Отговори
# 285
  Честита месечинка на малкия Росенчо! 
                                     Добро ви утроооо! newsm46

# 286
Добро утро и от мен!
Честита месечинка на Росен! Да расте жив и здрав!
Днес е Благовещение! Честито и на днешните именници!  bouquet
Нашят татко е такъв, казва се Благовест, затова да ви почерпя, да ми е жив и здрав!
  party023  cook newsm38 beer beer3 beer2 cook
Лек ден!

# 287
  • Варна
                    ЧЕСТИТ ДЕН НА МАЙКАТА!
Пожелавам ви да си имате много  дечица ,поне колкото мен  newsm03 и безкрайно много да си ги обичате,както и те вас. Hug

Честито на днешната месечинка smile3525
А на именниците ,със здраве да си носят името.

# 288
Здраве, усмивки и весели лудории пожелавам на Росен!  bouquet
janet31, ще си позволя да ти дам не поискан съвет за кръщенето.Решете как точно ще го направите предварително и обсъдете  това с попа.
Племенника ми го кръщаваха преди няколко месеца и детето страшно много се травмира от това.Смахнатия поп му запуши устата и нослето с ръка и го потопи три пъти цялото във водата, а можеше само дупето да му топне  Confused
Радост, спокойно мила, вярвам, че всичко ще бъде наред HugА такива операции не трябва ли да се правят след годинката и детето да е приучено вече на гърне newsm78

Аз тази сутрин за първи път дадох на моето диване бишкота Plasmon.Не направи никакъв опит да я гризка.Бишкотата беше покрита старателно с лиги, малката намазана до уши и......това беше.

Момичета вие колко често вече миете главичките на малките?Аз я мия през вечер, но си мисля дали не трябва да започна да мия 2 пъти в седмицата newsm78

Последна редакция: нд, 25 мар 2007, 11:30 от Slyncho

# 289
Добро утро и от мен!

Честито на Росен, да е жив и здрав, много палав и усмихнат!!!

Честито и на всички именици!!!

Slyncho, аз мия главата на Гергана 2 пъти в седмицата с шампоан.

За спането - Гергана спи по два пъти на ден - 1-2 часа преди обяд и още толкова след обяд. Вечер заспива към 20.00 часа, а сутрин се събужда между 7.00 и 8.00 часа. Заспива сама в леглото си, с малки изключения, когато е болничка или нещо я тормози. Тогава се гушкаме и за 10-15 минути е заспала.

а тук имаме ново клипче в новата количка: http://www.vbox7.com/play:858ccb15

хайде лек ден!
П.С. кой ли ще пусне нова тема? /аз не мога да се справя с това Embarassed/

# 290
NAN, липсват ми темите ти.Хайде, зарадвай ни с една, ако имаш време за това!

# 291
Добро утро на всички!
Гледам запознали сте се в бъдещата ми кръщелница  Peace Чакам ги в сряда да ми дойдат на годти и да обсъдим кръщенето.

Днес Пламена ми се събуди по "новото"време - иначе казано в 5:10ч по старому и сега ще съм като замаена  Crazy

Айде ние излизаме, че ного се размрънка и й се спинка  Hug

# 292
Радостина дано всичко мине успешно и без проблеми!Наистина и аз май си мисля, че не трябва да е с памперси после след това, но знам ли де!

Сузи браво на вас, и наште кви ли ще ги ядът не ми се мисли!

Честито на всички именници днес!А защо и майките имат празник заради благата вест ли?И в какво се състои празнуването?Предполагам трябва да се черпим май! newsm78

Нани току що изпих същото кафе  Grinning мерси ти!

А как сте с новото време аз спя още!Понеже снощи ревах до 1ч и сега съм надута, та ми се спиии,но това е друга тема!

Ами ние сега забегваме към араповския манастир и ви пожелавам приятен ден,после ще се видим в новата тема!

За кръщенето да ви кажа аз пък не знам кой да кръсти Юл няли нямаме кумове и се чудя кой да е сега? newsm78
Бай бай на всички и умната Wink

# 293
Честита месечинка на Росен!
Честит празник на именниците и честит празник на всички майчета!

Ели, на Благовещение архангел Гавраил е съобщил на Богородица благата вест, т.е. че е бременна. Затова на този ден празнуват всички бременни и майки. Ходи се на църква и се пали свещичка за здраве и се носят цветя за Богородица.

Иси, пожелавам ви бързо да се оправяте и да нямате повече подобни преживявания. Радост, не се притеснявай толкова и спри да четеш, че съм забелязала, че много често само се плашим допълнително от много четене, а нещата всъщност не са чак толкова страшни. Аз вече 2 пъти се стреснах така и се оказа, че е нямало смисъл.

Пипи се е научил да крещи, просто вика с пълно гърло ей така, без причина, упражнява си гласа ли и аз не знам. Много е смешен, но и доста ни надува главата. От време на време му запушвам устата с бибата само и само да млъкне, но той я изплюва, ухилва се и пак! ooooh! Снощи го мерих и теглих и е 9кг620 и 73 см. Този месец е наддал само 150 гр и пораснал 1 см. Малко успокои топката с килата. Иначе е все гладен. 2 часа след 250 гр зеленчуково пюре пак яде мляко! Не знам вече как да ги правя тези пюрета, че да го засищам. Като видях Нарина да се радва за 125 гр изядено пюре и ми стана смешно. Grinning Дъщеря ми беше същата. А сега си имам такъв лакомник, че всички понятия ми се объркаха.

# 294
  • Варна
Гледам не пишете,май сте по разходки.Тук времето не е хубаво.Сутринта се опита да пече и толкова.
И ние крещим без биба.Аз съм върл противник на залъгалките,ама Жорката така настървено си смучеше палеца,чак беше започнал да се бели.И се принудих да му го натикам.От няколко дни се мъчи да мине на три хранения.Вечер пие 50 грама мляко и на сутринта пак толкова.Но през другото време да не кажа какво количество изяжда EmbarassedЯде по 350 грама ядене и половин бурканче плодово пюре ooooh!

# 295
Честита месечинка на Росен  Flowers Bouquet
plamebg - да ви е жив и здрав таткото  cheers
Да ви се оплача - в петък ми се запуши канал - ама много е гадно.  Cry Ходихме с мъжо до Била и аз нали съм примерна си сложих колана и явно съм попритиснала и така. Непрекъснато дигам Т и то гоня 39. Следвам препоръките на Попова   bouquet  и днес съм по-добре.
Вода за кашите до скоро преварявах, но сега използвам Thorn Spring с розов етикет - по-лесно ми е.  Peace
Минахме вече на пържоли.  Sunglasses Миналата седмица му дадох пуйка и тиква на Hipp - папка си го.
За половете - не сме планували нищо. Просто решихме, че ще правим дете и на третия месец Калоян беше готов. А свеки разправя, че го знае този метод със смяната на кръвта и според него мъжо трябва да е момиче, а брат му - е познат. Та и те са се забавлявали едно време.
Narina - браво на Пламенка. Успех на изпита.  fingerscrossed
isi kam - ужасно преживяване, Hug  дано да не се повтаря.  Praynig
Майра - и аз се замислям за зъбките, но все забравям да купя комплекта за миене на зъбки.
mariaeli - браво на Ели за първите стъпки.  thumbsup
Слънчо - ентерола го давах с водичка, но Калоян повръщаше от него.
 Kissing Heart

# 296
 closed

Нова тема

P.S. Nita ... нямах време да променя оформлението ... пък и твоето ми харесва Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт