Отговори
# 270
Slyncho, може да се слага директно в пюрето,но по-добре го слагай в по-малко количество,че да има по-добро действие.М/у другото Ентерола при Криси нямаше ефект,по-му помогна Смекта-та/това е мое мнение/ Peace

И аз днес се опитах да му я забеля повече пишата,но не мога и това си е,уж я дърпах силничко,ама нищо  Sad

# 271
                         #Milti  Честито на порасналите с още един месец малчугани  #Milti
                            ukliam1 Траянчо, Митето, Пипи и Дориян!
ukliam1
                                                                     smile3525 smile3525 smile3525 smile3525
gery_to,ивИчка  : Бъдете малко по-щадящи към моя корем, пък и очите ми  ненаситни... smile3556 Ша ви изям, ей! Hug
 То верно,че место дал Господ, нали търбухът още не се е свил, но това нашето ежечасно и ежеминутно гощаване вече е срамотно. Embarassed
Иси, Не ми се мисли просто какъв ужас сте изживели. Sad Тия пишки кво ще ги правиме, просто незнам.
Съвсем ме уплаши с тази жълта смегма. newsm78
gery_to : На Данката откакто се забели повечко /2 дни/ стои кърваво червена и също има от едната страна ципичка.
Аз за Риванола да попитам: На едното шишенце пише, че е годен 1 месец след отварянето, мъжо взе друго, на което  пък срокът му е до април. ooooh!
Много малко му е трайността...пък все си мисля, че не е стерилно затворен, за му стане нещо след отварянето. Как мислите? Thinking
Дори от някои шишета тече понякога още преди да се отворят. Crossing Arms
Eli83 : При нас времето беше хубаво до към обяд, но Дани го проспа вкъщи. После излязохме за по-малко от час и заваля. Close
didi_fiesta : Мисля да му сложим ActHib като стане на годинка, но още го обмислям. Thinking
coccinella : На мен и по двата начина все мъжко ми се пада. Joy
MARIAELI :
Цитат
Да се похваля моята щерка от 2 дни ходи като ме държи само за пръстите
Shocked  smile3501
Ние пък чак днес смъкнахме нивото на леглото, но нещо ми се струва, че не му се нрави особено.
Преди малко се събуди с рев. newsm78
Сега се хваща за решетките, но нали му тежи гъзето, та още му е трудничко да се изправи.
За сметка на това пък, днес цял ден е викал"да", "де де" и "дя дя", а като си сложи бибата наобратно в устата,
я изважда - обръща я и отнова я слага. smile3504Много е смешен!
Прасчо :
Цитат
Nanny, сигурно ще се възползвам от фотошопското ти предложение, че след онзиденшната сливова диета нещо не докарваме на форма гърненото творчество. 
Малеее,  Елито на СЛИВОВА ли я държиш по цял ден? newsm24 hahaha
elip : Данката спи по три пъти на ден, за около час. Peace
maira: И аз ползвам Ненедент със силиконовия накрайник. Много е удобен!  Peace     
Но не му мия зъбките всеки ден. Незнам как е редно. newsm78
                                                          Stop Stop Stop

# 272
Мразя съботите Sad От 1ч на обяд сме по магазините и аз не знам какво купихме накрая Rolling Eyes Ясмин пак намаза обаче много сладък джинсов гащеризон Flutter И една тениска на която пише - "If you think I'm cute, you should see my mum"  Mr. Green  Mr. Green

Нани, не знам и аз за зъбките - още не съм стигнала да прочета и за туй питах Tired Аз ги почиствам всеки ден засега. Гледах един комплект - 3 неща- разни гумени за преди и след като се появявт първите зъбки и малка четка за след 1 годинка и мисля да го взема него.

Елип, за месото наскоро обсъждахме. Калцият в млякото пречи на усвояването на желязото.

Мариаели, в този компот дето даваш има ли захар? Ако има е вредно за зъбките да и даваш да пие от него през нощта Peace

Слънчо, Нани - не знам за ентернола и реванола. Не съм взимала тук.

