Парфюмни размисли и страсти - 295 тема

• 59 796
  • 774
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Браво, честито!
Много хубав парфюм е и наистина много прилича на Глория. И аз имам 30 мл., но искам и голям.
За запознанство 30 мл. После може и повече. Посипвам си главата с пепел, но не познавам Глария. Smiling Imp явно съм била на друга вълна тогава. Addict 2002

# 526
Е това е - снощи сънувах как си купувам некво малко парфюмче за 77 лева (стори ми се скъпо, но го взех), после пръсках някакъв мъж по ръката с различните си парфюми и му обяснявам разни неща.
Луда работа. Вие сънували ли сте истории с парфюми?
В действителност чакам нова поръчка на едни неща.

# 527
Чак да сънувам - не помня, вместо това следя с какво се парфюмират в сериалите и филмите. Има интересни и неочаквани попадения Simple Smile

# 528
NARCISO RODRIGUEZ - FOR HER INTENSE

Моите впечатления - изобщо не съм впечатлена, посредствен аромат. Някаква средна трайност. Винаги съм смятала, че цената, марката, рекламата, шуменето не са гаранция, че аромата ще ни хареса. От едно до пет - 3.

Скрит текст:
глава - праскова, бергамот
сърце - бели цветя, мускус
база - ванилия, ветивер
вид аромат - ориенталски, шипрови

Сега погледнах и новият  - NARCISO RADIANTE. Ами всичко е едно и също в пирамидата, само са заменили белите цветя със слънчоглед.
Скрит текст:
глава - праскова, бергамот
сърце - слънчоглед, мускус
база - ванилия, ветивер
вид аромат - дървесни, мускусен

Последна редакция: пн, 07 апр 2025, 20:01 от #RAngelova

# 529
  • на терасата
Ще пробвам новия NARCISO RADIANTE.
Според официалния сайт съставките са:
Тhis accord awakens a heart of white florals, blending the softness of cotton flower notes with a vibrant accord of clove blossom and the warmth of orange flower absolute. Тhe base deepens into a sensual blend of white vetiver and Virginian cedar, enriched by amber notes and enveloped in clean, airy musks that give a second-skin quality to the fragrance.

Интересно ми е какъв карамфил са сложили, дано са от малките карамфилчета, чиито аромат обожавам. Като състав обещава да е много мой, но ще разбера след теста.

Последна редакция: пн, 07 апр 2025, 20:37 от рак-щрак

# 530
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Днес съм с Jo Malone English Pear and Sweet Pea захарен,сочен като плодова салата,свеж.Пореден успех за марката при мен.🍐
Вече съм пробвала над 6-7 парфюма и всички ми харесват толкова,че да ги нося или купя. Много лесни за носене без претенции за супер шик,фанси,нечувани и невиждани досега.

# 531
Няма да си редактирам горната публикация. Нека да ми е за урок да проверявам добре пирамидите на ароматите, особено, ако са нови.

Това вече е от тук

Последна редакция: пн, 07 апр 2025, 20:56 от #RAngelova

# 532
  • София
По-добре да редактирате т.к не е вярна пирамидата която сте написала.

# 533
Момичета, имам едно странно питане към тези от вас, които си спомнят Dolce&Gabbana Sicily.
Има ли разлика в аромата между парфюмите Made in Italy и Made in Germany?
Имала съм и двата, но нямам ясен спомен. Сега ми е останал само немският вариант, мога да придобия и италианския, и се чудя трябва ли ми, или да не си хвърлям парите на вятъра.

# 534
  • Чукарландия
Нямам идея. Моя го взех от Елинор с някакви кодове и магии, и излезе 112 лв.
Пиши като го получиш, че ми е интересно Simple Smile надявам се да не съм те подвела.

Получих си Oud Sapphire Blend Oud. Да, разкошна роза, при мен, но не толкова пудрена, колкото локумена. Но е хубав парфюм, определено. Много ми напомня Junoon Rose Al Haramain Perfumes, който имам и се учудвам как във Фрагрантика никой не е доловил прилика, само на мен изглежда са ми сходни?!?
Близък ми е също и до Rose d'Isparta Boucheron, като последния е по-въздушен и лек, но определено и в трите преобладаващото е локумената роза. 🤗
Не познавам Oud Satin Mood Maison Francis Kurkdjian, с който оприличават Oud Sapphire, но със сигурност ще си го нося с удоволствие, нищо че имам подобни! Благодаря Jollie! 🌹

# 535
Елинор ме изненадаха много приятно. Трябваше да получа парфюма на 18.04, но дойде днес и то с мостра подарък. Единствения минус е, че тестера беше тестван. Но за 102лв 75 мл Герленска прелест няма да издребнявам. ♥️

# 536
Момичета, имам едно странно питане към тези от вас, които си спомнят Dolce&Gabbana Sicily.
Имала съм и двата, но нямам ясен спомен. Сега ми е останал само немският вариант, мога да придобия и италианския, и се чудя трябва ли ми, или да не си хвърлям парите на вятъра.

Аризона, за мен разликата е минимална, дори при паралелен тест. Няма нужда от италианския.

# 537
ABERCROMBIE & FITCH - FIRST INSTINCT BLUE

Поръчах го на сляпо без да съм чела отзиви, без мостра, просто ей така. И самата марка ме заинтригува. Идва ми да се окъпя с него. Ще изчакам лятото. Май ще пробвам и другите им аромати.

Скрит текст:
Шипров плодов аромат за жени. Стартира през 2018 г. Автор на този аромат е Gabriela Chelariu. Връхни нотки са сол, озон, къпина и бергамот; средни нотки са кайсия, божур и жасмин; базови нотки са пачули, ванила и сандалово дърво.

Последна редакция: вт, 08 апр 2025, 19:14 от #RAngelova

# 538
Момичета, какво мислите за L'Heure Bleue Eau de Parfum Guerlain? Пробвала съм го само веднъж в чужбина, допадна ми, но нямам твърде ясен спомен. Иначе харесвам такива аромати, топли, леко меланхолични, с ретро вайб Simple Smile
А сега ми излиза на много добра цена и се чудя дали да го придобия.... А май тук в София няма къде да се пробва да си освежа спомена?

# 539
Скрит текст:

Аризона, за мен разликата е минимална, дори при паралелен тест. Няма нужда от италианския.
Мерси, Дез! 🤗 Няма да се занимавам, значи, докато не свърша настоящия.
Ще вложа парите в нова татуировка. 🤭
На някаква ретро, носталгична вълна съм парфюмно...

Общи условия

Активация на акаунт