Отговори
# 135
  • somewhere over the rainbow
Сузи, положението с рекламите е абсолютно същото при нас Crazy Особено пък ако в рекламата участват и деца. Любимите ни са: рекламата на Чокапик /"С много шоколад"/ и "Како, а какво е акъл?". Почнат ли, нищо не виждаме, нищо не чуваме Naughty Joy
Според таблицата Дая е момиче Peace

# 136
Здрасти, мами
 как сте днес?

Честита пролет и от нас Simple Smile

Тук е студено и ветровито и ние си стоим вкъщи. Любо се опитва да пълзи, но много го мързи и почва да мрънка на втората минута и аз го съжелявам и отивам да го вдигна. Опитах са да го стимулирам с друга играчка да продължи да пълзи но той не иска. Е всяко нещо с времето си .

Ивичка по въпроса за зъбите - Любо се опита няколко пъти да ме ухапе след като се беше нахранил и си играеше вече. Аз се дръпнах веднага и казах строго не. След това пак му дадох и той пак се пробва да хапе и аз пак   - не. Така за два три дни се отказа да хапе дори на игра.  Определено ме проверяваше и ме гледа едно хитро хитро докато хапе, а как боли с неговите остри зъбки Simple Smile)

# 137
Не знам за релкамите, но ние имаме един канал BabyTv и редовно си го гледаме..та забелязах, че на определени филмчета (по-скоро клипчета) Пламена така подскачаи пищи от радост, че ще скочи  от проходилката Party Най-забавни са й едни зайци..малеййй, едва я удържа горкия стол #Crazy

# 138
Хе хе,знам я тая тв,ама при нас липсва.Ще проверя пак може ида са я пуснали  Thinking

А за хапането и аз процедирам като Дрийми Уърд.Не крещя в никакъв случай  Naughty Но го махам от гърдата и му казвам НЕ.Така не се прави.Обикновенно се случва като се е нахранил или ако го боли венецът  Tired

Натали07   wavey

# 139

.....очаквах ерудирана дама, на която опитът личи от километри...
Точно така си я представям и аз.
Ема още не се е опитвала да ме хапе.Тя си има само 2 зъбчета-долните и няма как да ме хапне.

Слънчо,аз по-скоро си представям образ и начин на поведение на даден човек,от постовете.

ЧРД,Делукс 69,желая ти и ти да имаш и изпиташ най-голямото щастие на света  newsm32

А относно заспиването,по-точно приспиването.Не мисля,че гушкам малко Ема,по-скоро това е вид навик,а и Лала е права.Когато заспива сама,през нощта не се буди,или и да се събуди заспива сама.Което за мен е голямо улеснение,тъй като Ема не приема вода,чай,сок и т.н.,а само цица...През останалото време определено,не й липсва гушкане,ласки и мачкане  Heart Eyes

Ставам,че Ема се е охвърляла до ушите  Crazy

# 140
 newsm44 Изследванията й са идеални- 0.20
Няма алергия към глутена newsm44 newsm44 newsm44
И още една добра новина-преди малко Мимето за първи път се изака в гърнето.Смейте ми се, но го снимах акото за спомен smile3534

# 141
Ох майчета много пишете Simple Smile
Наистина и аз си представям по-скоро образ и поведение, но със сигурност ако се срещнеш с човека ще има много голяма разлика от представата.
По-нагоре бях чела за това дали гледаме докато спи бебето ами гледам и мъжът ми вика какво правиш вманиячаваш се но не мога да се успокоя докато не видя да се движи гръдното кошче.
Цвети напоследък заспива така легнала до мен с биба и да и държа ръчичките така се кротва и ако и се спи си заспива, а вечер последните пъти пак започна да заспива на цица. Лошото е че през деня не спи много 2 пъти по 30мин., рядко спи по 1 час.
Slyncho Много се радвам е вече можеш да се успокоиш

