Радост най- голяма е НОЕМВРИйчето за мама

• 10 742
  • 285
  •   1
Отговори
# 255
Момичета Честита първа пролет и от нас!

Много усмивки и здрави бебчовци на всички ни!

Ние сега папкахме и сега малко веселба пада на шезлонга, полсе разбира се ще спинкаме.
Бебчо ме притеснява малко, защото на няколко пъти през деня челцето му е топло, така е от 3-4 дни, като му меря Т в дупенцето по 4 мин. излиза 37, 37.2 което не е обезпокоително и направо незнам какво да правя, като го гушна пак ми се вижда топъл иначе за сега си папка добре пу-пу-пу на мама.

Рени радвам се, че си по-спокойна!(извинявай че се обръщам по име, въпреки че не сме се срещали още ама така ми дойде... Grinning)
Като се сетя аз как набивам прясно мляко и сирене, напреаво ми прилоша...

Ragtime, леле какъв мъж! Браво на него, ама браво и на тебе, то и аз правя почти винаги първата стъпка, въпреки че ми се иска да става и обратното, ама кой знае...

Честито и на месечковците днес и на майчетата от старопрестолния град!  bouquet

# 256
Рени, радвам се, че всичко е нормално и че притесненията ти са били напразни Hug А относно наддаването - не им ли е време вече на мъниците да качват по по-малко?!? newsm78

Добре че преди обед излязохме за час и половина...малко на бегом се прибрахме, че закапа, а сега един дъжд вали, чак река по улицата се е образувала...  Wear Umbrella
Никаква не можах да я свърша моята работа Tired та сега се чудя дали сестра ми, утре след нощната смяна, ще се съгласи да погледа Теди за около час и половина?!? newsm78

ragtime, какво й трябва на една жена?!? Малко внимание, добри думи и топлина от любимия мъж! txtloves Много се радвам, че вече не са ти "потънали гемиите" Mr. Green

# 257
ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ!!!

Рени, радвам се за вас!

Мони, спокойно, всичко ще бъде наред!  baby_neutral

Момичета, аз с наближаването на Великденските празници започвам да се настройвам едно пролетно, оптимистични-козуначено и ме сърбят ръцете да направя къщата си малко по-уютна и артистична. Малко еднообразно-стерилна ми е в момента, липсват и онези малки детайли, които правят атмосферата по-уютна - свещи, възглавнички, картини, снимки и разни дребни аксесоарчета, които ни зареждат със свежо настроение. Я дайте идейки вие как си внасяте това настроение?

# 258
ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ!
Честит рожден ден на Бедствието на патерици! newsm67
Направо ме заболяха очите и накрая почнах да чета по диагонал. Личи се,че времето не е подходящо за разходки.
На нас вчера ни сложиха Пентаксим- 2-ри прием и бяхме малко кривички. Иначе не вдигна температура. По този повод Masha личната каза,че е нормално да се вдигне и по висока температура до 2-3 дни. Аз след ваксината снощи и дадох панадол за всеки случай.
Рени докато изчета че сте добре бях на тръни. Добре, че вече е ОК.
Лек ден от нас! Отиваме да папкаме!

# 259
Мина, тъкмо и аз да започна Великденската тема и хоп...ти ме изпревари!  Animal Snail

Ние за първа година ще сме в София по Великден, все сме в моя роден град Поморие и обикаляме крайбрежието за ден -два,
та сега искам да се подготвя добре за първие Великден на бебчо, само да сме живи и здрави!

Аз отдавна се точа да меся козунак и тази година мисля да го направя! Вчера се рових в готварския форум и открих една, а и много други де, прехвалена рецепта за козуна на ДИтка БГ БанДИТка Simple Smile  food002

И гледах и техники за оцветяване на яйца, че аз ги правя или едноцветни, или с памук шарени или с восък, сега мисля да правя с кристали и с друго боички, иска ми се да купя от Била или Метро,че там май има най-голямо разнообразие easter

Иначе, като украса имам панерчета с трева, великденска покривка и поставки за яйца.

Мами, вие купихте ли си новия брой на сп."Моето дете" към него има и книжка за отглеждане на детето месец по месец, аз сега я разглеждам, а и самото сп. харесвам де...

Ох отплеснах се, приятен ден и до скоро! newsm68

# 260
Рени, радвам се, че всичко е наред, дано това е малкия дявол, както казват бабите   Peace

Мама МОНИ, стискам палци и вашето оченце да се оправи бързо, бързо. И ние бях така в началото - сигурно месец и повече продължи. Прави масаж на слъзното каналче и дано всичко е ОК.

dreben78 , и аз си купих "Моето дете", тъкмо мислех сега да попрочета нещо. Чакам и МАМА-та тия дни, да видим дали ще ни има там пак пратих снимчица на бебо  Blush

За Великден - най-вероятно ще гостуваме и на двете баби, много съм развълнувана и притеснена в същото време. Надявам се на Алексчето добре да му дойде такова голямо пътуване, но времето ще покаже  Mr. Green

Ние днес излязохме сутринта с кенгурото, преди малко с количката, ама ми се стори доста хладничко и избягахме на топло в къщи  Mr. Green

