ще издържиш ти, къде ще идеш

но си зависи как го разбираш издържането де...аз повиквам...
Мая са я хванали мераците вече да си играе с Траян най-пълноправно и непрекъснато го дърпа за ръцете да става или, като е прав го бута "да падал"
когато е в паяка тя бяга около него с кукленската си количка и крещи, че искал да й я вземе; често го засилва с проходилката и му гледа сеира като се затъркаля по паркета...
той няма право да й поглежда играчките дори, но тя може да играе с неговите дрънкалки и гумени гризалки когато й се прииска...такива са ни правилата, много забавно, няма що

той е ведра душица и най-често й се хили, но като се перне някъде ревва здраво и става ...веселото

а на нея като й се скарам да е по-внимателна, тя се разплаква най-драматично и артистично и ми обяснява през сълзи и сополи, че това било нейното братче, а не моето и щяла да го прави каквото си иска

така де, мисълта ми беше, че колкото и да изглежда трудно и непоносимо понякога, на мен лично ми се "услажда" мисълта, че след време, като порастнат, ще бъдат приятелчета

не е работа да си само дете, смятам
Прасчо, няк`ва вест от Българските Пощи

а вобщем тръгнах да ви казвам, че вече сме с четвърто зъбче - второ горе

Сега спим след като я изкарах в количката на терасата да вземе малко въздух, че тук вали цял ден.
.Аз бях давала на Мимето кафяв ориз преди да захраня с глутен и нямаше реакции.Това ми дава надежди, че може и да не е алергична към глутена.
.Моята майчица-свята захрани щерка ми със сирене без да ме пита, когато й я бях оставила за два дена.За първи път й я оставих и май че ще бъде за последен 
.В София поне кадърните специалисти се намират.Ти реши ли се да я смениш?

до 5-10 минутки не е ли заспал - нови игри и предизвикателства, та съвсем да се "разтече" от умора
мила! Пожелавам ти с първа пролет щъркела да те навести и този път да успееш да