Отговори
# 210
  • София
Има много мнения за флуора, че е по-скоро вреден за организма, не бих давала.
Ако искаш, прочети например тук http://club.biberonbg.com/read.php?8,219898.

А на бебе трябва да се дава трапезна или преварена вода, но не и изворна/минерална, защото минерализацията й по-голяма от необходимото, дори и ако е с розов етикет - щях да давам линк, но гледам, че Радостина го е дала вече.

Честити месечинки!!! Нани, друг път не му давай на Кредор да черпи, че се улива! Никога няма да отслабна така  Confused.

# 211
  • ES
Честити месечинки!

Нани, ама май при нас тази теория за определяне на пола на детето според смяната на кръвтa не е сила:
аз съм 75+3=78+3=81+3=84+3=87+3=90+3=93+3=96+3=99+3=2002+3=2005+3=2008
мъжо е
72+4=76+4=80....96+4=2000+4=2004+4=2008
така излиза, че моята кръв е по скоро сменена, а имаме момче.  А ако забременея 2008 какво ли ще е като ни се сменя и на двамата кръвта?

Бетта ама как точно разбира, коя от числата кратни на 9 да ти покаже?

Krisi79 2006 вече си била бременна, така, че и при теб май не важи тази теория.

Майра, страшно красиво, представям си как мирише на пролет.

Абе тия гърнета, мен ме беше срам да споделя, че съм снимала, а вие даже ги показвате. Прасчо, никога не може да запази формата си акито в пампата, освен ако не е като на зайчетата (айде да не казвам думата).

Кредор то не е почерпка, а цяло угощение бе! Gracias

Флор и хлор не съм давала, пием вода от едно изворче на село.

Вече поех нов почин да си пиша постингите, че все забравям по нещо, докато чета и го пиша, ама аз го пиша в един друг сайт, които после ми го превежда на кирилица така че е по-лесно.

Хайде до..

# 212
  • Варна
Честити месечинки на Дани,Божидар,Цветан,Алекс ,и Ева !Да са много здрави и весели!

Кредор ,благодаря за почерпката, и аз не съм на диета и смятам да се възползвам.За здравето на Данката. Peace
Аз от Жорко ако не мога да покажа,но пък мога да предоставя такъв снимков материал от каката с копче от дистанционно на телевизор.  Joy
Pingwina  ,ние сме на Предела.Минерализацията трябва да е под 100 милиграма ,на тази е 85 и нещо.

# 213
gery_to : За вашето Мите теории не важат. Той е правен с либоф. Hug Joy
Хех, ако Р.Д. ти е след забременяването, значи кръвта все още не ти е била сменена и  stork-boyпечели.
Цитат
как точно разбира, коя от числата кратни на 9 да ти покаже?
Те всички са с един и същи символ. Peace
Надежда, Пингвина: Зима флор не давам, а вода все още преварявам, дори понякога по два пъти, ако изври. Embarassed
didi_fiesta : Голям щурак е твоя Крис, все си мисля, че Дани няма да може да ги върши тези неща след месец. Thinking
Прасчо: Нали има Фотошоп, ще го опраиме акото, ти само го метни насам.  Joy
Бета:
Цитат
Нани, друг път не му давай на Кредор да черпи, че се улива!
Той не ме и пита дори! Нека черпи, щом има желание. Simple Smile
Де да беше цялата тази трапеза у нас на масата,  1dating пък знам ли, може и да ме изненада някой ден. Thinking Whistling

# 214
... ама май при нас тази теория за определяне на пола на детето според смяната на кръвтa не е сила:
аз съм 75+3=78+3=81+3=84+3=87+3=90+3=93+3=96+3=99+3=2002+3=2005+3=2008
мъжо е 72+4=76+4=80....96+4=2000+4=2004+4=2008
така излиза, че моята кръв е по скоро сменена, а имаме момче.
А ако забременея 2008 какво ли ще е като ни се сменя и на двамата кръвта?
Опа ... казах Ви, че пак ще дойда ...  Laughing

Знам, че запитването не е към мен ама да кажа ...  Flutter
Така както Ви съвпадат годините за refresh както го наричам аз ... явно ще да е годината на разнополовите близнаци  Laughing

Айде и късмет ...  Drunk

# 215
здравейте момичета
после ще опиша всичко ,само да кажа ,че сме с цистит,живота ми е съкратен поне с 20г. благодарение на Ямболските лекари.
После ще кача и снимките от срещата ни с Попова не мога да открия кабела от толкова много багаж.
Попова е една голяма сладурана и много лъчезарен човек  Hug Hug Hug Hug,а малката Ема просто нямам думи ,тя е такъв сладур Heart Eyes
отивам да си нахраня челедта

# 216
Супер полезен линк, благодаря!!! Направо ми отвори очите! Grinning (да не кажа изми Simple Smile)...

# 217
Честити месечинки на бебоците днес и най-вече на Даниел на мама Нани и тати Кредор!

Благодаря за богатата почерпка. Нани, много си дипломатична с намека за трапезата в къщи Wink

Аз на дъщеря ми давах Предела, сега давам розовия Девин, но май ще трябва малко да го разнообразя.  newsm78 Ще прочета линка на Радост.

