Парфюмни размисли и страсти - 295 тема

• 59 875
  • 774
  •   1
Отговори
# 510
Придобих преди около 2 седмици Le Labo Tonka 25 и съм пристрастена, много мой се оказа, от тогава само него ползвам и е на път да стане един от парфюмните ми подписи.

Пробвах и новия Chance Eau Splendide, не е изложен, но ако се пита за него го вадят. Пръснах на тестер, не исках да пръскам на кожа - ами нищо особено, основно малини е. Не се отличава от морето плодови аромати на пазара, но понеже е Chanel ще е атрактивен, разбира се. Не бих го купила или ползвала, не а парфюмният профил, който харесвам.

# 511
Честно казано, малко ме притеснява меда. Примерно, в парфюмите на Ели Сааб ми е ужасно тежък...
Осезаем е медът и вероятността да не Ви допадне е голяма. Вземете Екстракта,  прекрасен ирис е!
За мен Екстракта на Ла Ви Е Бел е накъртващо сладък ирис, а първообраза и Интенсмънт ми допадат. Според мен с Линстанта на Герлен(и Едп и Едт) са много различни парфюми и изобщо не може да има чуденка между тях, някак много женствени парфюми, но в две крайности. Много мед има и в Скандалите на Готие, но е по-приемлив от този в на Ели Сааб.
Аз пък тези дни почнах да се чудя между Estee Lauder Bronze Goddess Edp и Bronze Goddess Eau Fraiche. Не знам на кой от двата да заложа(знам, знам за трайността) Satisfied Пак ме обзе манията за летен парфюм, а то времето навън тези дни ми е за Ani, La Nuit Tresor, Cafe Chantant и Bianco Latte.
В кошницата съм сложила и Cafe Rose на Том Форд, аз си обичам рози, въпреки, че тази май е по-киселичка и горчива от кафето.

# 512
Какви са впечатленията ви от Rabanne Gold? Големи суперлативи навсякъде чета..
Всичко след Fame Rabanne ухае сходно, Million Gold също. Една и съща база с вариации във връхните нотки. Хубав, но недостатъчно да пръсна такива пари, при положение, че блести само шишето, но не и ароматът с някаква извънземна оригиналност.

# 513
Jollie
първо пробвах мостра и останах впечатлена. Същата вечер си го поръчах.

Последна редакция: пт, 04 апр 2025, 22:14 от #RAngelova

# 514
  • София
Моля за две-три думи за Akro Glow.
След бегла проба от един виал купих Голд. Хубав парфюм, траен на кожата ми. Не е нещо Уау, но е класа.

Последна редакция: пт, 04 апр 2025, 22:13 от chanel19

# 515
След бегла проба от един виал купих Голд. Хубав парфюм, траен на кожата ми. Не е нещо Уау, но е класа.
Здравейте, Glow за мен е чиста ванилия и кашмир. На моята кожа друго не се усеща. Имам го, но така и не можахме да се спогодим.

# 516
Благодаря на всички за коментарите относно Guerlain L'Instant. Днес ходих до Дъглас и го пробвах и... вече е поръчан. Simple Smile Наистина много женствен парфюм, медът е много лек, просто приказка...Донякъде има същото излъчване като L'Instant Magic, но последния е по-сапунен.

# 517
  • виртуално

От Akro Glow поръчах и второ шише ... да си имам .... най-доброто като близост до спрения Cacharel Gloria.

Gold с цената си от 60 лв за 30мл нямаше какво да му мисля, нищо ново, но много траен ... учудващото е, че за него получих повече комплименти отколкото за парфюми, които поне според мен са класи над него

# 518
  • София
Благодаря! Поръчах 30 мл. Glow.

# 519
Браво, честито!
Много хубав парфюм е и наистина много прилича на Глория. И аз имам 30 мл., но искам и голям.

# 520
  • The Evergreen State
Момичета мерси, че споделихте тези ревюта от последните страници на Соколов и Дейкъб, не бях попадала на тези канали досега, приятни са за гледане и двата канала, имат интересно съдържание. Появиха ми се и други български канали с ревюта на парфюми, всичко това ме изненада много приятно. Попаднах на друг български канал Парфюмни Ентусиасти в който правеха "парфюмни дуели", заглавието на видеото беше "ако трябва да остане само един..". Допадна ми идеята и в промеждутъците свободно време което имах напоследък играя тази игра с парфюмите от колекцията си. Разбира се изхода от играта зависи от моментното настроение и всеки път победител в двубоите се оказва различен парфюм, но определено е приятен начин човек да се забавлява ако има малко свободно време.
Парфюмът с който съм тези дни е Mon Guerlain - този уикенд времето е слънчево и топло, харесвам Mon Guerlain в топло време, получих и комплимент за него.

Последна редакция: нд, 06 апр 2025, 04:09 от Athena

# 521
Аз продължавам търсенето на любимия летен аромат. Сега загледах Aqua Allegoria Nettare di Sole Guerlain.
Ще се радвам на няколко думи за него 🌸

# 522
  • на терасата
Благодаря на всички за коментарите относно Guerlain L'Instant. Днес ходих до Дъглас и го пробвах и... вече е поръчан. Simple Smile Наистина много женствен парфюм, медът е много лек, просто приказка...Донякъде има същото излъчване като L'Instant Magic, но последния е по-сапунен.
Със здраве да си го ползвате и да Ви създава прекрасно парфюмно настроение!
Много точно сте отбелязали, че L'Instant Magic е по-сапунен. Мъчих го преди години и накрая го размених. Не е мой аромат, въпреки високата си класа на изпълнение.

Времето навън днес ме кара да искам ненаситно аромат на пролетни цветя, нарциси, зюмбюли, карамфилчета. Напръсках се с Фиджи Simple Smile

# 523
От прекрасните черешови цветове на Флора Черисия вчера, директно на Бианко Лате днес.

Преимуществото да имаш по-малко от 10 парфюма е, че не зазимяваш нищо. Joy

# 524
  • София
Приликата на Glow с Глория ми събуди интереса. Поръчах 10 мл да видя ще я открия ли и аз.

Общи условия

Активация на акаунт