Радост най- голяма е НОЕМВРИйчето за мама

• 10 514
  • 285
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Ех, за малко и тази тема да изпусна. Абе аз ли съм толкова неорганизирана, какво ли. Едва успявам да ви изчета и когато реша да пиша все нещо друго ме отнася и така май вече  2 или 3 теми пропуснах.

Честита първа пролет newsm51 newsm51 newsm51. Много слънчево настроение през тази година.

Четит празник на всички от Велико Търново. Само за протокола да отбележа, че това е едни от любимите ми градове.

Честит рожден ден на патерици на Бедствието. Пожелавам ти да не губиш прекрасното си чувство за хумор пък дано някой ден да се запознаем и на живо. Много се въодушевих от идеята ти за кръщене на остров Крит, но за мой Никола ще трябва да проуча кое ще е по-подходящото място.

Към протеклата дискусия няма да се връщам само да кажа, че аз все още се лутам между това как да не бъда нито строг родител, нито пък да разглезя детето. Аз никога не съм била разглезена и съм успявала да се справя с всичко досега сама, но пък моите родители и никога нищо не са ми отказвали. Явно са добри педагози. ( майка ми е детска учителка, а баща ми учител в техникум Grinning), та ако видя че нещо не върви с възпитанието определено ще търся помощ от тях. Най-важното е да си обичаме децата и да се отнасяме с тях като с равноправни хора.

Абе като ви чета нещо се чудя нашия режим ли е сбъркан какво ли? От четири дена се храни само по пет пъти на ден като първото хранене ни е в 7.00, после си доспиваме до 10. Банята вечерта варира  от 9 до 10, а снощи и в 11 , защото бяхме на гости. После си заспива детето и така до сутринта. Сега усещам как някои благородно ще ми завидят smile3507, да ама не. Аз ставам през нощта да се цедя, поради безкрайните мои възпаления на гърдите Close Close Close Close, така че пълно щастие в природата .............НЯМА.

За празниците ние май ще си стоим в София за огромно мое съжаление. Разград, откъдето съм родом ни е малко далече, пък и сега тече ремонт в жилището на родителите ми. .... подготвят се за дълго лятно гостуване на внука Simple Smile. Надявам се обаче времето да е хубаво и с кумувете да спретнем едно агънце, както миналата година. (..........абе защо няма емотикон за чеверме?)

Ама това време днес пак ли ще е облачно. Дано поне не вали, та да можем да излезем малко поне на разходка.

Айде, че мой хубавец се събуди.

# 241
  • София
Рени, звънкай ако още се чудиш!!!
Ако вече си го направила казвай какво стана Praynig Стискам палци!

# 242
http://www.escforever.com/charts_SF.html
май тук се гласува newsm78аз го направих..

# 243
  • София
Рени, звъни, не се чуди!

Ние се връщаме от консултация. Борис е оздравял напълно, но за ваксината ще почакаме.  Продължава да е дълъг и тънък Laughing - 6240 / 66 см! За месец и седмица - 5 см е пораснал и 1100 гр е качил - мисля, че е добре! Няма опора на краката и ни увеличиха Вигантола на 2 капки. Иначе е много подвижен. Ей това е от нас, усмихнат ден на всички Hug

# 244
http://www.elitsatodorova.com/
Песента е страхотна. Гласувах и дори си я изтеглих оттук.

# 245
Честита първа пролет!   bouquet Много жизнерадостни мигове, топло време и разходки из парковете!  Hug

Ние пак ще сме си удома за великденските празници, та нищо ново. Най-вероятно с мъжа да отидем на църква и толкова. Стискам палци времето да е хубаво, че поне да можем да разнообразим с една хубава разходка.  Peace

Момичета, възможно ли е на Дари да не й харесва навън?  newsm78 Напоследък започна да ме побърква като излезем на разходка. Ама голям ужасТ. Ореваваме яко положението, изпиваме си чая, цокаме от цицата и пак не й харесва. Shocked А като гледам всички мами с какъв кеф си разхождат малчовците, чак ми завиждам  Embarassed , при нас разходките в повечето случаи са съпроводени с доста нерви. Sick

# 246
  Момичета, реших да изчакам следващото аки и тогава да звънкам! Таях надежда, че ще е ОК, ама НЕ, пак има кръв  Cry! Звъннах на педито и тя каза да се изстрелваме при нея заедно с пампата и да решим какво да правим! Оххххххх, стискайте палци да е заради АБКМ, а не нещо по-серизно, че какви ли не мисли ми минават през главата сега  Tired! Реве ми сеееееее  Cry!

# 247
 newsm44 newsm44 newsm44 Ех момичета добре че сте ми вие! Много си ви обичам да знаете newsm51. Реших да ви послушам и му звъннах на мъжа ми. А той не ми вдига. Е тогава побеснях. И както си бях бесна а синковеца сън не го ловеше се облякохме и айде навън. След 1 часова разходка вятъра малко ме освести. Прибирам се аз, влизам и какво ми виждат очите. Седи мъжа ми в кухнята и готви. Shocked. Обръща си подминава ме без да каже нищо отиде до спалнята и се връща с малко букетче от теменужки, жълтурчета и минзухарчета. Подаде ми ги и ме целуна. После ми се извини и ми каза че не ми е вдигнал телефона за да ме изненада по този начин а не да ми се извинява по телефона. Каза ми да сядам на масата че ми приготвял обяд. А след това той щял да изкара детето навън а аз да си легна за да се наспя. Много си го обичам този мой хубосник. Е сега той е навън, а аз си взимам един душ и smile3524
Рени моля се всичко да е ОК. Веднага да пишеш като се върнеш Praynig

# 248
Хубава пролет, момичета! Макар че за нас тази година тя започна доста по-рано...Повече любов и витамини - това е оправията на пролетната депресия!

