Отговори
# 120
...Понякога се чудя дали бих издържала на подобно темпо.То при Лала и Ивичка не е по-различно де.....

ще издържиш ти, къде ще идеш Wink
но си зависи как го разбираш издържането де...аз повиквам... Embarassed отвреме навреме... Rolling Eyes

Мая са я хванали мераците вече да си играе с Траян най-пълноправно и непрекъснато го дърпа за ръцете да става или, като е прав го бута "да падал" Shocked
когато е в паяка тя бяга около него с кукленската си количка и крещи, че искал да й я вземе; често го засилва с проходилката и му гледа сеира като се затъркаля по паркета...
той няма право да й поглежда играчките дори, но тя може да играе с неговите дрънкалки и гумени гризалки когато й се прииска...такива са ни правилата, много забавно, няма що Crossing Arms
той е ведра душица и най-често й се хили, но като се перне някъде ревва здраво и става ...веселото hahaha
а на нея като й се скарам да е по-внимателна, тя се разплаква най-драматично и артистично и ми обяснява през сълзи и сополи, че това било нейното братче, а не моето и щяла да го прави каквото си иска Shocked Crazy

така де, мисълта ми беше, че колкото и да изглежда трудно и непоносимо понякога, на мен лично ми се "услажда" мисълта, че след време, като порастнат, ще бъдат приятелчета Peace
не е работа да си само дете, смятам

Прасчо, няк`ва вест от Българските Пощи newsm78 Flutter

а вобщем тръгнах да ви казвам, че вече сме с четвърто зъбче - второ горе Sunglasses Crazy Hug

Последна редакция: чт, 22 мар 2007, 12:44 от ивИчка

# 121

Честита първа пролет!

# 122
Честит рожден ден на Делукс69!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquetПожелавам и много здраве и късмет!!!

Как сте момичета?Около нас нищо ново,надявам се всички да са добре и здрави това е най важно!Хайде после ще ви проверя писали ли сте!

Бай!!! Hug

# 123
Бре, бре те нашите деца направо скорострелно се развиват  Hug
Днес си играе Пламена с един крем и аз и казвам:"дай на мама" и тя хоп ми го подава в устата и се смее Joy Сега спим след като я изкарах в количката на терасата да вземе малко въздух, че тук вали цял ден.

Днешният ден бил празник на Велико Търново - честито на всички, живеещи там! Специално на pepi111!!!

# 124

Честита първа пролет!!!И внимателската с щъркелите Wink

Честит празник на града и на майките болярки!С пожелание града им да става все по-красив и по-спокоен за да отгледат в него без страх дечицата си!

Бравооо на Криси и Ели! smile3501

kris79, много се радвам, че  Люси вече е по-добре!

Пепи, това за кафевия ориз, че съдържа глутен, дано да е вярно Praynig.Аз бях давала на Мимето кафяв ориз преди да захраня с глутен и нямаше реакции.Това ми дава надежди, че може и да не е алергична към глутена.
Тази вечер сигурно в Търново ще има "Звук и светлина".Ще водите ли бебока да позяпа? Grinning

Нарина, това за съветите на родата ти пак бива, поне само съвети си позволяват да дават Tired.Моята майчица-свята захрани щерка ми със сирене без да ме пита, когато й я бях оставила за два дена.За първи път й я оставих и май че ще бъде за последен smile3516

Диди Ф, то некадърни докторя  под път и над път, кофти, че сте се насадили на тъкъв и вие Sad.В София поне кадърните специалисти се намират.Ти реши ли се да я смениш?

Ех, все се каня да ви споделя нещо и да ви питам при вас така ли е  Mr. GreenКогато чета постовете на лала и на Арлина, все едно ги чувам да ми говорят.На лала гласа  й го чувам един такъв спокоен и дълбок, а на Арлинка говора свеж, и бърз newsm62

# 125
Цитат
Ех, все се каня да ви споделя нещо и да ви питам при вас така ли е  Когато чета постовете на лала и на Арлина, все едно ги чувам да ми говорят.На лала гласа  й го чувам един такъв спокоен и дълбок, а на Арлинка говора свеж, и бърз
Joy Joy Joy
То нали имаше едно такова предаване:ГЛАСОВЕТЕ ВИ ЧУВАМ Joy Joy Joy
Слънчо: Hug HugВесело да става!

# 126
Арлинка, да ве, то вече и на шизофрения взе да ме избива, май newsm62
Е, кажи си де така ли ти звучи гласчето?  Mr. Green
А твоя глас лала?

# 127
ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ !!  
Само че при нас е така   Wear Umbrella

Хайде и ние в "групата на Лала"  Laughing  Току що се приспахме успешно , ама с всички атрибути - нахранени, сменен памперс, поиграхме 5 мин., играчка до него и аз скрита зад една мебел тихо и монотонно пеех единствената приспивна песничка, която знам. И за няма и 4-5 мин. резултата бе налице ! Лала,  smile3525 newsm20

Днес дадох сирене за 1 път. Направих както обясни вчера Иван Звездев в предаването си - полях парченцето с вряла вода за 10-15 мин. и според него това е достатъчно за обезсоляване и е равносилно на 24 часа изкисване. Някой друг прави ли така ? Пробвах го, безсолно ми се стори  newsm78

