Отговори
# 150
Слънчо, страшно се радвам че всичко е наред...поеми дъх и смело захранвай  Peace

# 151
Айде,пак аз  Wink
И ние днес бяхме навън 3 часа и ходихме на консултация и така се ядосаах  Sick
За протокола :Криси е 9 кг. точно и е 73 см.
А обрива според педката е от праха за пране,аз от много време пера с Тайд и неговите дрехи,но майка ми тези дни взела новата тема Color ли е Triple Power ли,така и не видях ,та му изпрала дрехите с такъв прах.Малко ме съмнява,че това е причината,защото тя така или иначе не беше убедена ,че е така,а само някакви догадки.Но ще видим,дано изчезне този обрив  Praynig.Каза да спра да ползвам всякаква козметика ,дори бебешкия сапун,за да не му дразни кожата допълнително.
И каза,че зъби не вижда да имаме скоро,но иначе венеца бил много подут  Thinking

Слънчо,бравооооо,така се радвам за вас.Видя ли,че всичките ти тревоги са били напразни.

# 152
честит рожден ден делукс69!!! желая ти здраве и най-голямото щастие на света:

честита пролет на всички, малки и големи!!! много слънчеви усмивки!!!

слънчо, браво на вас!

а ние сме на консултация утре. да видим колко сме порастнали.

ох, още щях да пиша, но татито ме вика за вечеря! той днес прави кюфтета на скара!

лека и спокойна нощ!

# 153
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
wavey

Честита първа пролет! Един поздрав от нас:
http://www.pami.hit.bg/doors/13temi/04prolet/prolet.html

smile3501 за новите умения на Пламена, Мими, Криси и Ели!

Благодаря ви за поздравите по случай днешния празник на нашия прекрасен /с малки изключения/ град! Панаирът е голям, макар че аз лично не можах да го видя с очите си /за което не съжалявам/, понеже сутринта излязохме само на кратка разходка в квартала, а после заваля. Но “звук и светлина” ще има – празникът не е същия без него!!!

LalaJoy rotfImao.
Slyncho, че в кафевия ориз имало глутен /евентуално/ разбрах май от темата “Как върви захранването”.   newsm44 за резултатите от изследванията! А и за гърнето!Снимка на първото ако в гърнето и аз направих  smile3503.

Дадох аз овесени ядки, за да въведа глутена, ама на Вяра й се появиха едни много ситни пъпчици по целия торс, то не пъпки, ами петънца, много дребни, но днес се оправиха. Може ли да е от глутена?

За рекламите к’во да ви кажа – голям фен им е Вяра...

Спирам! Лека нощ на всички!

# 154
Така по обратен ред започвам Пепи ако са петънца значи е алергичен обрив. Ние нали получаваме често и съм спец (поне по отношение на Криси).  Според мен не давай  скоро овесени ядки.  Hug

Диди Фиеста как не ви оставиха тези проблеми при вас. Дано бързо му мине на адашчето. Praynig Явно на Крисчовците хич не им върви.

Ох извинявам се забравих кой ми писа за банана, но нашия беше много озрял. Аз лично мразя сурови банани. Но явно Криси не го обича, но не се и очудвам аз го проядох като студентка. Така че спираме с него. Naughty Като нема банани ще ядем хляб. Joy Стискайте палци с глутена до къде ще я докараме.  Praynig

Слънчо така се радвам за вас.  Hug Просто сигурно като при нас не и понасят овесените ядки. Е до преди 10 години никой не ядеше овесени ядки може и без тях да се живее.   bouquet

Честито на озъбените бебчета Simple Smile. да са ви белички и здрави.  hahaha

# 155
Вече прекалих с писането, но исках да поздравя delux за рождения й ден.

Delux пожелавам ти цялото щястие на земята и скоро да гушнеш здравичко и хубаво бебче!  bouquet

# 156
  newsm59delux newsm59
 gery_to: Верно ли при вас е дошла баба Зима? cold
Диди,mgizdova Thinking Praynig
 Заваля! Wear Umbrella Drunk Лека и спокойна!  bouquet

# 157
  • ES
  gery_to: Верно ли при вас е дошла баба Зима? cold

Да бе ама сняг нямаме, само на север. Тъкмо бях прибрала радиатора за другата зима и пак го извадих.

Честит рожден ден на Делукс!!!

# 158
  • Варна
Диди не е ли малко раничко да се пере с прах за големи.Все си мисля,че може и да е от него.Още са им нежни кожичките.Ние пък се бяхме изринали от един бебешки сапун.
А преди малко какъв номер ми направи това магаренце.Седеше в стола ,леко полегнал и по едно време го гледам  ooooh! изправил се .
Нанни,много сложно.Утре ще смятам на спокойствие.Че при мен е в троен размер. Laughing
Е,всеки си има проблеми с нещо .Един с гърнето,друг със спането.Моят хубостник днес спа на два пъти през деня.От 9,30 до 13,00 и от 14 до 17.И аз,ходя да го проверявам дали диша.Пролетна умора ли го е налегнала ,какво ли . newsm78

# 159
Suzi брех че спи мъника ти  Thinking Ние спим 2 часа предиобяд и 1 час следобяд и едвам изтрайва до банята ама кво да го правя като няма търпение да става да играе  ooooh!

