Лидл 189 тема, МАРТ

• 76 023
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 330
АКо някой има купон за котидж на Милбона, ще съм благодарна да ми го предостави.

# 331
И при нас разпродажбите бяха направо смешни. Предимно дрешоляци...
Благодаря на който даде отзив за лютия чили сос Пири-пири!😃 Хареса ми.

Моля,моля.
За подобни и други люти въпроси не се колебайте да ме питате.

# 332
Подарявам 🩵

# 333
Ако е свободен купона за кока колата, моля.

Купоните за брашно ако някой няма да ползва да праща на л.с. моля.

Купон за ементал също.

Мерси предварително.

Последна редакция: вт, 11 мар 2025, 09:30 от pinko

# 334
Изпратих купон за брашно Grinning

Ако е свободен купона за кока колата, моля.

Купоните за брашно ако някой няма да ползва да праща на л.с. моля.

Купон за ементал също.

Мерси предварително.

# 335
Подарявам:
- бадемовото мляко и кабаносите са подарени;
- от скреч имам и наличен нов - закуска с гауда 2+1; пада се вместо 3 за 3,87 лв., да са 3 за 2,58 лв.

Последна редакция: вт, 11 мар 2025, 17:54 от SelfcareaddictZ

# 336
Подарявам и аз следните купони, ако някой иска нещо, моля пишете на лично, за да не ви пропусна в темата.
Редактирам: Гюбекът и беконът са дадени.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 11 мар 2025, 17:08 от MianaNia

# 337
  • Пловдив
Гьобека с подправки ок ли е? Помня, че е хвален нормалния...

# 338
На мен лично ми харесва този с шарена сол. Доста се хапва у нас и от малки и от големи.
Не съм опитвала лютия - видях, че има един с червен пипер и предполагам е леко лют.

# 339
  • до най-прекрасния мъж
Хубав е гьобека с подправки. Вземала съм и от двата вида, харесва ми. Лютият не се усеща изобщо като лют.

# 340
Някой взе ли от иберийската наденица? Да сподели как е, ако е взимал. Още не мога да стигна до лидл тази седмица.

# 341
Прясното мляко UHT 3,5% е с нова цена от 2,79 лв.🙄
Вчера купих пастет в стъклено бурканче за 2,49 лв. Не сме го опитали още, но съставките са все едно аз съм си го направила вкъщи.😃

# 342
Гофретник с такава мощност си е бавничък - тя хем не е някаква много голяма, хем това са от дебелите гофрети и искат повече време да се изпекат. Ако сте цяло семейство да чакате да се нахраните... бавничко си е. Но те предимно са по толкова ватове тези гофретници де, рядко съм виждала по повече от такъв тип. И те не са в този ценови клас, освен това. Та, не че на този конкретен модел ще му има нещо а те са си така. Ако ви трябват по повече гофрети и да не ви се чака, другият тип който ги прави по-тънки може да е по-подходящ за вас.
Мен основно не ми трябва за гофрети, а за сандвичи. В такъв случай добра ли е мощноста?

# 343
За сандвичи е ок според мен тази мощност. Нашият тостер за сандвичи с триъгълни плочи (от Кауфланд е) е с подобна мощност.

# 344

Купувахте ли от това сирене? Добро ли е?

Общи условия

Активация на акаунт