# 128
  • Варна
Честита първа пролет и от нас!
Да си кажа и аз за приспиването. Големия го люшках на ръце до към 2 год. възраст, после до 3-4 се приспивахме с приказки и гушкане, но да ви кажа изобщо не съжалявам за това. Вярно е, че е доста изморително на моменти и изнервящо, но пък си има и хубава страна - можеш да си нагушкаш детенцето. Ей на големия сега и да искам да го гушкам и целувам много рядко дава. И малкия Тошко сега си го приспивам - но повярвайте ми много лесно става. Като видя, че започва да се криви и му се приспива гушвам си го, давам му бибата или шише с чай в устата и до 5 мин е готов. Така, че мами не мисля, че е кой знае какъв проблем ако не могат да заспиват сами - този период така или иначе в един момент отминава - най-важното е да растат здрави Heart Eyes
Пингвина и аз съм го правила номера с биберона, но най-често ми се случва като слагам шапките да ги объркам и сега на Тодор вече е станала мно-о-ого широка и му се захлюпва над очите.
Михаил също от време на време тероризира брат си - преди няколко дни го обърна с проходилката , вчера го ухапа по бузата за добро утро, случвало се е до го боде с клечка........
Чао за сега от нас!  bouquet

# 129
 newsm62 newsm62 newsm62 Като медено звънче подрънква! Joy Joy
Ами определено не е спокоен и монотонен. Wink

# 130
  • През девет земи в десета
Здравейте и от нас мами,татковци и бебчета Hug

Честита Пролет!!!

Днеска суринта такова хубаво слънчице грееше и реших,че ще има разходка,то пък взе,че се развали.За сметка на това досега си имахме гости и така намачкаха бебата,че заспа  за отрицателно време Joy

на лала и на Арлина, все едно ги чувам да ми говорят.На лала гласа  й го чувам един такъв спокоен и дълбок, а на Арлинка говора свеж, и бърз 
Слънчо и аз така Joy

Прасчо,като ходиш другия път до южния или до някой друг парк свиркай да си направиме една срещичка,много е гадно днеска времето Wink

Радостина,аз давам играчките по същия начин,пък и да не събират прах,само 2-3 са извадени,като омръзнат ги сменям Simple Smile

Браво на бебчетата,които се изправят в леглата самички,ние пък сме от мързеливите,даже и опити не правиме  Crossing Arms

Попова,браво на Емка,добро дете!

Айде да ставам докато спи да посвърша нещо!После пак!

Последна редакция: чт, 22 мар 2007, 15:06 от Pigi

# 131
  • През девет земи в десета
Честита първа пролет и от нас!
Да си кажа и аз за приспиването. Големия го люшках на ръце до към 2 год. възраст, после до 3-4 се приспивахме с приказки и гушкане, но да ви кажа изобщо не съжалявам за това. Вярно е, че е доста изморително на моменти и изнервящо, но пък си има и хубава страна - можеш да си нагушкаш детенцето. Ей на големия сега и да искам да го гушкам и целувам много рядко дава. И малкия Тошко сега си го приспивам - но повярвайте ми много лесно става. Като видя, че започва да се криви и му се приспива гушвам си го, давам му бибата или шише с чай в устата и до 5 мин е готов. Така, че мами не мисля, че е кой знае какъв проблем ако не могат да заспиват сами - този период така или иначе в един момент отминава - най-важното е да растат здрави
smile3501

Това напълно съвпада с моите убеждения и наистина е така,идва момента в който и да искаш да ги гушкаш,просто не става,момента е отминал безвъзвратно!Затова сега си имам Цвети Simple Smile

# 132
Слънчо  newsm62 Ми вземете се чуйте по тела че да провериш такива ли са каквито ги чуваш  rotfImbo

Морскасирена,Ивичка малиии избива ги на съдизъм тия дечурлиги  ooooh!

Галко от вчера и той си заспива сам,с играчките,та даже и през ноща ако се пробуди  Shocked Да не му се надяваш.

umbrella

# 133

...Когато чета постовете на лала и на Арлина, все едно ги чувам да ми говорят.На лала гласа  й го чувам един такъв спокоен и дълбок...

Слънчо, ти да не би да забрави да си изпиеш хапчетата днес hahaha шегувка Heart Eyes
както казва майка ми - оставям го баща ти да приказва каквото си иска, аз нали съм си глътнала хапчето за днес hahaha така е то, с 33 години брачен живот Rolling Eyes

а на Лала гласът, по моему, не е дълбок и спокоен Thinking
изобщо, аз се изненадах когато я видях на живо, очаквах ерудирана дама, на която опитът личи от километри, получих много симпатична млада госпожа с по-скоро звънтящ глас и свеж смях Sunglasses
с нетърпение чакам да се видим пак на кафенце и бъра бъра някой ден  Flutter

то май и аз днес си забравих медикаментите Crazy

МорскаСирена, абсолютно мисля като теб за самостоятелното заспиване Peace
с тази разлика, че не се наемам да люшкам и гушкам с часове  Naughty до 5-10 минутки не е ли заспал - нови игри и предизвикателства, та съвсем да се "разтече" от умора Wink

и, днес от сутринта искам да задам въпрос, но явно вместо да се влошава, положението с паметта и концентрацията ми става все по-критично hahaha
мамите, които кърмите озъбени бебоци - хапят ли млекопитаещите ви Thinking
мен Траянче отскоро ме гризе така, профилактично Crossing Arms
понеже си боли аз си се ядосвам, рязко се дръпвам и дори си позволих първия път да го ударя лекичко с пръст по устата, но ефектът беше обратен - взе да се залива от смях и пак да се опитва да ме ухапе Sad какво правим сега newsm78

# 134
  • Варна
Мами сега видях, че Delux69 има днес рожден ден -  newsm59 nbirthday мила! Пожелавам ти с първа пролет щъркела да те навести и този път да успееш да breastfeeding

Общи условия

Активация на акаунт