ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА Пиер-Павел,Димитър,Траян и Дориан !

Мале,Иси,направо ми настръхна косата от ужас докато ти четях поста.Дано да се оправи бързо милото детенце!
Това с циститите е много неприятно.Мен постоянно ме спохождат. 
Обсъждате половете
А за другия метод,аз съм абсолютно сигурна кога съм забременяла,т.е по време на овулацията си и пак не излиза,защото е момиче.
Ама нали ви казах,че Зоя все за момченце я мислеха преди да се роди. 
Майра:чак пък 3?
Много ми се виждат.Може да ми се смеете,ама аз усещам моята овулация.Усещам едно дърпане,боли ме,нещо като леки контракции.Ама как го обясних.И за това съм почти сигурна,че моята е една. А за онази жена от ''Такъв е живота'',чак не повярвах.Аз го гледам в нета.Някой знае ли какво е станало?
Вода копувам от бебешките магазини.Пише на нея БЕБЕ и има нарисувано едно жълто слонче.Пише че е с ниска минерализация.Ама с нея приготвям само кашите и се опитвам все още безуспешно да накарам Зоя да я пие.
Сега чакам свеки да ни дойде на гости.Татито отиде да я вземе от автогарата.И смятам да изляза малко да се поразходя по магазините и аз като бял човек! Че още нищо не съм си взела за подарък за рожденния ми ден.
ААААУУУУ,забравих да ви се похваля татито какъв букет ми подари!ОООООГРОМЕННН!От пролетни цветя.Трябва да го снимам докато не е увяхнал.Забраних му да ми казва колко пари е дал,че да не припадна от скръндзълък! 
Хайде,до после!
,по едно време само му викам на моя ще си сложа едни капаци поне да не виждам нищо.Не бяхме спали 48 часа.,всякаква храна ни пресядаше и бяхме предимно на вода.
и това да е най-лошото изжевяване 
.
моята щерка от 2 дни ходи като ме държи само за пръстите