След кастрация на котенце

• 344
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте,
Имам женско котенце на около 8 месеца, след консултация с лекар решихме да я кастрираме. Кастрирахме я в петък на обяд към 12-13, не и давахме храна и вода от четвъртък вечерта както бяхме инструктирани.
Казаха ни чак вечерта да и предложим малко вода и на сутринта и малко храна, но тя отказва и водата и храната. Лежи и спи по цял ден. Започвам да се притеснявам!
Ако някой знае защо може да е това или ако му се е случвало. Ако до утре сутринта не пожелае да пие вода да я водя ли в клиниката?

# 1
Една от нашите се кри първите няколко дни в гардероба. И отказваше да яде, щот се беше наплашила супер много. После и мина  и всичко си беше точно. Мисля, че всичко е точно, ако шевовете са ок.

# 2
Стрес, упойка, лекарства .... ако до утре сутрин не се освести, заведете я при ветеринаря.

# 3
Според мен си е в кръга на нормалното. Ще прояде като се успокои и я пусне напълно упойката.

# 4
  • Козлодуй
Предложете ѝ пастет за след операция имаше във ветеринарните клиники или питайте лекаря за нещо за апетит Simple Smile Дано да е здрава Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт