Отговори
# 165
  • София
Мале Бета аз летя във времето.От 1988г направо на 2001г.Ама като знам,че не съм в  час покрай тези болести що ми трябва да се излагам и пред вас. Embarassed
Сега ми излиза напълно точно.Ми той мъжа ми е бил пресен,пресен.Сменил си е кръвта през 2006г. как няма да ни се пръкне мъжко.

# 166
  • София
Да бе Нани аз наистина какво ли правех през 90-те. newsm78 Joy Joy Joy

# 167
  • София
Nanny, ти и никакво число да не си намислиш, сайтът дава буквата, която този път е под 9, 18, 27, ...

Между другото и ние на консултация сме  smile3514. Само като я види лекарката, обръща устничката и рееев  Confused. Хем сестрата ни е била инжекциите, а не лекарката. Просто не ги познава, а я пипат, влизат й в личното пространство  Laughing.

Пепи, аз много го харесвам вашия град, ама две от най-лошите ми напивания са били там и не смея вече да стъпя  hahaha.

Лала, и аз се интересувам от координатите на хомеопат в София, моля   bouquet

# 168
И ние осъмнахме със сняг по случай първа пролет. Още вчера валя малко, ама се стопи, днес беше повече ooooh! Провали разходката с една приятелка и нейното бебче  Tired

Слънчо, радвам се много, че не е алергия Hug

СузиА, аз никога не съм прала със специален прах и не съм имала проблем. СЛагам само бебешки омекотител. Тук по принцип праховете не са така силни както в България (а аз пера с едни гелове, дето са съвсем щадящи материите).

не иска да стои без рев в кошарата, в която до преди малко си е играла доволно.

Децата се научават къде се спи и къде си играе Peace Леглата се ползват единствено и само за спане според мен. Пробвай да лежиш или седиш ти самата в твоето легло цял ден и виж дали вечерта ще заспиш лесно Rolling Eyes

А за сядането - Ясмин седна по същия начин миналата седмица и на следващия ден се изправи. Вече е спец и в двете действия Heart Eyes

За реклами и подобни - не я оставям да гледа. Мисля, че е вредно за очите Peace

# 169
  • София
Хайде, пак аз, ама последно, обещавам  Simple Smile.

Майра, сигурно си права, но по принцип рядко я слагам с кошарата - само като чистя или ходя до банята. Иначе се търкаля по спалнята, оградена с разни възглавници. Но най-често изобщо не сме в спалнята, а си седи в столчето за хранене в кухнята, докато аз си домакинствам. Правехме един ремонт в хола с цел да мога да я пусна да си лази по пода, но не е съвсем готово. Но до една-две седмици ще успеем да почистим и я пускам там да си седи през деня.

# 170
  • somewhere over the rainbow
Сега ми излиза напълно точно.Ми той мъжа ми е бил пресен,пресен.Сменил си е кръвта през 2006г. как няма да ни се пръкне мъжко.
Aма си забременяла 2005-та...не се ли гледа годината на забременяване? newsm78 Ако е така, Дая пак си е госпожица Flutter

# 171
Тъй като приятелката ми която ходи при Стоименова, хомеопатичката, за която споменах, я няма, открих все пак координатите й във форума и ги давам тук за всички които се интересуват :
МЦ Хирон - бул. Стамболийски 34
тел. 981 43 55/981 93 10 за определяне на час. Доколкото разбрах там консултира и Вилма Михайлова, за която също във форума съм чувала добри неща. Но за Стоименова имам почти преки впечатления от приятелката ми (онази същата дето се хилиме до откат Grinning). Даже ме е яд, че не живея в София и аз да ходя при нея.  Rolling Eyes Тя е и педиатър също.

И аз пера с Ариел обикновен и ползвам бебешки омекотител като Майра. И то май от 3-я месец.

