Парфюмни размисли и страсти - 295 тема

• 59 817
  • 774
  •   1
Отговори
# 495
След пробите на Miller & Bertaux поръчах ментата : https://www.fragrantica.com/perfume/Miller-et-Bertaux/Menta-y-Menta-54796.html
Не знам защо го определят като нетраен, на кожата ми остана 6 часа, верно с яко уливане Simple Smile Днес с черния Фейм за настроение.

Последна редакция: пт, 04 апр 2025, 00:06 от BillieCross

# 496
  • Mediterraneo
Ох пристигна ми и това, поръчан на сляпо заради намаления календар за Св.Валентин. Много, много мой се оказа!

# 497
  • The Evergreen State
Голямо изкушение ми е това Chloe Nomade, в която и негова версия да бъде споменат съм все на крачка да поръчам.
Днес извадих и аз един прекрасен за топлото време парфюм, Miss Dior Rose Essence. Радвам се че взех тази лимитка. На лимитирани издания трудно устоявам.
 Друга тръпка са ми парфюми които са от мейнстрийма и не са вече толкова нови, с които имам добри спомени, или такива които винаги съм искала да имам и които все още се намират на супер прилична цена тук и там онлайн и за които имам лек страх че могат да бъдат спрени.
Към ниш нямам много влечение, но и също така няма къде да пробвам много от тях. Имам купени само два такива от сайта на Костко, цената им беше много добра и се радвам че ги открих там.
И аз имам любими марки и такива към които проявявам интерес и съответно такива към които нямам никакъв интерес и пропускам за тест.

Много ми е любопитен Nina Ricci Venus, не съм го виждала зареден никъде при нас.

Последна редакция: пт, 04 апр 2025, 07:55 от Athena

# 498
Не можах да намеря мнения за Guerlain L'Instant. Може ли някой да каже нещо за аромата? Simple Smile

# 499
  • на терасата
Не можах да намеря мнения за Guerlain L'Instant. Може ли някой да каже нещо за аромата? Simple Smile
Мога да споделя за EDP. Много мед се усеща в него, а също и хубав иланг-иланг и нежен жасмин. Изключително женствен аромат и си личи класата на Герлен. Парфюмът стои изискано и фино. Няма го нахалството на модерните в момента парфюмни бомби. Имах го преди години и с удоволствие си го изпръсках. За мен беше най-хубав в ранна пролет, но не като сега. Сега ще му е студено, според мен.

Скоро синът ми купи настоящата версия на EDP за приятелката си. Стои ѝ прекрасно, дори се учудих, че тя хареса толкова стар аромат. Не съм ползвала нейния и не мога да направя сравнение на това, което помня от първообраза и актуалния за момента вариант, но веднага го разпознах, когато тя се беше парфюмирала с него. Беше в топлите дни на март и около нея имаше аура от аромата.

# 500
Ох пристигна ми и това, поръчан на сляпо заради намаления календар за Св.Валентин. Много, много мой се оказа!

Ами, много е хубав! Браво!

# 501
  • София
Мек, сладък, много женствен!
ЕДТ е по-безопасен за първа среща.
Различен от модерните аромати, не врещи, не трака с токчета, оставя луксозна следа. Но да. Парфюм от други времена.

# 502
  • Mediterraneo
Сега голямата ми дилема е дали да ползвам Номада или Ланкома довечера. Официална вечеря с раздаване по баровете след нея Simple Smile

# 503
Какви са впечатленията ви от Rabanne Gold? Големи суперлативи навсякъде чета..

# 504
Ланком е повече за вечер, много е хубав този парфюм.

# 505
То името на Ланкома си гo казва 🙂

Сутринта сложих Nun, че пак е студ, а довечера мисля LouLou

# 506

Сигурно се включвам малко късно -  имам и Edt и Edp във флакони от първото издание.
Edt e по-цветен и подходящ точно за времето в момента - хем нежен, хем присъствен, правил е добро впечатление на околните.
Както са казали преди мен, в edp се усеща осезаемо медната нотка, която в по-топло време може да е дразнеща, затова аз го нося в по-студени месеци.
Веднъж си направих експеримент - смесих L`instant edp с Insolence edp - получи се учудващо добра комбинация, в която пудрата на Инсоленс-а потуши сладостта на меда.

# 507
Честно казано, малко ме притеснява меда. Примерно, в парфюмите на Ели Сааб ми е ужасно тежък и не ми харесват. Ще помисля още малко, и май дилемата ми е между него и LVEB Extraiit. Него съм го пробвала и ми допада.

# 508
ESCADA - BALI PARADISE

Моите впечатления - интензивен в началото с мирис на пъпеш (явно драконовия плод мирише така). Трайност - 3-4 часа. Летен, дневен. За дами под 30 години. Жизнен, весел. На мен ми идва много плодов.

Скрит текст:
глава - драконов плод
сърце - цвят стрелиция
база - сандалово дърво
вид аромат - плодови, цветни

# 509
  • София
Честно казано, малко ме притеснява меда. Примерно, в парфюмите на Ели Сааб ми е ужасно тежък...
Осезаем е медът и вероятността да не Ви допадне е голяма. Вземете Екстракта,  прекрасен ирис е!

Общи условия

Активация на акаунт