# 142
  Днешната консултация протече така  smile3514
Такова чудо не е било, дори и когато му биха ваксините. Thinking
Тежи 9350кг и е с ръст 70см. С една дума БУХТА! Blush
Ама дали добре го измериха от този рев е друг въпрос. Naughty
За пишата му предписа антибиотично мазило и реванол/ уф, в обратния ред/. Confused
   ТВ реклами обожава, Времето също/само да не е с онзи топчестия от "Семейни войни" по Нова/, направо се хипнотизира. Shocked
   Според тази теория, която определя пола на бебето, мъжете си сменяли/подновявали/ кръвта на всеки 4 години, а жените - на всеки 3г. Научно хич не ми е ясно какво точно представлява това подновяване, но както и да е. И се изчислява: когато жената е забременяла и в тази година/или близка до тази/ кръвта на мъжа се е подновила, значи ще е момче  stork-boy, ако пък на жената кръвта е по-млада , значи ще бъде момиче  stork-girl. Та казано накратко, на който кръвта е по-свежа и млада / тя доминира/, той определя пола. Wink
Ето ви пример с нашето семейство: Аз съм родема 79г. и броя - 79г, 82,...2000г, 2003г , значи моята кръв се е подновила най -  скоро през 2003г . Мъжът ми е роден 76г, значи неговата пък се е подновила през 2004г. Аз забременях 2005г. Неговата е била по - нова и затова се пръкна ДАНИ. Laughing Понякога се налага да се изчислява по-точно, ако са близки рождените дати се гледат и месеците. Peace Хм! Thinking
Slyncho: И аз го снимах. Нашето е по-хубаво пък.smile3534
А за изследванията: newsm44

А това знаете ли го?
http://www.mistralbg.com/Temp/digital%20image/freakness.html

# 143
  • През девет земи в десета
Леле St.g и аз съм психясала,като спи по-дълго,ходя и гледам дали диша,а мъж ми се притеснява повече и от мене ooooh!

Иви4ка,Цвети се опита да ме перфорира няколко пъти,но слагам пръст между венците и казвам не,при повторение прекратявам кърменето,засега е мирясала и не прави повече опити да хапе Joy

Слънчо,браво,много се радвам за вас! Grinning

Последна редакция: чт, 22 мар 2007, 17:59 от Pigi

# 144
А за близнаци от различен пол нямам представа как се изчислява.Сигурно годините съвпадат. Joy
 ивИчка Някъде из темите четох, как една мама изкрещяла от болка, когато бебето я гризнало по време на цокане.
 Уплашило се и до тук с кърменето. Thinking
Дани в началото ме гризкаше, нищо че имаше само два долни зъба /той и когато ги нямаше пак успяваше да ме хапне с венеца/,
 но скоро не се е сещал. Веднъж си спомням, че и аз извиках и той се разплака, но не се отби.
Неговите зъби с такава скорост растат  #Crazy Вече излиза и този до предния горен, който вчера поникна. Цепнал е венеца. ooooh!

# 145
Слънчо,радвам се за вас   bouquet
Нани,голям мъж си имате,браво.

# 146
а на Лала гласът, по моему, не е дълбок и спокоен Thinking
изобщо, аз се изненадах когато я видях на живо, очаквах ерудирана дама, на която опитът личи от километри, получих много симпатична млада госпожа с по-скоро звънтящ глас и свеж смях Sunglasses
с нетърпение чакам да се видим пак на кафенце и бъра бъра някой ден  Flutter

то май и аз днес си забравих медикаментите Crazy

Joy Joy Joy Ивичка, благодаря ти че ми спести описването на собствения ми глас, което ми се стори трудна задача   bouquet Да, определено гласът ми е всичко друго, но не и спокоен и дълбок. Не знам какво впечатление оставям тук във форума, но аз хич не съм спокойна. Напротив : нервак съм, нетърпелива, паника, много обичам да се хиля и да бърборя и надувам главата на всички. Бързо губя търпение и избухвам и после още по-бързо ми минава. Въобще като мартенското време - ту пече, ту буря се извива. Имам една приятелка, с която и в тийнеджърските ни години, и сега като вече имаме по 2 деца се хилим като истерични и преди майките ни гледаха така  Shocked, сега мъжете ни.  Grinning Един път пък от бърборене с нея, на мен ми се схвана челюстта и понеже съм и както казах паника, реших, че ми се е откачило ченето Joy А сега се сещам и за една случка, в която бях с оперирана уста и с конци и пак с нея в Морската градина и като започнахме да се хилим, всичките ми конци се спраскаха, а аз буквално бях седнала на земята, посиняла от смях и единственото, за което се питах как ще обясня на лекаря за скъсаните конци. После си ги завързвах един по един, за да не ми се кара. Въобще нямам нищо общо със спокойствието, напротив, малко съм куку, но тука гледам да не си личи много  Grinning

