Отговори
# 255
  bouquet  bouquetЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА Пиер-Павел,Димитър,Траян и Дориан !  bouquet  bouquet

Мале,Иси,направо ми настръхна косата от ужас докато ти четях поста.Дано да се оправи бързо милото детенце! Hug HugТова с циститите е много неприятно.Мен постоянно ме спохождат. Sad

Обсъждате половете  LaughingНа мен това с кръвта не ми излиза.Всъщност сме си я сменили в една и съща година,аз пролетта,а мъжо лятото,забременях есента,значи неговата е била по-прясна. newsm78А за другия метод,аз съм абсолютно сигурна кога съм забременяла,т.е по време на овулацията си и пак не излиза,защото е момиче. newsm78Ама нали ви казах,че Зоя все за момченце я мислеха преди да се роди. hahaha

Майра:чак пък 3? newsm78Много ми се виждат.Може да ми се смеете,ама аз усещам моята овулация.Усещам едно дърпане,боли ме,нещо като леки контракции.Ама как го обясних.И за това съм почти сигурна,че моята е една. Laughing

А за онази жена от ''Такъв е живота'',чак не повярвах.Аз го гледам в нета.Някой знае ли какво е станало?

Вода копувам от бебешките магазини.Пише на нея БЕБЕ и има нарисувано едно жълто слонче.Пише че е с ниска минерализация.Ама с нея приготвям само кашите и се опитвам все още безуспешно да накарам Зоя да я пие.

Сега чакам свеки да ни дойде на гости.Татито отиде да я вземе от автогарата.И смятам да изляза малко да се поразходя по магазините и аз като бял човек! Че още нищо не съм си взела за подарък за рожденния ми ден. WinkААААУУУУ,забравих да ви се похваля татито какъв букет ми подари!ОООООГРОМЕННН!От пролетни цветя.Трябва да го снимам докато не е увяхнал.Забраних му да ми казва колко пари е дал,че да не припадна от скръндзълък! Joy
 JoyХайде,до после!

# 256
благодаря ви момичета.
Забравих да честитя месечинките днес много да са здравички
Иси сега какво излезна ще пиете антибиотик за цистита ли?Дано бързо му мине и вече да не ви тревожи така,а как сте имали време и за срещички не си представям в такъв момент!Силни хора брей! HugАз ако бях щях да орева света!
да ,ние вече го пием антибиотика.А за срещата честно да ти кажа след всичко преживяно това беше най-приятното нещо .След всички болници и лекари ,когато ти предстои среща със страшно приятни и мили хора просто не бих се замислила.За реването честно казано още не можем да се отпуснем .На моя съпруг му беше много по-трудно от на мен защото трябваше едновременно да мисли за Валери и да кара в София ,а там трафика е  ooooh!,по едно време само му викам на моя ще си сложа едни капаци поне да не виждам нищо.Не бяхме спали 48 часа.,всякаква храна ни пресядаше и бяхме предимно на вода.
диди пишонката му е забелена до край.Честно казано пак има много разминаване дали трябва на този етап или не ,защото тук в Ямбол ми казаха ,че до 3г.не може да се говори за фимоза,но в София всички бяха категорични.Не знам на кого да вярвам ,но не съжалявам ,първо защото ни я забели братовчеда на Иван все пак той е доц. уролог човек занимаващ се с тези работи и второ нима той би навредил на роднина ,а и има бебе с един месец по-малък от нашия.Когато Марти беше бебе му я забелиха на 4м. и излезе бяла смегма и нямаше проблеми,а на Валери беше жълта и миришеща.
Сега като се върна на зад имаше един куриоз (но тогава не ми беше смешно) сутринта когато тръгвахме да му взимаме урина той категорично отказваше и плачеше с баща му се скарахме за което после съжалявахме защото в този момент напрежението ескалира ,та вече се чудих по-какъв начин да го изпишкам сложих го на седалката да легне аз клекнах до него и започнах да му духам за да му стане студено и да се изпишка(имаше ефект).Когато се прибрахме в Карлово и разказвах на майка ми тя умря да се смее  hahahaвика като порасне му разкажи как си му духала в София.Викам на моя ако някой ме гледа в този момент какво ли би си помислил ,но честно казано в този момент въобще не ми пукаше.
лек ден за сега ние излизаме времето е страхотно  bouquet

Последна редакция: сб, 24 мар 2007, 12:46 от isi_kam

# 257
  • ES

Днес ставаме на 8 месеца, да ви почерпим със сладкиши с пролетни плодове

# 258
  • Sofia
Честити месечинки на Пиер-Павел Траян Димитър
Да са здравички и много да слушкат  Hug

isi_kam Ужасен кошмар просто нямам думи.  ooooh! Дано не се повтаря  Praynig и това да е най-лошото изжевяване  Hug И от сега нататък да идвате в София само заради хубави поводи
Вода давам преварена все още от време на време Девин розов етикет  Peace
Зима флуор никога не съм давала  Naughty
Майра не мием още зъбките но имам позната която си е купила комплекта и си го ползва успешно  Peace

За срещата естествено съм ЗА и с двете ръце   Hands Clap
А как ми се ходи на Витошка че се сетих по този повод да се пусна с едни ски охххххххххххххх размечтах се айде

Лек ден от нас ние папаме и айде на разходка

# 259
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА Пиер-Павел,Димитър,Траян и Дориан   bouquet   bouquet   bouquet!!!
Да са много щастливи, здрави и игриви.

