Отговори
# 90
Рени, браво! Може да организираме курс за бебоци по заспиване Joy

Фокита, извинявай, заплеснах се и забравих да кажа за хомеопата в София. Тук във форума бях чувала за Стоименова и за Вилма Михайлова. Моя много близка приятелка, която на всичкото отгоре беше доста скептична относно хомеопатията, си води децата при Стоименова от около година и е страшно доволна. Сега приятелката ми не е в страната, но другата седмица ще се върне и ще я питам за координатите.

Пиги, не знам от колко време искам да те питам едно нещо. Доколкото разбрах квасиш домашно мляко и исках да те попитам как точно го правиш. Майка ми от скоро намери един източник на домашно прясно мляко и кваси, но нейното става доста рядко. Нормално ли е това и ако не, как да стане гъсто?
Тиция, и ние вадихме паспорт на Мишел, беше на 3 месеца и познай как си прилича със снимката днес, но това е друг въпрос. Не вярвам да може да се пътува без паспорт.

# 91
Нани:
Цитат
Моята каша е със 7 зърнени, от които две са ориз и царевица. Значи вътре /освен тях/има овес, ръж, ечемик, пшеница и просо.

Aми аз например съм въвела ориз,царевица,просо,онзиден и овесени ядки дадох.Та утре ще дам пщеничена безмлечна каша.После ечемик и може пъж да въведа с кашата  Peace  На коя фирма е тази каша?
Честито ви 3-то зъбче.

Слънчо  Shocked Ще ни уморят тия наште лекари.Ако не е тоя форум  ooooh!

Жоржи аз  купих фини овесени ядки -някакви немски.В хартиен плик са.От Пикадили.

Морска сирена малее,милото детенце.Дано скоро да му мине  Praynig

Честити маратонки на Ема!

супер гърненце

# 92
Рени,харесва ми това гърне,но ми се струва че е за по-големи дечица.  newsm78
Благодаря на всички за поздравите за новите ни маратонки! Hug

# 93
  • Варна
Рени ,супер гърне със супер цена! Wink

# 94
Благодаря за поздравите за месечинката на Стефан!  bouquet
Честито на Йоана, Иван, Гергана и Васи!
Да са здрави, много игриви и щастливи!

# 95
Стечи ти къде се губиш ?

# 96
Момичета,поразрових се малко и се оказа,че обрива може да е и от зъбите.Ох,дано е така,а да не се окаже някоя шарка,че иначе ще  #Crazy

# 97
Да ви се похваля - Пламена преди да заспи се изправи сама на кошарата нашата е от преносимите, не дървена 1crib Много сили изхаби горката, ама като се вдигне и почва да се смее и да подскача newsm44

Слънчо, попаднах на нещо интересно за глутена: http://www.asehaqld.org.au/Leaflets/is_it_really_wheat_allergy.htm

Последна редакция: ср, 21 мар 2007, 22:22 от Narina

# 98
 baloni Честити месечинки на Йоана, Иван, Стефан, Гергана и Васи!  baloni
 bdbaloni Ч.Р.Д. на Арлина!
Калоян лази вече почти добре. От както го пуснах да лази по земята, става все по-добър. На спалнята не ставаше.Като има цел и е много бърз. Баща му има една малка количка с дистанционно, бръмчи и върви в четирите посоки. И аз я управлявам, а той я гони.  Laughing Успява и да пролази през мен, за да достигне баща си.
Отваря най-долните чекмаджета и се опитва да рови в тях, но още не се сеща как става. Дава здравей само на баба си и дядо си.
gery_to - много интересно това с занаятчиите. Ама вярно, толкова труд и после да го запалят.
Nanny - честито трето зъбе  tooth
lala - лекцията ще я пробвам и аз Peace
Попова - много са яки маратонкте.   
petra - аз си върнах формата още към петия месец. Сега даже май съм малко по-слаба. Наддадох към 12 кила през бременността и с раждането свалих 8 кг. С Калоян лесно се сваля. Той мирен не стои,  Naughty а като проходи, не знам - съвсем ще изчезна.  Party
Narina - браво на Пламенка  smile3501
 lovekiss

# 99
Здравейте мамита и ти, Кредор!
Отдавна не съм писала и направо не знам откъде да започна...
Първо, поздрави на всички празнуващи бебета и мами!
Лала, честит празник на Гимназията! Аз от години не бях ходила и тази година много се забавлявах - ходих до Гимназията, а вечерта до... как се казваше, където празнуваха бившите ученици. Имаше много стари познати (които не съм виждала от 10 години!) и беше много странно, но и много хубаво. Пийнах си и си потанцувах - все неща, които отдавна не съм правила! Имам и снимки-компромати, но скромността ми и репутацията, кято съм си изградила ми пречи да ги споделя Laughing
Момичета, извинявайте, че и вас занимавам с моите ученически вълнения! Иначе, става дума за френската гимназия във Варна.

