Радост най- голяма е НОЕМВРИйчето за мама

• 10 509
  • 285
  •   1
Отговори
# 30
# 31
Надя, наш Тедко и той все с вирнати крака...все едно прави стойка "свещ"...много ме кефи Party
Клюки, другите мамета вече са те успокоили...нашия младеж и той е в групата на гимнастиците Mr. Green

Мен от вчера ме боли гърло yu5 дано само не ме тръшне някой вирус Praynig нашия тати от миналия четвъртък е изолиран в хола Ill
Ето снимки и от нас: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=109717&photo=148

Отивам да начукам едни  Animal Pigпържоли, че тази вечер любимия ми вуйчо ще ни идва на гости! cook
...ще хвърлям по едно око обаче от време на време... Grinning

Топла и спокойна вечер! Flowers Bouquet

# 32
Уф, много се разтроих , влязох в най-тежкия ни форум да чета...  Cry Въпреки че се кълнях никога да не го правя  Cry Много мъка има на този свят , ей .... Да сме благодарни на Господ , че ни е дарил със здрави и хубави деца !!! Свито ми е още сърцето... Нямам търпение да си гушна слънчовците  Cry
извинявайте ама исках да си споделя....
Да са живи и здрави и ние покрай тях да им се радваме ! Praynig

# 33
  • София
Мами преди малко се върнахме от разходка - времето въпреки прогнозите беше страхотно (поне тук в Младост). Мили мами бях ви питала в предната тема един въпрос ама не ми отговорихте - сигурно не сте го видели че беше измежду скандала с някакъв 6арко. Както и да е? Ще си копна поста, че не ми се съчинява пак:
Цитат
Имам 1 въпрос - относно нощното хранене - ми тя мойта сладурана си похапва все още нощем. Събужда се след 6 часа и после пак през 4 (както през деня). Чудя се дали тя сама ще се откаже от нощното хранене и ще мине на по-голям часов интервал нощем или трябва аз да го сторя - ох дано да не е второто, че като си помисля как ще се мъчи детето докато свикне.
А и това дали зависи от млякото което й давам (ние мече сме на АМ NAN-HA) - дали като минем на NAN 2 ще се променят нещата?
А по въпроса за обръщането - и ние сме с подгъната ръчичка. Само че иска вече да се изправя  и когато се присети за това, ако не и помагам - недоволства. А ортопеда каза да не бързаме.

# 34
  • София
Бързам да отговоря - и ние сме по същия начин абсолютно. Е имахме 3-4 нощи, в които като ядеше в 21 ч. после чаааак в 6.30, но аз си мисля да не го мъча. Като се събуди му давам АМ с надеждата сам да се сети и да се откаже. Съмнявам се, че с вода ще стане, защото той врещи от глад, а и като гледам Тали няма много успех с Вики. Поставям се на неговото място - аз като съм гладна никой не може да ме прилъже с вода Mr. Green

# 35
Клюки, оперираха ме в петък, вадиха ми нокътя на палеца на единия крак, както каза хирурга- изчистихме всичко моето момиче и съм те дренирал много хубаво..... ooooh!
Пълна гадост, много боля, утре съм на превръзка пак, но поддържам темп., а не ми дадаха антибиотик заради кърменето...
сега кяато ходя, то не че мога много да ходя, ама имам чувството че палеца ми ще избухне

Благодаря на всички, които ми стискахас палци!  bouquet

# 36
  • София
Софко, при мен видеото се отваря Mr. Green И се чува какви ги върши Дани на края Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Дребен, Руми радвам се, че и при двете всичко е минало добре Peace
Клюки, споко! Всички сме в отбора на все по-въртящите се и палави бебчета Mr. Green
Алекс правеше една пауза с храненията от 7 часа в периода между 7-8 вечерта съответно до 2-3 сутринта. Но с татко му решихме да я "преместим". Сега го храня в полунощ, а като се събуди кам 4-5 часа пие водичка (всеки път различно - по 150, 120, а снощи само 90мл.). След това ядем в 7-8 сутринта. Всъщност аз не му махам никое ядене, а просто го местя във времето.
Снимките на ноемврийчетата са супер. Peace
И повече никакви домашни любимци в темата.  Naughty