При нас няма нищо ново, освен че вече се захранихме с месце  Twisted Evil. На бебо много му допада. Само че после се кърмим, иначе няма заспиване. И на нас вече нещо не ни харесва спането  newsm78. Все още спим по два пъти на ден, но не повече от 1-1.30 часа. По колко пъти спят дечицата ви??? Исках също да питам за пояснение за месото. Разбрах защо не трябва да се смесва месното пюре с мляко, но ми е интересно, че има толкова много вкусни месни ястия със със Бешамел например или със сметана. Защо така ако не е толкова добре???

Майра, и аз взех комплекта за миенето на зъбки, но все още не съм започнала сериозно да го ползвам. Тито постоянно яде накрайниците /добре че са гумени/ и не мога да го задържа спокоен за 2-3 секунди дори. Не помня как го правих с дъщеря ми  Thinking.
Иси, наистина голям кошмар сте преживели. Дано това е последното тревожно нещо, което чуваме за вас  Praynig.
А за половете не мога да се изкажа за вашите теории. Ние Тито го правихме по китайската /или японската беше  newsm78/ таблица и излезна вярно  Joy. Сега навивам съседките ми да си направят по едно момиченце, че всички са с мъжки и Рая няма с кой да си играе  Laughing, но проблема е, че са с по три, така че малко трудно е да ги убедя за повече.
Весел ден  Hug.

# 260
Честити месечинки на Пипи, Траян, Димитър и Дориан!
Да са много здрави, палави и юначни!  bigdance2
Ох, че вкуски почерпки, благодаря!
Иси, надявам се много скоро от тези ти приключения да си спомняш само веселата част. Някога съм склонна да си казвам- всяко зло- за добро. Ето, сега си имате един голям забелен и здрав пишонък, и всичко ще е наред, ще видиш Hug
Ох, мамита варненски, сънувах как се срещаме из морската градина Laughing Има ли още голи мъжове, дето се къпят на топлите води в тая градина. hahaha Joy
Nanny, сигурно ще се възползвам от фотошопското ти предложение, че след онзиденшната сливова диета нещо не докарваме на форма гърненото творчество.  Joy

Физика съм завършила все пак, а и след това физикохимия. Но съм учила и статистика и ако някакъв метод дава 95% познаваемост, независимо по каква причина, според мен може да се ползва за изказване на предположения (не за познаване). Та затова ми беше интересно повече хора да кажат при тях верно ли излиза.
Бета, това е метафизика, дебела работа е Mr. Green Иначе и аз разбирам от физика, нищо че докато трябваше да уча физика, се бях заела да изучавам твърдото тяло на физика, който учеше физика на твърдото тяло Joy Joy Joy Joy Joy
Иначе схемата на Нанни и при мен позна. И аз съм любопитна да узная в какъв % познава, нищо че сме малко; не сме представителна извадка...
elip, и аз си задавам същия въпрос за комбинацията на месото и млечните newsm78 Единствения отговор, който ми идва наум е, че за нас, възрастните по-важно е да се освиним, отколкото да гоним полезности и здравословности.
Слънчо, ако има някоя лигавня, свиркай; иначе аз още нищо не съм цвъцнала в лай-ното албумче, поради фотошопски затруднения.
Много целувкиииии Heart Eyes Laughing Hug

# 261
нещо не ме харесва тоя форум newsm78
Да се похваля bowuuмоята щерка от 2 дни ходи като ме държи само за пръстите bowuu
А сега друго.Ели нещо имаше запек.От четвъртък вечерта,чак днес на обяд се изака!Чудя се от какво Thinking Между другото,всяка нощ изпива по 400гр. сок!А сокът е всъщност прецеден и разреден(50-50)компот(праскова или кайсия)с вода.Дали не е от това newsm78 Ама не ми се вярва!
Отивам да ви чета...
Естествено каквато съм блеярница(както винаги)да честитя месечинките на Пипи,Траян,Дориан и Димитър  bouquet  bouquet  bouquet
И на вчерашните също
Божидар,Ева,Цветан,Алекс ииииии...ДАНИИИИИ  bouquet
Много,много да са здрави и игриви

Последна редакция: сб, 24 мар 2007, 18:06 от MARIAELI

# 262
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ДНЕС ! ДА СА ЗДРАВИЧКИ И СИЛНИ !

Иси, преживяното от вас е ужасно, дано вече да се подредят нещата и да забравите за всичко лошо !