Флуор давах на Мишел, но после взех да чета малко повече по темата и спрях и на Пипи също не съм давала.

Иси, дано се оправите бързо, пиши подробности.

# 218
ето и нашата мини среща http://snimka.bg/album.php?album_id=87623&photo=62
надявам се да се срещнем по-хубав повод и за повече. Hug

# 219
Честити месечинки на Дани,Божидар,Цветан,Алекс ,и Ева !  Да растат здрави и щастливи!
Зима флуор не давам, пък не са ми и казвали досега. Не мисля и да давам. Водата я преварявам с кана. Дупето на Ева е много подсечено от снощи, мажа с Мустела ама като че ли е помага. За колко време се оправя горе-долу?
  А аз да се оплача малко, въпреки че вече ми мина. Купихме си фотоапарат януари месец и февруари се повреди адаптора. Стоя в сервиза почти месец и всеки ден ме лъжеха, че до края на седмицата ще ми доставят нов. Отидох вчера и си го взех от сервиза , занесохме го в  Метро и ми върнаха парите.Купихме си нов. Дано да няма същата съдба като предишния.

# 220
Честити месечинки на Дани, Божидар, Цветан, Алекс и Ева !!! Да са живи и здрави!
Пламена днес се престраши да пълзи из цялата къща, а не само на килима...много е сладка как се тътри и гони една лъжица по ламината Joy

Днес ме светнаха, че имам изпит на 30ти и как ще уча направо не знам ooooh! Освен това на 31ви към кръстница на едно детенце и съм много горда Grinning

# 221
Относно минерализацията - Девин розов етикет е с 82.

Вижте ни на люлката: http://snimka.bg/album.php?album_id=110968&photo=43
Голям смях пада  Joy Joy Joy

а тука си ни маратонките: http://snimka.bg/album.php?album_id=110968&photo=50
Малко са ни големички, но когато започнем да ходим ще ни станат.

# 222
Сузи а   да не е глътнала копче от дистанционно бре?

Иси свекърва ми скоро беше със цистит пиеше някъв антибиотик,много течности и сок от боровинки!Пиши в гугъла думата цистит и има много инфо,но предполагам си се интересувала вече де,дано се оправите бързо!!!! Praynig

Абе аз не съм блондинка,ама нещо като ме мислите за такава да взема да се боядисам ли, поне да ми личи че не свързвам бързо!Така де!

А смятах тука до колкото ми се отдава да събирам 3+3 и на мен ми се пада мъжа е с последно сменяна кръв тъй че и при мен не важи! Peace

А за таз загадка на Нани ме отрепете още не загрявам!Кратни не кратни,натискам постоянно и те си се сменят на някъв принцип тия символи и записах даже кой след кой и ги търсих по таблицата но нищо общо нямат!Нещо не го разбирам това ама нали за това съм си щастлива щот някои работи не ги разбирам!Не ми дреми обаче!А маха ще се тормозя да мисля!

Днес купихме и ние обувки на Юл и аз да се похваля!Хихихихих

А за акотата кво става само аз ли се престраших,их ама стееее ще правим ли конкурс или не!

Айде за сега да ви освободя от моите прости размисли че да не вземете да прихванете!

# 223
честити месечинки на днешните празнуващи дечица  bouquet
 за флуора аз не бих давала,изчетох доста по въпроса.За сега съм давала само чешмяна преварена вода,след годинката мисля да започна да давам трапезна,лекарката ми беше казала  преварената вода да я минавам през памук,но това го правих съвсем отначалото и после забравях.
За постиженията Влади вчера направи 4 крачки сам, всички много му се радваме,но е още далеч от истинското прохождане.Вкъщи всички много му се радваме и той е много щастлив.
Ако ми кажете каква беше паролата в албумчето ще сложа снимки да ни видите първите крачки.

# 224
  • София
Eli, не се ядосвай, де. Под 9, 18, 27, 36 и всички кратни на 9 е написан един и същ символ и той се изписва после в квадратчето. После като натиснеш бутона "Опитай пак" се сменят символите под числата, под 9, 18, 27, 36, ... пак е написан един и същ символ, но различен от предишния път. И понеже каквото и число да си намислиш, ако му извадиш сбора на цифрите, то става кратно на 9, сайтът винаги "познава".
Например намисляш си 30= 1+9+1+9+1+9. Изваждаш 3+0, което е трите единици от 1+9+1+9+1+9 и ти остава 9+9+9, т.е. кратно на девет. Поглеждаш на сайта и той ти показва числото, което този път е стояло под 9, 18, 27, ... - и хоп, познава. Ако си намислиш още веднъж 30, ще ти покаже друго число, което на следващия опит е стояло под кратните на 9.

Надявам се, че обясних  newsm78.

А за акитата не съм ги снимала, ама ние имаме попадения още като бяхме на 2 месеца, просто не седеше, а я държах аз. Изобщо не ми е хрумнало да снимам първото, ама и да ми беше, сигурно щях да пропусна.

Общи условия

Активация на акаунт