Последна редакция: вт, 20 мар 2007, 18:39 от bubalina

# 37
  • София
Леле Бедстивие страхотни са сайтовете на децата ти. Как ги направи искам и аз!

Знаете ли все забравям да ви питам нещо. Митко се роди отзад на тила с един бял кичур и се чудя като си смени косата пак ли ще е бял този кичур? Не че е голям проблем де ама побелял още от малък #Crazy

# 38
Еххх, и аз да се разпиша! Успявам все пак да пусна по един пост на всяка тема.
Ние днес направихме разходката, ама добре че бяхме на консултация. Иначе нямаше да се наканя да излезна.
Та да докладвам наддали сме с 700 грама и 2 см сме пораснали. Вече сме 7500 грама и 66 см. Направиха ни и третия прием ДТК и Имовакс полио. Юнака не плака въобще.
     Мани, мани!!! Ние очаквахме бурята да се развилнее на вън, а тя се развилняла във форума. Аман от всезнайковци!!!  ooooh!
Разгледах всички снимки. Малееееее, какви са сладки всички!!! Мамини душички!!!  smile3504
Клюки и ние сме така миличка. Абе големи сме акробати. Толкова е шавлив, че вече не смея да го оставя сам на спалнята. newsm32
И да ви кажа моят малчуган не иска да стои в количката. Кротува само докато спи, а като се събуди започва да се пъчи и да пищи  smile3514
Лека и спокойна newsm03

# 39
Sofko, сега вече успях да го гледам видеото, велико е! Особено края  Mr. Green

# 40
Все пак направихме една разходка с любимото на госпожицата кенгуро.

Софко, страаааашно видео  Peace
Деничка, Теди е голям чаровник, пу пу пу.С този син поглед е направо неотразим.
Гуги, супер е Кати, лилавото и стои добре.
Ивиче, малката Ваяна е една много миловидна и нежна душица.
Да са здравички всички бебоци!  Praynig
Миленка и Теа заема тази поза нон стоп.Явно скоро ще се обърнат по корем  newsm78

# 41
# 42
Мерсии Мерсии... аз като ви казвам, че много ни влече четенето не се шегувам  Mr. Green а, за да успея да го снимам- значи е система- види ли ме детето с книгата- и веднага му се доаква  Crazy Laughing

# 43
Леле Бедстивие страхотни са сайтовете на децата ти. Как ги направи искам и аз!

Знаете ли все забравям да ви питам нещо. Митко се роди отзад на тила с един бял кичур и се чудя като си смени косата пак ли ще е бял този кичур? Не че е голям проблем де ама побелял още от малък #Crazy

Благодаря мила   bouquet
просто кликни върху сайта на някое от диванетата и следвай стъпките за регистрация:) щом като такъв тапир в техниката като мен се справи , няма начин да не успееш Simple Smile)))) Успех !!!!!
дО МАМИТЕ С ДВЕ ДЕЦА ; ПОЯВЯВА ЛИ ВИ СЕ ЖЕЛАНИЕ ЗА ТРЕТО ? мАЙ АЗ ЩЕ СЪМ ОТ СМЕЛЧАГИТЕ ( ХМ, АКО ОЩЕ СЪМ С ТАТКОТО...)

# 44
Някой искаше телефона за доставка на ваксини: 9622222. Обаче си личи че се развали времето - за няколко часа сте изписали 3 страници  Laughing

bedstvieto - не още... помня, че след като родих Гери първото, което казах на Иво, беше: "Няма да има трето".

И ние направихме разходка днес - и даже се уцелихме с Ирина /бебонина/, и благодарение на това съчетахме полезното с приятното.

Отивам да гледам видеото на Софко Simple Smile. Ред.: След "You should be careful" се изака момчето - много на място  Laughing. Софко, браво за идеята!

Последна редакция: вт, 20 мар 2007, 20:05 от Роси74

Общи условия

Активация на акаунт