Особено пък ако в рекламата участват и деца. Любимите ни са: рекламата на Чокапик /"С много шоколад"/ и "Како, а какво е акъл?". Почнат ли, нищо не виждаме, нищо не чуваме

Според таблицата Дая е момиче

) 
Но го махам от гърдата и му казвам НЕ.Така не се прави.Обикновенно се случва като се е нахранил или ако го боли венецът 

, ако пък на жената кръвта е по-млада , значи ще бъде момиче
. Та казано накратко, на който кръвта е по-свежа и млада / тя доминира/, той определя пола. 
Хм! 

Вече излиза и този до предния горен, който вчера поникна. Цепнал е венеца. 

Ивичка, благодаря ти че ми спести описването на собствения ми глас, което ми се стори трудна задача
Да, определено гласът ми е всичко друго, но не и спокоен и дълбок. Не знам какво впечатление оставям тук във форума, но аз хич не съм спокойна. Напротив : нервак съм, нетърпелива, паника, много обичам да се хиля и да бърборя и надувам главата на всички. Бързо губя търпение и избухвам и после още по-бързо ми минава. Въобще като мартенското време - ту пече, ту буря се извива. Имам една приятелка, с която и в тийнеджърските ни години, и сега като вече имаме по 2 деца се хилим като истерични и преди майките ни гледаха така
Един път пък от бърборене с нея, на мен ми се схвана челюстта и понеже съм и както казах паника, реших, че ми се е откачило ченето
А сега се сещам и за една случка, в която бях с оперирана уста и с конци и пак с нея в Морската градина и като започнахме да се хилим, всичките ми конци се спраскаха, а аз буквално бях седнала на земята, посиняла от смях и единственото, за което се питах как ще обясня на лекаря за скъсаните конци. После си ги завързвах един по един, за да не ми се кара. Въобще нямам нищо общо със спокойствието, напротив, малко съм куку, но тука гледам да не си личи много

незнам
същата съм.Ама тя откарва много време в спане и аз оп шашкам се.Ето сега спиот 17.00
е как да не я провериш
а това не го знаех много ме изуми