Парфюмни размисли и страсти - 295 тема

• 59 852
  • 774
  •   1
Отговори
# 435
Виждам,че има обсъждане на Neroli Amara. Тези дни си пръснах за първи път,защото са ми само 15мл. и ми е кът Laughing . Странен аромат, май идва доста свеж, не го определям като лош в никакъв случай. От едно носене какво да разбера,но така ще е рядко, че ми се свиди да пръскам . Голямата опаковка ми идва с твърде  висока цена.

# 436
Някой пообаал ли е новото пооизведение на Куентин Биш за Амуаж - Екзистанс?

Алдехиди, сапун, бели цветя…. лелеееее…. И зелен флакон?Dizzy Face Ама не така дееее… Този човек ни готви поредната бомба.

https://www.fragrantica.com/perfume/Amouage/Existence-103893.html

# 437
Ревю на новият Шанел Шанс Сплендид https://www.youtube.com/watch?v=b5K2F_DdIYM
https://www.fragrantica.com/perfume/Chanel/Chance-Eau-Splendide-104610.html

Звучи сякаш ще си спестя едни пари Joy

# 438

Скрит текст:
Carioca Heart by Jusbox

Love Delight by Amouage

Torino24 by Xerjoff

Sun-gria by Lorenzo Pazzaglia

God of Fire by Stéphane Humbert Lucas 777

Dolce Melodia by Sospiro Perfumes

Aqua Vitae Forte by Maison Francis Kurkdjian

Valaya by Parfums de Marly

Paragon by Initio Parfums Prives

Hibiscus Mahajád by Maison Crivelli

J'adoube by Mind Games

Последна редакция: сб, 29 мар 2025, 17:20 от #RAngelova

# 439
  • на терасата
Подозирах, че Оливие Полж е сложил от същото, което за първи път надуших в Chloe EDP Intense, а после го намерих и в най-новото Нарцисо for her Intense. (Не зная дали е случайно съвпадението в имената на двата фланкъра). От видеото разбирам, че е много вероятно да е същата синтетика. Задължително ще го тествам този нов Шанс на Шанел. Много ги обичам Шансовете и дано се изненадам приятно.

# 440
  • The Evergreen State
Ще го заредят средата на Април, поне така видях на сайта на Шанел. Шанел знаят как да правят хубави парфюми. Шанс разбира се са поначало леки, летни, цитрусови, ако някой очаква друго предполагам че, ще е разочарован. Аз ги харесвам, вероятно ще харесам и новия. Съмнява ме да взема бутилка от него обаче, имам два Шанса - оригиналния и О Вив. Цялата линия макар и различни парфюми, имат еднакъв вайб, мисля, че два ми стигат, но ще видим като излезе дали няма да ме плени повече от колкото очаквам.
Днес съм със Шалимар Тонка, продължават облаците и дъжда при нас макар че има леко затопляне във въздуха вече и слънцето се показва за няколко часа през облаците. Бавно започвам да сменям парфюмния репертоар но Шалимарките все още ми носят уют и ми е добре с тях.

# 441
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
На мен не ми хареса видеото особено. Не обясняват парфюм в дълбочина.
"Има плодове,има ванилия,много елегантен, пролетен" .. ами това за почти всеки един парфюм може да се каже.

Дъщеря ми има вечерно парти/prom тази вечер и от всичките ми парфюми си хареса Narcotic Delight.
Ухаел й на парти и танци.
Горда дъщеря на майка си.

# 442
Това видео е от преди дни.
Аз купих последната Кариока още края на февруари. После не знам зареждане да е имало.
Със сигурност ще има, защото много хора го искат и търсят.

# 443
  • София
Май и аз ще си спестя едни пари. Никак не звучи мой... Ще го тествам, но доста си поохладих ентусиазма.

# 444
Това видео е от преди дни.
Аз купих последната Кариока още края на февруари. После не знам зареждане да е имало.
Със сигурност ще има, защото много хора го искат и търсят.

Това беше майтап разбира се.
Аз не знам дали го искам. Предпочитам да заредят Валая Ексклузив.

Как е трайността му?

# 445
  • София
Някой пообаал ли е новото пооизведение на Куентин Биш за Амуаж - Екзистанс?

Алдехиди, сапун, бели цветя…. лелеееее…. И зелен флакон?Dizzy Face Ама не така дееее… Този човек ни готви поредната бомба.

https://www.fragrantica.com/perfume/Amouage/Existence-103893.html
Не, но ми е много любопитен. Биш е майстор на женствените аромати.

# 446
Ама много споменавате Амуаж, Та в тази връзка , може ли да ми помогнете
- Amouage/Lineage
- Delina de Marly
-Valaya de Мarly
Вие на кой бихте заложила, кой е по-траен и същевременно по нежен?

Последна редакция: пн, 31 мар 2025, 17:10 от Angelima

# 447
Angelima,
това са аромати, от две различни парфюмни вселени. Delina e цветен, сладък, силен, много розов и дамски. Той е за любителите на роза в парфюми. Lineage е напълно различен. В него има подправки, тамян, сол, водни нотки...Той по-скоро е унисекс. Аз го харесвам, защото е много интересен, но е и особен. Сравнение между двата, не може да се направи. Няма еднозначен отговор, кой е "по-траен" , "по-нежен"...Субективно е. Никой от двата не е за покупка без проба.

Последна редакция: пн, 31 мар 2025, 18:07 от Magda Dimitrova

# 448
Lineage е за мен най- слабият, дори лош направо мога да кажа, парфюм на Амуаж. Безличен е, иначе свеж и по- нежен. Траен е много.
Делина е само рози с личи. Доста по- женствен, по- траен е. Нежен не може грам да се каже за него.

# 449
Lineage е за мен най- слабият, дори лош направо мога да кажа, парфюм на Амуаж. Безличен е, иначе свеж и по- нежен. Траен е много.
Делина е само рози с личи. Доста по- женствен, по- траен е. Нежен не може грам да се каже за него.

Страхотен белоцветен парфюм, който се носи и харесва от жени е мъжкия Reflection на Amouage. Влюбена съм в него и е единственият парфюм с бели цветя, който имам, защото не съм им въобще почитател.

Общи условия

Активация на акаунт