Парфюмни размисли и страсти - 295 тема

• 59 804
  • 774
  •   1
Отговори
# 540
Запознати ли сте с марката Signature Royale?
 За мен са много качествени и бюджетни.

# 541
Сега разгледах марката. Описанията са обещаващи. Водят се унисекс ароматите. Всички са по 50 мл. В Озон ми излезе, че има.
Вие кой техен аромат сте пробвали?

# 542
С последната поръчка от Елинор получих мостра на Divine vanille на Essential Parfums. За моя изненада много ми прилича на любимия Ambre Narguile на Ермес - да, може би една идея опростени нюанси и определено по-нетраен, но все пак отличен и лесно намираем вариант. Нося го тези дни в студа с кеф.

# 543
Оо записвам си Ambre Nargile ми е най-голямата любов .❤

# 544
  • The Evergreen State
Вероятно повечето от вас които четат английската версия на Фрагрантика са попаднали на статията вече, но споделям с вас защото ми се стори интересна.

https://www.fragrantica.com/news/The-Millennial-Fruitchouli-Is-B … placed-22402.html.

Какво е мнението ви по въпроса, явяват ли се Номад и Барения тренд сеттъри които изместват фокуса от фрутчули парфюмите като Коко мадмоазел, Ла Ви Е Бел, Мис Диор.

Аз обичам споменатите фручулита защото са сантиментални за мен, винаги ще имат място в сърцето ми. Харесвам Барения и Номад, Барения имам, засега отлагам покупката на Номад но харесвам и него. Поради факта обаче че са сравнително по-отскоро на пазара, нямам така силна привързаност към тях както към фрутчулитата, може би Gen Z парфюманите които четат и пишат тук биха били по-обективни по темата.

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 02:32 от Athena

# 545
Въпрос на възприятие е. Пачули ми е сред най-любимите нотки, но споменатите фрутчулита не ги понасям върху себе си. Всички са ми еднакви, анонимна и накъртващо сладка миризма, задушават ме. Върху друг човек се е случвало нещо да ми допадне.

# 546
Барения и Номад няма как да ми изместят Miss Dior Parfum и Coco Mademoiselle,  първите не са мой тип, вторите си ползвам с удоволствие. Нали трябва да се измисли за какво да се напише статия.

# 547
И аз съм като marigold_

Барения ми стана един от най-любимите аромати❤
Noamde също го харесвам, досега и Мис Диор ароматите не ме привличаха като изключим Мис Диор Парфюм 2024 с който се сдобих наскоро и също ми стана топ любимец.

Тези дни пръскам последни остатъци от Libre Intense и скоро ще видя дъно.

# 548
Нормално е модата да се мени периодично. Скоро може да станат отново модерни и аромати от преди един век например.
Аз лично харесвам както LVEB (в повечето му вариации), така и Chloe Nomade EDP.

# 549
Преди няколко дни в автобуса ме лъхна прекрасен аромат на зюмбюли. Чист и нежен. Извадих Кристал. Днес с Fendi L'Aquarosa edt, малко му е хладно въпреки слънцето.
Барения така и не успях да харесам, началото е прелест, но после вади бръснарска нотка. Парфюмите Chloé нямам желание да опознавам в дълбочина, не са за моя нос.
Доволна съм, че си събрах разнообразни ухания за всяко настроение и обстановка Simple Smile

# 550
Край момичета, целия руски интернет ме залива с новото произведение на Куентин Биш за Марк Антоан Бароа -  Алдебаран. Dizzy Face И това е не друго а… тубероза. Не е истина просто! Този човек няма ли да се спре малко, кога ще успея след него ? Joy  Още Тилия не съм купила те вече и тубероза пуснахаааа….Anguished Дано да е гадна! Joy

# 551
Преди няколко дни в автобуса ме лъхна прекрасен аромат на зюмбюли. Чист и нежен. Извадих Кристал. Днес с Fendi L'Aquarosa edt, малко му е хладно въпреки слънцето.
Барения така и не успях да харесам, началото е прелест, но после вади бръснарска нотка. Парфюмите Chloé нямам желание да опознавам в дълбочина, не са за моя нос.
Доволна съм, че си събрах разнообразни ухания за всяко настроение и обстановка Simple Smile
И днес съм с La Petite Robe Noire Intense, прелестен аромат, студът много му отива. Пoчти привърших първата 75-ца и нямам търпение да отворя следващото шишенце, 100ца разбира се.
Любимите ми зюмбюли са в Anais Anais, но зимата рядко посягам към него. Чакам да се стопли още малко за да го поднося. Flowers Hibiscus

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 20:26 от Veryberry

# 552
Верно, че в Anais Anais имаше зюмбюли... много ми е носталгичен този парфюм, подари ми го мама по случай влизането в университета.
А парфюм за времето, когато ви е тъжно, имате ли си? В такива, за късмет редки моменти си пръсвам Cerruti Image. Вместо успокоително...

# 553
Cerruti - Image си взех от Озон с първите спечелени точки тук от Лоялната програма.

Скрит текст:

16.12.2024 г.

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 21:58 от #RAngelova

# 554
Гледам, че обсъждате фручулитата и шиприте, като Номад, Барения и Коко Мадмоазел. В тази връзка най-накрая поръчах Tenue de Soiree на Goutal, абсолютно на сляпо. Чета от години мнения за него в тази тема и го мечтая. В даден етап се бях решила, а той пък беше изчезнал Smiley Нямам търпение да пристигне, надявам се да ми хареса.
Моля да ми споделите и какво ви харесва(или пък не) в Café Rose на Том Форд.

Общи условия

Активация на акаунт