Парфюмни размисли и страсти - 295 тема

• 59 725
  • 774
  •   1
Отговори
# 630
Аз досега съм нямала грешки с Нотино, още от едно време, когато бяха Ензо, напълно доверени и изпитани за мен наравно с парфиум бг и елинор, всички те са си дискаунтъри, но това си е за другата тема с изпитаните сайтове.
Saint Honore, не съм го тествала и въпреки отзивите за "потен мускус" в него, мисля, че ще ми допадне.
Lale_Lili за мен по-хубавия е пърия Hundred silent ways, X-a е твърде фатален. Кожено-велурен, с доста по-мъжки уклон е. Трайност голяма, разбира се. Но първия е зашеметяващ, много женствен, особено ако обичаш страстно ванилия и бели цветя.

Последна редакция: пт, 18 апр 2025, 21:11 от Frederica Kass

# 631
Момичета и момчета, може ли да помоля за мнение за Hundred silent ways, кой предпочитате, класическия или Х? Кой е по-хубав според вас?

За мен класическия! Аз Х- а въобще не го възприех. Но най- добре сама си състави мнение!

Колкото до Нотино… най- добрата лъжа е тази, която е гарнирана с голяма доза истина. Покрай читави парфюми продават и контрафакт. Аз съм рискувала в краен случай, но точно с VE нямам  никакво намерение да рискувам. И да се чудя после аз ли не съм ок или съм тествала нещо съвсем друго….

Последна редакция: пт, 18 апр 2025, 21:20 от Анка2025

# 632
Не съм в София и нямам път към Елинор. Помня че пробвах всички Х когато ги лансираха, но сега в детайл ми е трудно да ги сравня само по спомен. Чета Фрагрантика, но там мненията са малко смесени. Мъжете харесват Х, но по скоро за себе си 😆 Затова реших да се допитам и до вас 💐

# 633
Лале, а в старкорп няма ли отливки?

Аз си бях взимала от там на Hundred silent ways, приятен много, но не ме грабна за покупка.

Тези дни усилено се наслаждавам на Мис диор 2024, Barenia, Wild rose coach иии един прекрасен люляк Lilac love на Amouage.

# 634
Аз точно от Старкорп съм взимала мостра от Hundred silent ways X, така разбрах, че не е за мен. Наистина парфюма си е унисекс, затова и го хааресват мъжете. При мен много отчетливо се усеща кожата.

# 635
Сега погледнах в Старкорп. 10 лева 1.5мл отливка 😆
Леля Скрудж ще си поръча май цяла бутилка от класическия. Така като гледам 😁😁😁

Последна редакция: пт, 18 апр 2025, 21:38 от Lale_Lili

# 636
Хах Станчо от Старкорп се оля с цените Simple Smile всичко читаво е разлял на отливки.
Мацките от Бургас, да си направим парфюмна среща?

# 637
О, да! Идвам веднага на парфюмна среща! Само как ще мъкна парфюмите не знам 😆😆😆 Ще трябва да дойда с количката за пазар 🤣🤣🤣

Последна редакция: сб, 19 апр 2025, 06:45 от Lale_Lili

# 638
Че вдигнаха цените в Старкорп, вдигнаха ги, ноо с колко отливки се сдобих от тях, така се отказах от доста пълноразмерни, или пък нещо на което цената на цяла бутилка ми идва в повече - като Villa neroli bdk например. 400 лв не ми се даваха, и така се сдобих с 10мл

# 639
Има 1-2 отливки при него, който съм сложила в списъка за чудене, но наистина цените станаха много високи вече. В парфюмните групи е много по-евтино, отлкото в Старкорп. И даже има всичко, правят се партии постоянно. Днес видях за La Belle, при все че е толкова познат парфюм. Но ако не искаш цяла бутилка, тогава е идеален вариант.
Аз вече имам прекалено много отливки и се опитвам да не увеличавам броя им.

Последна редакция: сб, 19 апр 2025, 16:20 от Lale_Lili

# 640
SOTN: Dior Tobacolor ❤️‍🔥

12° е и вали, усеща се като Коледа.
Опивам се от аромата... не разбирам защо го нося 2 пъти годишно.🙄

# 641
Ох, и аз моя толкова го нося, но така ме насища с две носения, че го усещам в носа и мозъка си цялата година. Страшно чудовище е.

# 642
Хаха, вярно е, превзема всичко околовръст. Съществува само той, животът е сателит. 😅

# 643
Серията X на Nishane за мен е определено мъжка, дори не унисекс. A Hundred Silent Ways при проба ми беше харесал много, влезе ми в уиш листа, но не съм стигнала до него..
Времето е толкова променливо, че не знам какво ми се носи.
Вчера, на дъждовно барбекю:

Хладна пролет му отива, много сочен и сладък, ще го настъпя и довърша този месец, или до края на Май. Не мога да го нося няколко поредни дни, въпреки че е голям любимец. Два дни стигат, три са му много. Бързо накъртва.

Днес от ранни зори съм с Cafe Chantant, голямото ми откритие за годината. Two Hearts Ще го прибирам за есента, топло му е вече. Бутилчето е приказно.

Все още държа фронта, и не съм купила нито Номад ЕдП, нито Натюрел, но хвълям очи към 100мл на Долче Амалфи. Останали са ми 5-6мл, и довърша ли го, ще ми се иска да го повторя. Няма смисъл да бързам обаче, септември му отива най-много. Да не говорим, че искам да довърша не по-малко от 30 любимци преди да повторя такъв. Joy Ще го измисля. За май приготвям десятка, това помага да ми държи юздите.

# 644
  • Sofia
Мужду Hundred silent ways и Х предпочитам втория, намирам повече дълбочина и характер,  по-интересен е за мен. Първият HSW е по-дамски, загладен и безобиден. А всъщност разликата между тях е минимална,  и то точно в този детайл. Обичам и нося и двата варианта.

Общи условия

Активация на акаунт