Айде сега малко за Максималния: седи,  пълзи, бърбори и е еба си позитивното типче! Grinning
Мисля, че вече долавям характера му - кротък, но упорит. Обожава брат си, а брат му доста експериментира върху него.  Grinning
Мрази да го обличт и само една смяна на памперс продължава 15 мин и много прилича на среща от свободната борба. Добре, че все още го превъзхождам по категория.
А когато излизаме на разхода вече става пълен сюрреализъм-докато облека единия другият е обул обувките ми, докато му сменя обувките, първият се е изпотил и трябва да го преоблека. Докато преобличам малкия, големия решава, че и той иска да се преоблече и аз докато кажа : "не!" той вече търчи по гащи из къщи. Преди няколко дни съм ги строила готови и двамата в коридора и се връщам за биберон. Отивам при тях и бутвам биберона в устата на Тити. И той така се ококори, миличкия! И аз чак тогава се усетих, че на бебето трябваше да го дам! Представете си само...
А вчера водих Тити на тренировка по джудо (дядо му е треньор и го заведох пробно) и той гледа гледа батковците как се подреждат в една редица и ме пита притеснен: "Нали няма сега да си покажат дупетата?!"

Оф, колко дълго стана, а още не съм казала почти нищо! А и исках да питам разни работи...
Аиде, друг път.
 Peace

# 100
Пингвина,разсмя ме по късна доба  Joy Joy Joy

# 101
Нарина, Рени, златни сте. HugСтрашно много ми помогнахте на лични!Ако имате нужда от нещо насреща съм Peace
Днес на своя глава направих кръвни изследвания на Мимето и утре чакаме резултати..Добрата новина е че тази вечер се изака нормално.
Нарина, и Мимозата тази вечер се изправи в кошарата сама. PartyИзглежда днес и двете са решили да се правят на каки WinkДа ти е жива и здрава бузанката newsm62
А за пюрето от тиква и картоф, ако искаш опитай  и с малко ябълка да добавиш.Мимето много го харесва така, дано да се хареса и на Пламенка. Peace

Нани, на вас честито трето зъбче и внимавайте с Кредора, че със захапката вече става страшно след третия Wink Mr. Green

Мария от месец някъде започна да заспива сама.Това стана почти неусетно.Започнах да й се появявам само, когато се размрънка и оставах при нея за много малко.Първите вечери големи разходки  бяха до кошарата, но постепенно все по-рядко започваше да ме вика при себе си и сега си заспива сама.

# 102
Добро утро на всички!

Нещо се разсъних много ране днес, но отивам да си наваксам сега...Айде лек ден от мен  Hug

# 103
Добро утро майчета и бебоци сладки.  food010 Чашка кафенце за всички за тонус.
Честита първа ни пролет на нашите малки сладури и сладурковци  party006 Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose Хайде пролет пукна ние не  Joy Joy Joy Е оцеляхме в първата ни зима с нашие съкровища. Сега вече ще става по лесно по цял на вън и докато се осетим дошло време за  newsm59 newsm67 и за   grinning039.

Много обичам пролетта и лятото и затова съмс преповдигнато настроение тази сутрин.

Пингвина
толкова много се смях на поста ти мила. Joy Пиши по често.

Попова открих причината за нашите късни колики въвеждането на суров банан в менюто на Криси. Вчера дадох и пак имахме, но се бях подготвила и бяха по слабички. Е ще се помъчим няколко дни докато свикне коремчето му да опработва и сурови плодове, но ще свикне. При нас за съжаление нещата стават малко по трудно, но с упоритост успяхме да привикнем организма с много неща и с доста  алергични преди храни вече си ги хапваме с удоволствие и без никакви проблеми. Както казва педката може да се взема по една кафена лъжичка в продължение на 10 дни за да свикне но трябва. Иска се търпение.

Явно вчера е бил някакъв специален ден и Криси се изправи сам за първи път в кошарата. Много беше зор  Joy. Важното е че успя.

Последна редакция: чт, 22 мар 2007, 08:14 от Мама Дани

# 104
Пингвина Joy Честит празник и на теб! Аз не бях ходила откакто завърших и преди 3 години отидох и един съученик не можах даже да го позная, добре че той ме позна ooooh! А тази година направо изключих и една приятелка ми се обажда да ми честити, а аз - какъв празник? Първа пролет ли е вече?  Grinning Напоследък вече не знам на кой свят съм.

Хайде честита ви първа пролет, само дето тука е едно мрачноооо!

Лек ден!

Общи условия

Активация на акаунт