Нани их че е странно това.Как ли познава това което съм си намислиила  newsm78 Брех

Аз много често го проверявам Галко докато спи.Ако поспи повече от обикновено и аз съм на проверка.Такова хахо няма  smile3538

# 160
nanny
newsm78това пък верно как става newsm78

# 161
  • София
Хайде аз пак да ви се пооплача,но първо Слънчо много се радвам за вас.Успокой се вече и се радвай на слънчицето си,а тез лекари ние ли да ги учим вече на медицина,незнам.

Люсчи днес пак вдига два пъти Т,втория път вечерта точно когато доктора го преглеждаше.Гърлото му е зачервено и зъби го мъчат каза лекаря.(днес изби още един и вече са 6 броя).За сега продължаваме да сме на свещички при нужда за Т-та.Докито ни го уважавам,не бърза хич с антибиотиците.Според него приемът им трябва да се отлага възможно най дълго.Но и ако утре до вечерта още вдига Т, няма да ни се размине.
Аз обече реших,че когато бебчо оздравее сериозно ще се заема с търсенето на добър хомеопат.То Лала теб ще те замоля да помагаш с информация.Ти май беше казала скоро на някой за някакъв в София,но аз нали съм замаяна тези дни и не запомних.Затова и по обсъжданите въпроси няма да се включа.Прочетох всичко и всичко забравих.
Нани само да те питам.Я кажи аз ли не смятам нещо правилно,но виж какво ми излиза на мен:значи първо наборки сме щото и аз съм 79.И тъй 79+3=82+3=85+3=88+3=01+3=04,т.е кръвта ни е обновена през 2004г.Казвай моля те на коя от двете не смята вярно калкулатора. newsm78

Лека нощ на всички,дано утре детето ми е по добре.

# 162
  • София
 Stop
Здравейте,

Nanny, доста ме ядоса тази игричка първо как така ми познава, ама се светнах как и ще кажа и на другите, за да не се ядосват и те - всяко число, третирано по описания начин се докарва до число, кратно на девет - 9, 18, 27 и т.н. На всички тези числа на сайта е сложена една и съща буква, но тя се сменя на всяко натискане на Опитай пак  Mr. Green.

По темите:

За заспиването - при нас няма да стане. Яна си има часове на заспиване - 11, 15 и 21.30. Стане ли такъв час, тя започва да реве протяжно и вече не иска да стои без рев в кошарата, в която до преди малко си е играла доволно. Ако не я взема, стига до истерия. Ако я взема, млъква на секундата, все едно съм я изключила от копчето. Оставя ли я, след като я погушкам, започва с нова сила. Взимам - въздъхва и млъква, оставям - писва. Чела съм, че трябва да се започне с това да я оставям поне полузаспала, а не заспала, но засега не се получава. Само ни хваща истерията - тя, защото й се спи, а не я оставям, а аз - защото не поддава изобщо. А като капак и зъбите я мъчат от вчера и рева неистово между 1 и 2 нощес. Заспа, чак като я взех при мен да суче, въпреки, че исках да си спи креватчето, но тя друго била решила  smile3516.

Рекламите по принцип са замислени така, че да привличат вниманието - бързо сменящи се картини и набиващи се звуци. Така че впечатлителните ни бебчета няма как да не се зазяпат. И Яна е така, естествено - и да не гледа към телевизора, като ги чуе и се извърта цялата и докато не свършат, друго не съществува за нея.

Ние още не се изправяме сами, но днес пък за първи път седнахме без чужда помощ. Бях я карцирала в кошарата, за да  newsm79 newsm28 на спокойствие и първият път го изпуснах, не разбрах как го направи. Но втория път я видях - от положение на четири крака някак си се извъртя и се "придупи"  Joy.

Лала не си спомням как съм си мислела че изглежда, но когато я видях на снимка реших, че не съм си я представяла така  Laughing

Крис, изпуснала си 91, 94, ... На мен ми излиза вярно. Излиза, че ако забременея тази година, ще имам момче  newsm78

# 163
kris79 : Много млада ще се докараш, бре жена! Laughing
Изпускаш цяло десетилетие! 90-те години май си ги пропуснала. Joy
79+3=82, +3=85, +3=88, +3=91, +3=94, +3=97, +3=2000, +3=2003 Peace
Betta: Нещо такова ще да е! Wink Аз още не схващам и мъжо ми налива акъл сега. Embarassed
Това откъде знае аз какво съм си намислила? newsm78

# 164
Пламена заспа чак в 22:15ч Отдавна не се беше случвало и чак ме учуди Shocked Все иска да с изправя на кошарата, а й се спи 2 не вижда...че и мен изнерви накрая. Айде лека и спокойна. До утре!

Общи условия

Активация на акаунт