Парфюмни размисли и страсти - 295 тема

• 59 710
  • 774
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Lale_Lili Обожавам HSW, поръчах отливка от групите и веднагически забих цяла бутилка. Тази отливка още е при мен, има 2-3 мл останали. Ако решиш, пиши ми ще ти я изпратя да си го разносиш, въпреки че според мен му отмина сезона.

# 646
Благодаря ти, Мишчица. Имам точно 2-3 мл за разносване подарък. Мился че ще ми стигнат за да се реша.
Съгласна съм че му отмина сезона, но сега има някакви оферти за него и като гледам как цените на всичко растат, май ще е по разумно да се презапася. Вчера в Нотино 30 мл Libre Le perfume струваше 215 лева....за справка, в момента HSW в Елинор 50 мл е 200лева. Елинор да не четат, защото е ясно че между двата ще взема Nishane. Но цените стават вече скандални и както си мислех да правя чистка в колекцията ми, точно така ми се струва че ще спра да продавам, ще запазя каквото имам и ще намаля драстично покупките, или ще купувам само ниш.

# 647
Вчера и аз тествах новият Chanel Chance Eau Splendide. Великолепен аромат, подходящ за този сезон. Много повече ми хареса от другите фланкъри от серията.

# 648
Новият Chance Eau Splendide Chanel е много хубав пролетен аромат, типичен за семеството на Шансовете. Красиво лилав, ухае на млада жена, красива и свежа.
За съжаление има ниска трайност, слабо излъчване и висока цена. Ако не е Шанел никой няма да му обърне внимание и да го пожелае, но сега ще стане голям хит, заради марката. Аз бях тръгнала с голямата кошница да го купя бързо, но се отказах и сега го мисля.
Говорихме с позната, че е нещо средно между Eau Vive и Eau Tendre. Усещат се малини, но не захарни и сиропирани, ирис, но червилен и пудрен и лилави цветя, но не виолетки и много мускус.
Трябва много напръскване, за да се усеща хубаво, с две- три не става.
Плодово шампоанен мил и свеж аромат, подходящ за подаръци на абитуриенти. Мисля, че на по- топло време ще е още по- красив.

# 649
Аз го мисля Quattro Pizzi на  Xerjoff. По пирамидата във фрагрантика мисля, че ще ми хареса зарази кокоса, само се колебая заради тублерозата, която не винаги харесвам в парфюми.

# 650
Оуу не, усеща се много тубероза. Бабешка за мен. Никак не ми пасна, а бях чела толкова хубави отзиви. Само проба.

# 651
Благодаря, Денси. Ще се въздържа тогава, че във фрагрантика големи хвалебствия, но щом има много тубероза няма да се занимавам.

# 652
Относно notino никога не съм имала проблеми Всичко закупено от там е било ок

# 653
SOTN: Dior Tobacolor ❤️‍🔥

12° е и вали, усеща се като Коледа.
Опивам се от аромата... не разбирам защо го нося 2 пъти годишно.🙄

Аууу, не познавам аромата, само съм чела и слушала за него, но снимката е ЖЕС-ТО-КА! BlushHeartHeartHeart

# 654
Честит Великден, момичета и момчета, бъдете здрави и все така вдъхновяващи!
SOTD: Floraiku My Shadow On The Wall

# 655
  • Враца
Благодарение на една прекрасна дама, притежавам Guerlain L'Instant Magic Elixir . Heart

https://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Guerlain-L-Instant- … -Elixir-4987.html

Днес и вчера , се разтапям от кеф с него!
Честит Великден!

# 656
Момичета, този парфюм може ли да бъде намерен във физически магазин?

# 657
Христос воскресе! Здраве и късмет на всички! 🪺🪻
Страхотен ден беше днес, слънчев, топъл и прекрасен, както се полага на Великден.
Отървах се от парфюмните тежести и хванах гората с Phylosikos:

Дано доживея деня, в който ще го снимам на смокиново дърво. 😀

# 658
  • На черешатааа
Скрит текст:
Момичета, този парфюм може ли да бъде намерен във физически магазин?

Да в Мол Парадайс  в магазин alchemista

# 659
  • The Evergreen State
Христос Воскресе! Честит Великден! Бъдете здрави и щастливи!
В празничния ден съм със Chanel Eau Vive.

Общи условия

Активация на акаунт