Рени, стискам палци и спокойно!  Peace Ето какво пише д-р Спок за "малките кървави жилки на външната страна на изпражненията обикновено идват от цепнатини, или фисури на ануса, причинени от твърди изпражнения. Самото кървене не е сериозно, но лекарят би трябвало да бъде уведомен, за да лекува своевременно запека. Големи количества кръв в изпражненията са рядкост и могат да бъдат предизвикани от малформации на червата, от тежка диария или от инвагинация. В такива случаи трябва незабавно да извикате лекар." Мисля, че ти си в първия случай описана - да не би да сте имали запек?

Честит празник на търновлии, аз там съм завършила университета! Ех, спомени, и колко подметки изтъркани по търновските баири!  bouquet

Честит рожден ден на патерица на Бедствието!  bouquet

Аз се чудя дали да излизам, че снощи вдигнахме 38 градуса. Днес нямаме температура, ама все на сън ни избива. Явно и от убитите ваксини си има реакции. Макар че първия път след пентаксима не вдигнахме темп., по-висока от 37,3-5.
Мама Мони, и на вас стискаме палци да се разминете с по-малко усложнения и да е наред оченцето! Peace

# 249
Рени, стискаме палци всичко да е наред!!!  Praynig  newsm17

# 250
  • София
Не се шашкай, Рени! Стискаме палци  Hug

# 251
  Рени,стискам палци PraynigЧакаме да се върнеш от педито-всичко ще е наред,сигурна съм Peace
  Ние бяхме на разходка досега,времето беше хубаво,но вече се заоблачи ConfusedДовечера планираме са таткото да излезем да се почерпим с приятели за празника cheers,а София оставаме на баба й Wink-то пък едно гледане.... в буквалния смисъл ще е Laughing-като заспи в 19.00- и така до 22.30 Wink
   Благодаря на всички за поздравленията за празника на Търново bowuuВсички сте добре дошли Hug
    Didi 777,не зная дали АМ "дава имунитет" newsm78,но със сигурност днешните АМ са много повече от химия WinkНе ми се иска да навлизам в дискусия за и против АМ и кърмата Stop,защото е безпредметно-познавам много майки с деца,кърмени до 1-2 години и често боледуващи и такива,хранени с АМ и по-здрави.....При всички случаи,важно е детенце да е сито,да е здраво-а с какво ще пълни тумбата-с кърма или АМ-няма значение Wink
   Уф,още нещо щях да казвам,но бебка се събуди...
   А,да-Рагтайм-тъкмо щях да ти пиша окуражителни думи,и видях,че при теб всичко е наред PeaceМного хубава изненада ти е поднесъл съпруга ти PeaceДе и моят да се сещаше така.... Confused

# 252
Момичета, току що се прибрахме от лекар! Доки каза, че няма нищо страшно и най-вероятно е от млечните продукти които съм яла снощи! Не била толкова много кръвта, а и акото беше като желе т.е. много слузесто! Маша, не сме имали запек! Аз на много места съм чела, че акото става такова при АБКМ, но до сега сме имали на 2 пъти единични жилчици, а сега...! Както и да е спирам всякакво мляко, сирене и кашкавал,, че до сега си позволявах по мъничко! Аз съм била с АБКМ, Вили беше така и очаквах и Боил да има АБКМ, но не очаквах да се изрази по този начин!
  Ох, камък ми падна от сърцето  ooooh!!
  Иначе Боил според кантара на доки е наддал 350 гр. за 3 седмици! Струва ми се малко мъничко, като се има предвид, че до сега наддаваше повече!
  Хриси, сега остава да му върнеш жеста подобаващо, като заспи Дани довечера  Crazy Blush Heart Eyes!

# 253
Честита Първа Пролет и от нас  bouquet

Честит Празник и на Търново - един от любимите ми градове  Hug

Ние се връщаме от консултация - 6700кг, 62см (900гр за 35 дни ... доста добре е май  newsm78 ) Биха ни втория Пентаксим, сега Габи спинка и се надявам да мине безпроблемно както и миналия път. Този път прегледа беше по-обстоен и продължаваме с Вигантола.  
Абе като ви чета нещо се чудя нашия режим ли е сбъркан какво ли? От четири дена се храни само по пет пъти на ден като първото хранене ни е в 7.00, после си доспиваме до 10. Банята вечерта варира  от 9 до 10, а снощи и в 11 , защото бяхме на гости. После си заспива детето и така до сутринта. Сега усещам как някои благородно ще ми завидят smile3507, да ама не. Аз ставам през нощта да се цедя, поради безкрайните мои възпаления на гърдите Close Close Close Close, така че пълно щастие в природата .............НЯМА.
Ние също сме с такъв режим от седмица насам с тази разлика, че аз дори не ставам да се цедя  Laughing

Рени, радвамс е, че всичко е ОК при вас!
Айде много гушки от нас  Hug

# 254
  • София
Маша благодаря ти за подкрепата!

Общи условия

Активация на акаунт