Парфюмни размисли и страсти - 295 тема

• 60 601
  • 774
  •   1
Отговори
# 15
Любимата тема ❤️

Приятелка ми подари Chloe Naturelle, знае че обичам рози и цветя и за идващата пролет съм добри подготвена с рози 🌹🌹🌹
Roses de Chloé
Chloe Naturelle
Rose Blush
Florabotanica
Eau Roses / Diptique

Парфюми с шам фъстък не обичам, но направих такава торта, с блатове от шам фъстък и беше супер

# 16
# 17
Ал, много вкусно изглежда тортата 🥰

Има ли запознати с ароматите на Loewe? Заглеждах марката за да си избера някакъв летен аромат. Кой си заслужава да се тества?

# 18
Благодаря за новата тема! Ще следя кои са пролетните любимци в темата, носи ми се нещо ново.
Традиционните ми пролетни парфюми са преобладаващо ирисно-цветни.
Chanel 5 Eau Premier
Chanel Misia
Jo Malone Scarlet Poppy
Celine Black Tie
TDC Bois d'Iris (една от първите ми ниш покупки, с която имам шанс да видя дъно)
Забравих за Barenia - ще ми бъде интересно как ще стои в по-топло време.

# 19
В предишната тема имаше въпрос към мен, кой от ароматите на Jusbox е по- женствен.
Повечето са си унисекс, но Feather Supreme Jusbox примерно е повече в дамската страна. Доста цветя, туброза, зелена ябълка, рози, мускус. Леко старовремски, но много приятен аромат, посветен на Арета Франклин и музиката и.
Spring Dance Jusbox е чуден цитрусово- цветен пролетен аромат. Много свеж и красив, без да е сапунен.

# 20
По-леките и цветни Loewe са от сериите Agua и Aire. От първата съм носила Mar de Coral, нежен летен и при мен не особено траен, затова и не го купих. От втората -   Сутилеза, който е много близък до Eclat d'Arpege Lanvin. Paula's Ibiza и фланкърите му са по-скоро унисекс. Соло Ела се харесва в двата му варианта. Бях фен на марката преди да ги купи поредната корпорация. Откакто лансираха цветните правоъгълни шишета, изгубих интерес. Неоправдано скъпи.

# 21
Пробвала съм  на LOEWE – SOLO ELLA. Страхотен за моят вкус и траен.
Скрит текст:
глава - ябълка, круша, горчив портокал, праскова
сърце - жасмин самбак, портокалов цвят, зелен чай, хелиотроп, теменуга, роза дамасцена
база - бяла дървесина, вирджински кедър, кехлибар
Вид аромат - Цитрусови, Плодови, Цветни

Сега съм си взела три мостри пак на LOEWE - Agua Drop, Earth и Earth Elixir.

Последна редакция: нд, 02 мар 2025, 19:52 от #RAngelova

# 22
Записвам се с чуденка за Armani Si Passione intense (2024), пробвам го няколко пъти и не мога да реша дали да го взема. Проблемът ми е, че в един момент започва да ми прилича на нещо от Бакарат Руж, а в последно време около мен много хора се поливат с някакви имитации, направо да ти прилошее. Някой друг има ли такова усещане? Иначе ми харесва това Армани и е доста траен, трябва да кажа, че точно Si не съм имала в нито един вариант, все ги подминавах като тежки за моя вкус. Може би точно тази нахална нотка ме притеснява.
По - горе някой спомена Miss Dior Blooming Bouquet и опасения относно трайността - ами така си е, нежен и плах, някак прибран близо до кожата, няма шлейф и доста малка трайност.

# 23
Аз го имам Loewe Solo Ella. За мен е много обикновен, нетраен, нищо особено. 2 години го влача и не мога да го изпръскам.

# 24
Точно пък за мен  SOLO ELLA няма нищо общо с масовката. Не е обикновен аромат, различен е.
Но разбира се, че всичко е индивидуално, като усещане, просто защото сме различни.

# 25
Сега съм си взела три мостри пак на LOEWE - Agua Drop, Earth и Earth Elixir.
Earth и Earth Elixir предизвикаха любопитството ми, ще се радвам на отзиви.
По темата - не си представям да мириша на дюкян за печени ядки. Обичам ги като храна, но шамфъстъкът особено с потопа от дубайски шоколад навсякъде изобщо не ме привлича.
Носи ми се нещо по-странно и необичайно. Frantic Rose Cavalli  поръчах от Елинор, но докато пристигне, меракът ми по розите ще е замрял.
Жалко за трайността на  Блуминг Букет, много ми хареса. Ако го намеря изгоден, ще си го взема.

Последна редакция: нд, 02 мар 2025, 20:20 от BillieCross

# 26
Благодаря за новата тема🌸

Не съм мислила по въпроса за пролетен парфюм. Опитвам се да бе купувам нищо, обаче мноооогоо ме привлича Gucci Flora Orchid нещо си. Няколко пъти го пробвах и не ми излиза от главата. Не е в мой стил, аз не харесвам такива свежи, озонови, летни… но този буквално ми влезе под кожата.

Носих онзи ден Armani Si Intense, старото издание от 2014. Толкова го обичах тогава, а сега направо нямах търпение да се изкъпя. То пък, пустото, трайно, та дрънка. Опитах да сменя прословутото Laudano Nero ама не става… 😀

# 27
Нищо от новите аромати не ми е привлякло вниманието през последната година. Единствено Devotion на Dolce&Gabbana успя да ме изкуши през изминалите 12 месеца.

Имам си пролетни любимци и нямам търпение да настъпи "правилното" време за пръскане с тях.
В някои отношения съм ужасна консерва и влюбя ли се истински в аромат, правя  иневъзможното да го подържам в наличност. От пролетните такива са:
LES BELLES DE RICCI BY NINA RICCI DELICE D'EPICES
Скрит текст:
Класическата Laura Biagiotti
Скрит текст:
Jeanne Lanvin Couture Lanvin
Скрит текст:
и Legend By Mont Blanc For Women
Скрит текст:

Направих си подарък за 8- ми март- завинаги завладялата сърцето и носа ми Venezia Pastello
Скрит текст:

Аромат на деня-  Montblanc Signature.

# 28
А мостри на Loewe къде има? 🤔

# 29
В Нотино.

Общи условия

Активация на акаунт