На мен по сметките за пола ми излезе вярно за Мишел и невярно за Пиер. И досега се чудех какви числа смятате докато загрях, че Нани е дала линк. Някъде по форума го бяха обяснили това с играта, но не помня вече. Крис, ти си забременяла 2005, така че подмяната на кръвта на мъжа ти 2006 не важи. Ох, какви са тези дивотии за подмяна на кръв, че и се задълбочих даже Joy

# 172
# 173
Добро утро! Simple Smile Честити 8 месеца на бебе Цветан на мама Ivka_76, както и на Дани на мама Nanny.  party006 hbday
 Да кажа малко за Боби. Имаме вече 1 зъбче, почнахме да хапваме повечко неща.Още не замествам хранене, но мисля че скоро ще започна. Много е кисел обаче, мрънка постоянно, ама това е откак се е родил. Поне Т не вдига което много ме радва. Вече тежим 7,350кг, и 70см. Ами това е от нас. Лек ден ви желая! Simple Smile

# 174
Добро утро и от мен  kaffeetrmker_2
Слънчо радвам се, че не е алергия.
Сега да разкажа малко и за нас, тоест за Пешко - на нагео му дай по цял ден да стои прав и да си обикаля кошарката, може да пълзи но рядко го пускам на пода защото парката е гаден, а сме на квартира и нямам намерение аз да му правя ремонт Simple Smile. Иначе сама сяда и се изправя, но това с говоренето не го умеем само можем да крещим не иска да дава боц да прави здрасти или чао, а гледа само как да ми докопа ръцете и да се изправа 1crib.
А иначе аз се казвам Силвия и съм от Ямбол, но от 9 години живия в София и понастоящем в Борово.
Лек ден на всички

# 175
добро утро   food010

честити месечинки на Дани, Божидар, Цветан, Ева и Алекс  Tada

и ние усъмнахме със сняг  Nature Snowman

да ви попитам има ли бебчета, които спят настрани? От няколко дни Гергана я намирам заспала настрани. Обръщам я по гръбче и след малко тя пак е настрани  newsm78

след обяд сме на консултация и ще се отчетем колко сме порастнали.

# 176
      Flowers SunflowerЧестита месечинка на Бобчо на мама Тони, Цеци на мама Ивка, Eва на мама  KetiK и на  Алекс на мама IanaAlex!     bouquet Flowers Sunflower
                                                     Flowers Sunflower  bouquet      Много нови умения им пожелавам през идния месец, бели зъбки, здраве и веселие!
Flowers Sunflower

Хайде да почерпим:          

kris79
: При вас нещата май са на кантар. newsm78
Ако ти си си сменила кръвта през 2003, значи от тогава до 2005г са измилнали 2/3 като период.
А мъжа ти щом си е сменил кръвта през 2006г, означава, че до 2005г са изминали 3/4, което е равно на 2/3.
Явно при вас трябва да се гледат и месеците. Peace
lala :
Цитат
Ох, какви са тези дивотии за подмяна на кръв, че и се задълбочих даже
Joy Joy Joy
dew: Дани също спи на една страна, мнооого рядко по гръб. Thinking
П.П. Честита месечинка и на Прасчо!   HugJoy

Последна редакция: пт, 23 мар 2007, 09:39 от Nanny

# 177
Абее хора това дето го е дала Нани е много просто май,нали ти казват полученото число да видиш символа му и да си мислиш постоянно за него,а ти виждайки символа неволно го показваш със мишката и това което си показал с мишката се появява на екранчето после,пробвах няколко пъти без въобще да си мисля число, показвам символ и после той е на екранчето!Пробвайте! Peace

Аааааааа аз акото първа си го снимах! Naughty

Вчера постригах Юл сега е като момче! Flutter

А моята кръв кога се е сменила я някой да сметне, newsm78 че не ми се смята 83 съм а татито 71!

И не на края Честити месечинки!!!

Лала напомняш ми мене и една моя приятелка как седим на една пейка и се смеем с часове ейййй луда работа! Laughing

# 178
Честити месечинки на порастналите днес бебчета!

Sisku,  welcome

Ако ти си си сменила кръвта през 2003, значи от тогава до 2005г са изминали 3/4, което е равно на 2/3.

Айде и аз като информатик, учил поне 15 висши математики, да попитам от кога 2/3 е равно на 3/4   newsm78 Това ще е сменено след като съм завършила с ученето Mr. Green

Дю, Ясмин спи само по гръб. 1 сутрин я намерих по корем, но настрани не съм я виждала да спи. Не се притеснявай - както им е удобно - така Peace

# 179
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ

smile3525

специални и сърдечни честитки на Дани на Нанни и Кредор   Hug

Нанни, душичке, кви са тез яденета от сутринта, знайш ли с колко кила имам да се боря  Crossing Arms
и биричка, малеееее  smile3559 айде една салатка ще те уважа с минерална водичка  eat
да растете здрави и любопитни Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт