Честита първа пролет
. Много слънчево настроение през тази година.Четит празник на всички от Велико Търново. Само за протокола да отбележа, че това е едни от любимите ми градове.
Честит рожден ден на патерици на Бедствието. Пожелавам ти да не губиш прекрасното си чувство за хумор пък дано някой ден да се запознаем и на живо. Много се въодушевих от идеята ти за кръщене на остров Крит, но за мой Никола ще трябва да проуча кое ще е по-подходящото място.
Към протеклата дискусия няма да се връщам само да кажа, че аз все още се лутам между това как да не бъда нито строг родител, нито пък да разглезя детето. Аз никога не съм била разглезена и съм успявала да се справя с всичко досега сама, но пък моите родители и никога нищо не са ми отказвали. Явно са добри педагози. ( майка ми е детска учителка, а баща ми учител в техникум
), та ако видя че нещо не върви с възпитанието определено ще търся помощ от тях. Най-важното е да си обичаме децата и да се отнасяме с тях като с равноправни хора.Абе като ви чета нещо се чудя нашия режим ли е сбъркан какво ли? От четири дена се храни само по пет пъти на ден като първото хранене ни е в 7.00, после си доспиваме до 10. Банята вечерта варира от 9 до 10, а снощи и в 11 , защото бяхме на гости. После си заспива детето и така до сутринта. Сега усещам как някои благородно ще ми завидят
, да ама не. Аз ставам през нощта да се цедя, поради безкрайните мои възпаления на гърдите
, така че пълно щастие в природата .............НЯМА.За празниците ние май ще си стоим в София за огромно мое съжаление. Разград, откъдето съм родом ни е малко далече, пък и сега тече ремонт в жилището на родителите ми. .... подготвят се за дълго лятно гостуване на внука
. Надявам се обаче времето да е хубаво и с кумувете да спретнем едно агънце, както миналата година. (..........абе защо няма емотикон за чеверме?)Ама това време днес пак ли ще е облачно. Дано поне не вали, та да можем да излезем малко поне на разходка.
Айде, че мой хубавец се събуди.
Стискам палци!
аз го направих..
Много жизнерадостни мигове, топло време и разходки из парковете! 
! Звъннах на педито и тя каза да се изстрелваме при нея заедно с пампата и да решим какво да правим! Оххххххх, стискайте палци да е заради АБКМ, а не нещо по-серизно, че какви ли не мисли ми минават през главата сега
! Реве ми сеееееее

,а София оставаме на баба й
-то пък едно гледане.... в буквалния смисъл ще е
Всички сте добре дошли
,защото е безпредметно-познавам много майки с деца,кърмени до 1-2 години и често боледуващи и такива,хранени с АМ и по-здрави.....При всички случаи,важно е детенце да е сито,да е здраво-а с какво ще пълни тумбата-с кърма или АМ-няма значение
!
!