Ивичка, и аз чакам с нетърпение да се видим, току що отказах вече да взимам някои поръчки, защото се бях натоварила с толкова работа, че вече нервите ми не издържаха. Мъжът ми в момента е в един пробен период и ако го вземат на работа при сносни условия ще мога мааалко да отдъхна. Идват и хубавите дни и се надявам и аз да видя що е разходка с бебчо и кафенце със съфорумки.  Simple Smile

Морска, Пиги, съвсем естествено е всички деца и майки да имат различни усещания за нещата. Мен процедурата с приспиването не ме устройва по много причини и затова полагам такива усилия, за да си я спестя, а не защото си мисля, че така трябва. Не ми е минавало през ума за независимостта на детето, за която някои споменаха. Не мисля, че приспиваните деца стават после по-зависими възръстни. Аз го правя от чист егоизъм, даже и да не звучи това добре за мен като майка. Искам да имам време за мен си, за работата, за почивка, а напоследък ми дойде малко в повече постоянните приспивания по половин час и събуждания след 15 минути, след което се започва отново постоянното мрънкане.

Слънчо, браво! Много се радвам, но и бях вътрешно убедена, че всичко ще е наред при вас!

Последна редакция: чт, 22 мар 2007, 18:53 от lala

# 147
Честита първа пролет!
Честит рожден ден на delux69! Дано скоро бъде благословена с най-прекрасната радост на света. baby breastfeeding Да бъде щастлива и много обичана!

Последна редакция: чт, 22 мар 2007, 19:38 от eti_31

# 148
  • Sofia
Здравейте и от нас  wavey
Много време само чета но сега да попиша малко

Първо честити месечинки на всички които сме пропуснали тези дни
Само здраве и щастие и много много усмивки им желаем   love001

Честита първа пролет

gery_to Много красиво как ги палят тези красоти  Cry незнам
Слънчо Радвам се за вас  Hug                            
Nita На мен честичко ми се случва да я проверявам дали диша  ooooh! същата съм.Ама тя откарва много време в спане и аз оп шашкам се.Ето сега спиот 17.00  ooooh!  ooooh!  ooooh! е как да не я провериш                  
Nanny ивИчка Честити зъбчета  newsm47                           
Пингвина Голяма веселба при вас    Joy

По табличката излиза да сме мъж.Но пък по на Нани сме мочие и е факт  Peace а това не го знаех много ме изуми  Shocked

За заспиването аз вече писах и аз като Лала съм действала и така се получи и при нас заспива сама без проблем вече и то от доста време е факт.Ето снощи заспа в 10.30 имахме гости и тя като ги изпращахме се събуди в 12.30 ноооооо аз влизам тя си се смее и права  казвам вече ще спим гася и всичко и тя се повъртя повъртя и си заспа сама  Peace
За постиженията ни.Вече ставаме сами но от давна и си обикаля сама по целия диван ходейки.Стои си стабилно,почти лази вече прави успешни опити но не и е любимо занимание и не пробва често обича права да стои.Рекламите също ги обожаваме.   

Бай за сега               

# 149
Слънчо, и за така като Лала бях сигурна че нищо и няма на Мимето. ОВесените ядки действат разхлабващо. На Ева дупето е много червено, може би подсечено/ казвам може би защото незная как изглежда подсечено/, днес ака 3 пъти, при нормално 1 път и си мисля че вече ще пробие зъбчето. Вие как мислите, от това ли е? Ние пък днес бяхме 3 часа навън въпреки лошото време. Нани, и на мен така ми смятаха че Ева ще е момиче.

Общи условия

Активация на акаунт