Ние сутринта имахме весела случка. Ясмин от вчера почна да казва "ДА-ДА", "Де-Де", и подобни. Сутринта се изправила и се опитва да се качи на дивана и само повдига крак и го пуска, защото и е високо и не може. И татито решил, че прилича това движение на палене на мотор и й вика: "Ти моторджийка ли ще ставаш?" И тя в тоя момент - "Да". Паднах да се смея :35

# 273
крис79: чета аз тук за петата шарка... newsm78
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=98452.20
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=24152
При вас има ли висока Т? Пише, че обривите са по цялото тяло, без крайниците. Thinking
maira:  И аз ги гледах тези четки /по-точно подобия на такива/, но реших пастата, щом е в комплект с накрайника.
Дани го харесва, отваря уста, но част от пастата я гълта. newsm78

# 274
  • Варна
  bouquetЧЕСТИТО НА ПОРАСНАЛИТЕ ДНЕС МЕСЕЧИНКИ!ДА СА НАЙ-ВЕЧЕ ЗДРАВИЧКИ!  bouquet
   Иси Hug,дано проблемите вече да бягат далече от вас. baby_neutral
   Ели83, направо го прегриза.Добре ,че не беше от важните LaughingАз все я дебна ,че тя изгризва копчетата и на детските си gsm-чета. Колко сме сменили вече.Общо взето не подбира какво ще сложи в устатат си.А пък как яде лимони,лук и чесън.Грипа ще бяга далече от нея. Joy

Последна редакция: сб, 24 мар 2007, 21:35 от suzi_a

# 275
  • София
Ох Диди искаш да ти кажа бързо,но чак сега сядам да чета.Значи пъпките,то и пъпки не са,а е точно като обрив и е главно по гърдичките,корема,гръбчето та чак по дупето и пишата има.Също зад ушичките,а вече и по цялата глава и малко по бузките.По крачетата и ръчичките няма нищо.Не знам дали Т е задължителна преди появата на обрива.Криси още ли има пъпчици?С нищо няма да мажа Люси,3 дни ще пием витамин С,ако стане нервен от сърбеж ще трябва да му дам някакви капки да го успокои.

# 276
Честито на днешните месечинки!!! Да са живи и здрави!!!

Иси, мила, направо не знам какво да кажа...напоследък само з некадърни лекари става въпрос и много взех да се плаша  Rolling Eyes Гушакй го малкия сладур и всичко скоро ще отмине.. Hug

Да се похвалим и ние днес - Пламена изяде едно ЦЯЯЯЯЯЛО пюре Хип (125гр. де Blush) пилешко и ориз и зеленчуци  Party Сега обаче преди да заспи много мрънкаше и не ми издържаха нервите и й се скарах, а тя ме погледна и като видя колко съм сериозна се разплака  Cry Сега ми е така виновно, че искам да я нагуша сииилно и да й се извиня  Rolling Eyes ама тя вече спи и аз съм си една гузна Embarassed

# 277
narina,и аз се чувствам по същият начин,когато се скарам на Жанет.Те вече започват да разбират и все още се плашатНо за в бъдеще едва ли ще е така.

# 278
narina,забравих да ти се похваля-днес Жанет яде пица.Не искаше да си яде киселчето,но когато ме видя не спря да сочи пицата,която държах.Идоста и се услади.Вече май ще минаваме на обща храна.  Grinning

# 279
Момичета мерси за инфото за Ентерола  bouquet
Еееее, Нарина ето я добрата новина от вас.Очакваме и още Peace

Сега ми е така виновно, че искам да я нагуша сииилно и да й се извиня  Rolling Eyes ама тя вече спи и аз съм си една гузна Embarassed
Е, хайде сега, какво толкова е станало.Не си първата майка, която е скастрила хлапето си.
Ми, така де и ние сме хора и на нас ни се образуват нерви.За съжаление чувството за вина винаги ни връхлита Tired
Елип, за месото наскоро обсъждахме. Калцият в млякото пречи на усвояването на желязото.
Аха Peace
А за спането, Мимето спи по 3 пъти на ден за около час, но заспива вечер в 11-12 и се събужда в 7.