Приятен ден от нас с Алекс  Hug

# 261
Рени, добре, че  е малък дявол! почти бях сигурна, че е израз на алергия това, още повече съчетано със слуз..То според мен колкото и да се пазиш, пък и него...резултата няма да е кой знае какъв. Просто трябва имунната му система "да го израсте". А захранването започнахте ли...че нещо ми се губи инфо..Може и да съм чела, но с мойто недоспиване през едното влиза,през другото...излиза! Embarassed
В момента съм с маска на тиквата, която тече по врата ми, уф СОФИ, дано да я отмия, но сложих вместо мас - стимулант на Икаров, и яйце...и кисело мляко..ЩЕ ВИ КАЖА РЕЗУЛТАТИ, ако въобще мога да се почистя после. Rolling Eyes
бебко, Дребен, аз също съм пратила снимка на Дани, ама нали е все сериозен...едва ли ще ни я публикуват... Sickпо-скоро трябва да участваме на някой кастинг за сем. Адамс Twisted Evilквито сме луди цЕлата италианска фамилия.. #Crazy Joy
ХОРА КЪДЕ Е ЖЕНИ??? не виждам да е влизала, не прочетох нищо.... newsm78 newsm78 newsm78
Да не говорим за Добруджанката ТОЧКА, за РАЛИ 74, ЕСМА рядко влиза, ...брей тоя народ, много активен живот води, я чистят, я любов правят, я ново чаве плануват Joyта никАкви се не мЕркат тук...
МЕРЕЛИН - куда ушла??? Crazy

# 262
Мама Мони, и нашето оченце е така и то  с доста обилен секрет. По 6-7 пъти на ден почиствам. Правя и масаж, но досега няма подобрение. Понякога я дразни и с ръчичките си го търка. Зачервява се около очето. Братовчед ми е очен лекар и ми е казал, че до 6-тия месец би трябвало да се отпуши, ако не ще трябва той да извърши процедурата. И голямата ми дъщеря беше така, но на 5 мес. и половина се отпуши.  Дано и сега се получи така. Praynig

# 263
  • София
Рени, радвам е че всичко е наред. Като си помисля и аз само как напоследък се отпускам да си хапвам по малко кисело мляко, че как обичам таратор eat, ама ще внимавам вече.

За великденската тема и аз се чудя как да направя по уютен дома. Днес даже купих едни украси за яйца дано на малчо да му харесат шаренийките.  Още от сега си представям какви прекрасни снимки ще станат на красивите ноемврийчета сред куп шарени яйца.

# 264
Рени, браво, много се радвам, че се размина тревогата ти! Не знаех, че има предразположение да е АБКМ. Тя, Карил ни е докторицата тука....Направо няма смисъл да ходим при педита и други докита! Joy Joy Joy
Рагтайм, честито за романтиката! Много красиво ...Чак ме развълнува мъжът ти с неговата изненада!
ЗА ВЕЛИКДЕН - много ми се иска и ние да си идем за няколко дни до Сливен. Та като нищо може да се засечем там с Ечи и Гадамер. И да спретнем ноемврийско-бегемамска тройка по ларгото....

Ох, мойто детенце цял ден спи, с малки паузи за игра и ядене. Дали е от ваксината? Пак ще меря температура, че ми се стори леко топличък....До довечера, мами, ако се преборя с мъжо за компа...Което не се случва преди 23-24 часа, обикновено.... #2gunfire

# 265
 Мони,не се притеснявай,всичко ще е  наред с оченцето-и аз като малка съм имала запушен канал,сондирали са го и се е оправило Peace
  Рени,радвам се,че малкия Бу е добре-ще мине и това Peace
  Карил,не се шашкай Laughing-маската се отмива от раз PeaceАз слагам 1 жълтък,1 лъж.тривитаминол,1 лъж.ракия/водка-в сместа,не в устата Mr. Green,понякога добавям и готова маска за коса и това е Wink

# 266
мамуни, ходи ми се на почивка някъде ...през бременността не отидохме никъде..поради здравословни причини НО СЕГА НАПРАВО НЕ издържам в София..Искам да отидем в Рибарица, там имаме служебна станция спането и манджата са почти без пари...има басейн, ресторант, бар...Е, не че съм била, но са ми казвали..Подкрепете ми идеята и ме навийте, че трудно се решавам...а пък и Дани, как ще му стерилизирам шишетата, за 3-4 дни?????? А ако реве, ще побъркам почиващите..ОХ НЕ СТАВА!!!!!

# 267
  • на странно място ......
Карилче моят стерилизатор е електрически а аз не стерилизирам нищо мога да ти го отпусна за 3-4 дни  Sunglasses

# 268
 Joy Joy Joy Joy Joyспечелих, спечелих, спечелих!!!!! в конкурса на сп- МОЕТО ДЕТЕ - за най-добър СЪВЕТ на майка
печеля книжка, УРА УРА УРА УРА Mr. Green Mr. Green Mr. Green
ПРОЧЕТЕТЕ МИ СЪВЕТА МАМИ!!!  bouquet

# 269
  • София
Карилче моят стерилизатор е електрически а аз не стерилизирам нищо мога да ти го отпусна за 3-4 дни  Sunglasses
Или да и връчим едно шише течност за студена стерилизация на Чико  и да я изпратим да си разходи Музата за няколко дни,а?!
ЧЕСТИТА ПРОЛЕТ И ОТ НАС !  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт