Парфюмни размисли и страсти - 295 тема

• 59 613
  • 774
  •   1
Отговори
# 735
  • Чукарландия
Получих си ето тези красоти:

Много хубаво Бърберинце! Няма йод, няма бинтове, само сладки ягодки и още нещо... 💖
Първи парфюм на марката. Доволна! 🤗
Вместо да ги редуцирам, бройката ОТНОВО стремглаво взе да се покачва (176 бр.)🤭
Ако ги намаля до 100, ще се почерпя с един парфУм! Обещавам! 🤣

# 736
Браво BBeLLa, това е колекция 🤗
А аз се бях притеснила, че моите са достигнали 35 😹, доста от тях са и отливки по 10 мл де.

Много съм щастлива. Купих си Alien Goddess голяма опаковка, защото ми е един от най-големите любимци за лятото, и Intense tiare също. Мирише ми на плаж и море 😁

Не знам дали съм писала, но се сдобих и с Nettare di sole Guerlain. Само го тествах и не съм го разносвала, но ми допадна.

# 737
Ванила С.кс е божествена ванилия за мен. Мръсна е определено, стои леко пикливо и колкото повече го носиш, толкова повече се усеща мърсотията. При мен е много силен и траен. Но много копия плъзнаха и те развалят удоволствието.
Ох, много е хубав и никак не ми е скучен на мен.
Днес е по-хладно и такива прекрасни цианидни бадеми разнасям, че ще си посегна, не мога да си изкарам носа от сгъвката на лакътя... Smiling Imp
Според мен, се 'впиклява' при по-високи температури, но в никакъв случай не е неприятно; по-скоро мръснишко, наистина.
Но то това си е нормално за Том Форд. Stuck Out Tongue

# 738
Здравейте, търся си парфюм за лятото – може да бъде и вечерен. Искам аромат, който ухае приятно, усеща се добре и е подходящ за топлото време. В момента имам парфюма на Jimmy Choo (черната кутия), а преди седмица си купих спрей за тяло на Lush, но ароматът му е твърде задушаващ за лятото.

Бюджетът ми е до 100 лв, така че ще се радвам на хубав и достъпен парфюм в този ценови диапазон.
.
.
.
Ще се радвам на препоръки
- Versace Pour Femme Dylan Turquoise
В elfragrance.bg има 100 мл. тестер за 74 лв.

- Guerlain Aqua Allegoria Granada Salvia
В parfium.bg 75 мл. след промокод е малко над 100 лв.

- Lanvin Jeanne Lanvin
В zivada.bg е под 50 лв. за 100 мл.

- Boucheron Quatre Pour Femme
В parfumi-shop.net предлагат тестер 100 мл. под 65 лв. след промокод.

# 739
Magnum, класиката на грейпфрутите е Aqua Allegoria Pamplelune, един от малкото оцелели от първите алегории. На мен ми е адски свеж, но препоръчвам проба все пак, има специфика. А за бюджетен вариант, който може и на сляпо, ако сте ок с малко ветивер - от серията на Джо Малоун за Зара Vetiver Pamplemousse е чудесен.

# 740
  • Стара Загора
Благодаря!

# 741
За noa cacharel ,който мъжа ми купи от дюти фри във Франкфурт преди 1 година, т.е. реформулиран няма никаква трайност поне при мен, ама никаква най много 30 Мин го усещам, а го обожавам , но си стои така непокътнат заради малкара трайбост

# 742
ekaterina II, вие тотално развенчахте мита, който от време на време се зачеква тука (и не само), че само по летища и безмитни магазини в чужбина се продават оригинални парфюми с невероятна трайност и "присъствие". Докато Нотино, Дъглъс и останалите БГ парфюмерии се предлагат откровени ментета.
Но никой не се сеща, че всичко е преходно и няма вечни консистентни производства.

# 743
Момичета , може ли предложения за парфюми с тубероза?

# 744
Веднага предлагам любимия си Carnal Flower
И горещо препоръчвам проба. Застане ли Ви на кожата, Вие и всички около Вас ще се наслаждават на креместо, цветно, финно ухание.

Друга любима тубероза която нося от време на време е Tuberosa / Carthusia, но той някак ми е зимен или за много горещо време. Тук освен тубероза има и розова дъвка, горещо сладко от сини сливи и щипка канела. Маааалко е нетипичен за мен, но стои супер

# 745
BBeLLa, ако сега ни подариш по един парфюм, ти гарантирам че бързо ще докараш бройката до 100 😁😁😁
Аз моята колекция съм я спряла на около 30. Тя расте, купувам нон-стоп, но все са си 30 🤣 Ако някой ме пита винаги казвам около 30. Чиста лъжа, а не съм продавала от поне година за да намаля бройката.
Не ги броя да не ми стане лошо. 🤣 Но мисля че не са повече от 50 (за сега) 🤭

# 746
  • Враца
Моите са около 50. Пръскам по много, виждам дъна редовно, но и допълвам. Преди експериментирах по - смело, заради размените , сега почти не експериментирам, залагам на неща които ползвам и си ги подновявам. Бях ги докарала до към 60 , пак с идеята че мога да се отърва от тях, срещу друго интересно нещо, но тези , които ми бяха "експериментални" и не се харесахме, просто подарих. Беше ми готино, че зарадвах няколко приятелки и те си ги носят и пръскат с кеф. Та бройката пак си е 50, като от някои любими имам по 2-3-4 флакна..
Знае ли човек, може изведнъж да изчезнат Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Днес съм с Maremma  - Tiziana Terenzi , много ми е шлейфов и обгръщащ. Отдавна не се бях радвала и се сещам, че ми е свършила Черната орхидея на Том Форд , (която съвсем наскоро придобих - 30-ичка ) но свърши за нула време.

# 747
Браво BBeLLa, това е колекция 🤗
А аз се бях притеснила, че моите са достигнали 35 😹, доста от тях са и отливки по 10 мл де.

Много съм щастлива. Купих си Alien Goddess голяма опаковка, защото ми е един от най-големите любимци за лятото, и Intense tiare също. Мирише ми на плаж и море 😁

Не знам дали съм писала, но се сдобих и с Nettare di sole Guerlain. Само го тествах и не съм го разносвала, но ми допадна.

Преди време си поръчах отливка на Alien Goddess - божествен е. Една колежка пък ми донесе мостра на Maison Margiela REPLICA Beach Walk. Сходни са двата аромата, но и двата много ми харесват, та ще се почудя още малко кой да си взема, но определено ще имам нещо прекрасно за лятото.

# 748
Въ физически магазин до нас продават намалени бройки от Alien Goddess. Ароматът не ми е познат и четох отзиви, че не е много траен. Да рискувам ли?

# 749
На моята много суха кожа Alien Goddess се задържа поне 4 часа, по коса и дрехи много повече. Сега му е сезона- стреляй! Kissing Heart

Днес се запознах с новата Роза верде на Герлен- хубава, свежа, ама изчезна за 30 мин. Нетаре ди Соле беше покачен високо и не успях да го пробвам, но едва ли съм изпуснала.

Направих грешката да се напръскам с интенс версията на Парадокс. В началото ми хареса много- бели цветя и ванилия, супер проекция, дори ММ го одобри.

Три часа по-късно обаче такъв марсилски сапун избива от кожата ми, че ще го измия. Няма да има любов там.

Момичета, чета ви с бройки над 100, аз с моите скромни 15, включая отливките, ще ида да се скрия накъде Joy

Последна редакция: сб, 26 апр 2025, 18:06 от Smartie

Общи условия

Активация на акаунт