Shocked

# 280
  • Габрово

Радостина каква операция ще му правите?
Ели Теди има "хипоспадия на главичката на пениса", операцията трябва да е козметична, защото е уж в лека форма, но такива страхотии прочетох във форума, че вече три дни все на рев ме избива. Трябва да проуча нещата и да вървим в София на консултация със специалист, защото в Габрово и в Плевен няма специалист педиатър-уролог. Ами това е.

# 281
 Embarassed Embarassed Embarassedjanet31, мнооооого се извинявам за ...Shocked!Прочетох публикацията ти от "Обобщение на Темите", а там лентичките ни не се виждат и аз естествено те взех за юлска майка  Embarassed
Голяма съм шматка  Crazy
Весел, весел първи рожден ден  на пицоманчето  bouquet

# 282
Добро утро малки и големи  Hug.
Днес имаме само една месечинка. Честито на Росен на мама Таниела   bouquet! Желая му радост и късмет в живота.
За комбинацията месо с мляко аз писах, че знам защо не се комбинира. Просто ми беше интересно защо в нашите ястия ги комбинираме, а за бебетата - не. Но сигурно Прасчо е права, че това е за "освинване" на мама  Mr. Green.
За спането значи сме добре. Тито спи само два пъти, но вечер си ляга максимум 7.30. Ако го подържа малко повече започва страшно мрънкане. Но наистина ми направи впечатление, че от както започнах да го слагам самичък да си заспи, спи повече през нощта /буди се само веднъж, но не смея де се похваля/. Или може би аз си въобразявам  Crazy.
От 2-3 дни и бебо започна да "говори"  Joy. Е, не казва още нито една думичка, но определено е започнал да използва повече гласни и съгласни. Започна дори да се опитва да повтори срички. Вчера го карах да каже ма-ма и той започна да повтаря след мен сричката "ма"  Laughing. Имаме напредък.
Narina, не се чувствай гузна. Случва се на всички. И на мен ми става криво като се наложи да повиша тон, но всички сме хора. Не може да си подложен на нон-стоп мрънкане понякога и да продължаваш да си весел. Че то това не е нормално.
 Hug

# 283
slyncho,няма нищо.Да Ви кажа честно по принцип храненето ни е голям проблем.Жанет е страшно злояда.До сега я пазих много-относно храната.Но напоследък започнах да я приобщавам към нашата храна.Естествено по разумен начин.Затова вчера се похвалих,че яде-ние другата седмица правим годинка,а в началото на месеца бяхме 8,650 newsm78.А между другото ще правим и кръщене и познайте кой ще ни е кръстница Party-NARINA HugПоздрави на всички Heart Eyes

# 284
Добро утро  kaffeetrmker_2ю
Тази сутрин мнооого ми се спи  smile3507 .Ема изобщо не спа спокойно,станала съм около 2351 пъти ,за да й дам бибата.Цяла нощ мрънкаше и се въртеше,от какво ли бе това чудои не знам.Но определено по едно време ми идваше да й се развикам  smile3514
Нарина,браво на малката Пламенка.Ще прояде детето,няма къде да ходи  Wink
А що се отнася до това,че си й креснала....ми случва се,и ти си човек и имаш нерви и своите нужди.  Hug Нагушкай я сега като се събуди,много са сладички като се сънени  smile3541
А засаждането на дръвчетата за инициятивата "300 бебета..."е днес,аз съм се объркала вчера.Но случва се,мозъка ми изтича с кърмата  Joy
janet31,весел празник ви желая другата седмица.Много подаръци да получи малката
Жанет,и да е много здрава и игрива   bouquet

Айде аз изчезвам,че ще излизаме след малко!

Пс:вече има "проверка правопис"

Общи условия

Активация на акаунт