Сега да кажа и за смяната на кръвта - този метод го знам доста отдавна, но ОБРАТНО - при жената кръвта се сменя на 4 години , при мъжа на 3 . Така , както го знам аз , отговаря за Дамян, както и за всичките ми колежки в офиса (от едната го научих) , които имат деца. За брат ми и племенницата също отговаря, даже май за всички , за които съм смятала. И май не ми  е излизал неверен резултат, затова и планирахме кога да бебеправим за момиченце . Този, който е посочен тук и всички смятате по него , за мен не отговаря.
Но сигурно истината е някъде посредата Simple Smile 

Да си похваля и гарджето , че се научи да пие от чаша Авент с твърдия накрайник. Светнах се аз, че са съвместими с бибероните от авентските шишета , сложих биберон, по средата на пиенето на сок му го смених с накрайника, и той както беше наел , засмука и от "магичния накрайник " .

Зимафлуор и на нас изписаха, купих го, но попрочетох няколко мнения тук във форума и така и не дадох.

Прасчо, има голи мъжове на топлата вода, че и в морето вече има Wink .

Нашето първо гърняно "произведение" и аз го снимах, ама айде, няма да го копвам, че не му е мястото сред тези вкусни почерпки тук .

# 263
  • София
Сутринта писах,писах,а най важното забравих.
Честито на днешните месечинковци.Да пораснат големи и силни мъже.

А Люси оказа се е с някаква шарка,която за първи път чувам.Наричала се пета шарка.Не я знам пета ли е,шеста ли е,ама здраво ми се е нашарело детето.
С доктора си говорихме за варицелата и той каза,че в последно време взела да става опасна,давала усложнения.Ваксина за нея си имало,но в България не се внасяла.Нашите управници отказвали да започне внос и имунизация.Защо ли,не знам. newsm78

# 264
 Hug Днес бяхме в зоологическата градина и видяхме щъркел!
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2481636

Беше лято и се разхождахмеее надявам се и вие сте прекарали хубав ден!Хайде  сега ви оставям! Hug

# 265

А Люси оказа се е с някаква шарка,която за първи път чувам.Наричала се пета шарка.Не я знам пета ли е,шеста ли е,ама здраво ми се е нашарело детето.
С доктора си говорихме за варицелата и той каза,че в последно време взела да става опасна,давала усложнения.Ваксина за нея си имало,но в България не се внасяла.Нашите управници отказвали да започне внос и имунизация.Защо ли,не знам. newsm78

Крис,я кажи освен обрив други симптоми имате ли?Защото и Криси е с обрив,но няма T,а педито каза,че  няма шарка без Т .А аз точно това си мислех-че е шарка.А обрива къде е ,по краката има ли много или е само по гърба и гърдите ,та чак до пампито?При нас е така.Нещо изписаха ли ви?Ох,казвай бързо да се успокоя малко  Praynig

А,забравих да питам,някой слагал ли е или има ли намерение да слага ActHib.Дайте малко отзиви,аз четох снощи до късно,ама айде и вас да попитам Peace

# 266
как сте хора Hug

ще черпим и ние днес, вече стана време за бирка, та от нас - за вас

замириса ли ви и на пържени картофки

специалните ни поздравления и за останалите, вече 8 месечни, големи момчета - Пипи, Дари и Митето Heart Eyes да са здрави и палави Laughing

спокойна и специална  Heart Eyes вечер на всички ви

# 267
  • ES
Малии, Изи какъв  кошмар сте изживели, само мога да си представя как сте се чувствали. А мен сега почна да ме хваща страх за нашата пиша. Виждам, че все повече се оголва главата, но и около отворчето стои еда ципичка. Ако можеш опиши по-детайлно как точно я е заголил от раз доцента.

Честити месечинки на Пипи, Траянчо и Дорян!

# 268
Момичета, някой може ли а ми каже дали Ентерола може да се разтвори в мляко или да се сложи в пюре?Моята Мимоза вода не пие Confused
Търсих листовка на Ентерола в нета, но ударих на камък, а днес на татито в аптеката не му дали такава.

# 269
  • София
Честито на днешните месечинки!

Слънчо, може да се разтвори в млякото. Аз съм давала на Яна така.
Диди Ф, сложихме на Яна ваксина ActHib, паралелно с ДТК и полио. (3 приема) Много леко я прие, без никакви странични реакции.

Днес бяхме на консултация, Яна е 9.400кг. и 71см. Моя лекар ме посъветва да не давам купешко кисело мляко до 1 год, защото няма така полезните живи бифидус и се усвоява трудно от бебешкия организъм, но домашно квасено може.

Общи условия

Активация на акаунт