Мартенски книжен клуб - 2025

• 1 921
  • 41
  •   1
Отговори
# 30
Inferiya, има ли време да предложа още една книга? Май все още няма анкета заради проблемите с намирането на книгите.
Нина де Грамон - Аферата "Кристи".

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 11:14 от Elle Ganovska

# 31
# 32
  • в сърцето на един мъж...

С този линк има проблем, като тръгнеш да сваляш книгата и дава, че е заразен линка. Да си знаете, ако тръгнете да я сваляте

# 33
Ау, не знаех, извинявам се.
Я пробвай тук.

# 34
Elle, да, нямаше как да сложа нов пост и редактирах предния.
Тенкю, Балкай Simple Smile Явно ще е Моментът, защото другите са неоткриваеми. Ако ни попаднат ще бъдат сложени за гласуване следващ месец. Elle, твоето предложение също отива за следващия Simple Smile

Имате още малко време за обсъждане по текущите две книги

# 35
Аз вече предлагам книги, които се намират електронно. По едно време бях сигурна, че едно от въртящите се в главата ми предложения е налична, но с ужас установих, че не е така.

# 36
Балки, ти не си виновна, просто явно от читанка не са си погледнали архива както трябва. Вторият линк е ок

# 37
Това е огледало на Читанка, в оригинала книгата е забранена за четене и сваляне до 2026 година. Както и да е... Дано си заслужава четенето, защото последната ми среща с автора беше греда.

# 38
Аз тази, която четох от него беше добре

# 39
Ще имаме ли Априлски книжен клуб?

# 40
А изобщо имаме ли книгата, защото единият линк не работи, а в Читанка е забранен от издателството до 2026.
Ако нямаме, да мислим спешен вариант за друга книга.
Ъпдейтвам си мнението, за да не пускам пореден пост. Успях да намеря книгата. Ето линк, който май трябва да е активен 7 дни.
https://dox.abv.bg/download?id=c0bfb8b6b7

Последна редакция: пт, 04 апр 2025, 23:31 от Elle Ganovska

# 41
Всеки месец имаме клуб. Но не всеки месец мога на направя темата на 1ви, понякога не мога и на 10ти Simple Smile Повярвайте, старая се.

Ели, книгата си е там, проверих я още щом Балкай пусна линка. Ако някой път го закъсаме за книга ще пусна линкове към 4-5 разказа и готово Simple Smile

https://www.bg-mamma.com/?topic=1763559 <- априлската тема

Общи условия

Активация на акаунт