Polygynax

• 286
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте от мен! Скоро бях на преглед поради сърбежи в интимната област. Оказа се инфекция и ми изписаха polygynax. Може ли мнения от първи лица, които са минали по същия път - до колко време оказват подобрение, понеже съм използвала само четири досега, като се слага едно всяка вечер? Имам още две в тази опаковка и след менструация трябва да продължа с още една, но дали има вероятност да се по-добри състоянието ми с тези две останали преди да ми дойде? През деня по няколко пъти получавам сърбежите, нормално ли е? Благодаря ви предварително!😊

# 1
След като приключите лечението с PolygYnax, сложете си глобули с лактобацили. Щом имате инфекция, изглежда, че или имате ниско ниво на лактобацили, или никакви. Също и орални хапчета с лактобацили приемайте, предназначени за интимната област. Не знам какви са тези гинеколози, които предписват само лечение на инфекцията, но не и лечение с лактобацили. Моят гинеколог винаги ми предписва пълна програма лечение, ако има нещо изолирано в микропрограмата.

Последна редакция: нд, 02 мар 2025, 13:12 от Анонимен_7

# 2
След като приключите лечението с Polyganax, сложете си глобули с лактобацили. Щом имате инфекция, изглежда, че или имате ниско ниво на лактобацили, или никакви. Също и орални хапчета с лактобацили приемайте, предназначени за интимната област. Не знам какви са тези гинеколози, които предписват само лечение на инфекцията, но не и лечение с лактобацили. Моят гинеколог винаги ми предписва пълна програма лечение, ако има нещо изолирано в микропрограмата.
Благодаря Ви!

# 3
Трябваше да си изчакате цикъла и тогава да започнете Полижинакс. Сега с прекъсването няма да е много ефективен.

# 4
Трябваше да си изчакате цикъла и тогава да започнете Полижинакс. Сега с прекъсването няма да е много ефективен.
Благодаря Ви, но следвам инструкциите на гинеколожката. Ако трябва ще ходя пак 😊

Общи условия

Активация на акаунт