Парфюмни размисли и страсти - 295 тема

• 59 540
  • 774
  •   1
Отговори
# 720
Относно аромат с нотка грейпфрут, бих препоръчала моя любимец Шанел Шанс О Вив Flowers Hibiscus

# 721
Magnum
тук са посочени аромати с нотка на грейпфрут. Можете и коментари да прочетете под всеки аромат.
https://www.fragrantica.com/notes/Grapefruit-76.html

# 722
Аз съм голям почитател на парфюмите от 90тте и началото на 2000 г., та в моята колекция от парфюми има много винтидж аромати, които съм купивала на сляпо, просто защото не може да се оценят истински парфюмите, без да се познават и ретро ароматите.  Обаче никой до сега не се е оказал греда, има такива, които ми харесват повече и такива, които по-малко, но просто парфюмерията е била на друго ниво.

Малък брой от по-новите парфюми са ми станали любимци, много често се получава, че купя и в последствие го разкарам.

Последната ми придобивка е D&G Femenine, запечатан в оригиналната си опаковка, обожавам също и Sicily D&G, с който съм днес.

# 723
Има ли вече тествали Kurky?

# 724
Дами, бихте ли споделили актуално мнение за Cacharel Noa, тъй като никъде го няма за тест, а разбирам и че е реформулиран преди време. Става ли за на сляпо за лятото? Ако е нещо по-свежо от NR pure musc и да речем има добавени цветя някакви ще ми хареса.

# 725
  • Не съм от тук и съм за малко
Дами, бихте ли споделили актуално мнение за Cacharel Noa, тъй като никъде го няма за тест ...
Обикновено има тестер в Лили дрогериите. Може да го потърсите за проба.

# 726
Търсих, но няма. Нито в Дъгласл, нито лили, нито дм, нито сефора или прити шоп :/

# 727
  • София
Аз съм голям почитател на парфюмите от 90тте и началото на 2000 г., та в моята колекция от парфюми има много винтидж аромати, които съм купивала на сляпо, просто защото не може да се оценят истински парфюмите, без да се познават и ретро ароматите.  Обаче никой до сега не се е оказал греда, има такива, които ми харесват повече и такива, които по-малко, но просто парфюмерията е била на друго ниво.

Малък брой от по-новите парфюми са ми станали любимци, много често се получава, че купя и в последствие го разкарам.

Последната ми придобивка е D&G Femenine, запечатан в оригиналната си опаковка, обожавам също и Sicily D&G, с който съм днес.
Здравейте, Sicily D&G доближава ли се до едновремешния ?

# 728
Вероятно ще ти кажат да отидеш да го тестваш.

# 729

Здравейте, Sicily D&G доближава ли се до едновремешния ?

Аз имам оригинала, но съм тествала и новия. Прилича на първообраза, но му липсва интензитет, стои малко постно.

# 730
Момичета, някой скоро пита за Impadia BDK. Бях си поръчала мостра и най-сетне пристигна. Много е цветен, но не чак да е накъртващо сладък. Усещам нещо пиперливо, леко загатнато, което го прави по-класен. И още една нотка, аз за себе си я наричам "тинесто блато", но тук е почти незабележима и бързо изчезва. Основно са цветя, цветя, цветя. Розови, жълти и лилави се редуват.
Няма да е мой със сигурност, но за който обича мнооого цветя, си заслужава да се пробва.
Трайност - френска.

# 731
Търсих, но няма. Нито в Дъгласл, нито лили, нито дм, нито сефора или прити шоп :/
Скоро го гледах в Дъглас в Мол София.

# 732
Magnum
тук са посочени аромати с нотка на грейпфрут. Можете и коментари да прочетете под всеки аромат.
https://www.fragrantica.com/notes/Grapefruit-76.html

Ама тя търси такъв грейпфрут https://www.fragrantica.com/notes/Blood-Orange-286.html

# 733
Здравейте, търся си парфюм за лятото – може да бъде и вечерен. Искам аромат, който ухае приятно, усеща се добре и е подходящ за топлото време. В момента имам парфюма на Jimmy Choo (черната кутия), а преди седмица си купих спрей за тяло на Lush, но ароматът му е твърде задушаващ за лятото.

Бюджетът ми е до 100 лв, така че ще се радвам на хубав и достъпен парфюм в този ценови диапазон.

Предложиха ми La Rive – Sweet Hope, а също така имам и спрейчетата на Victoria’s Secret от серията Very Sexy Night, които много ми харесват като аромат, но не съм сигурна доколко са трайни. И още знаете ли къде в София продават на Виктория сикрет сопреичетата или някъде онлайн

Ще се радвам на препоръки

# 734
  • Стара Загора
Търсих по ноти във Фрагрантика, но това грам не ми помага. Повечето се намират трудно и да не говоря, че доста пъти коментарите под различните парфюми са коренно различни от моите усещания. Това е нормално, разбира се. За това питам за конкретни парфюми. Ще пробвам Шанел-а. Знам, че съм го мирисала, но нямам спомен.

Общи условия

Активация на акаунт