Математически турнири 1-4 клас. Тема № 64

• 40 535
  • 545
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Явно ще обявят точките с индексите по- рано от финала. Стои от 1 час заглавието на сайта, но без прикачен файл все още.
Има вече файл с резултатите и файлове с верните отговори: https://www.mathematicalmail.com/category.php?id=363

# 511
20 точки има ли медал в 6-ти клас?

# 512
20 точки има ли медал в 6-ти клас?
При толкова малко участници може би ще има

# 513
Има и отборно на сайта, и ребуси в имейла.
На отборните - много отбори с макс точки, на нашите сигурно ще дадат бронз, макар че всички са им верни.

# 514
Rumka, много наистина! Ще останат част от отборите с макс точки без медали, особено ако спазят регламента, но няма как да дадат на всички просто. И миналата година стана така...В 4ти кл е кошмар...не знам какво ще ги правят.

# 515
На всички с макс точки ще дадат медали, сигурна съм. Но дано идната година коригират задачите с по-сложни, за да бъде резонно. Ако трябва да си кажа какво си мисля, то е - че на всеки отбор с 15 точки трябва да се даде златен. Децата са решили задачите, но в голяма част от отборите те не се познават така добре(идват от школи и се запознават буквално две минути по-рано). И все пак се стиковат и решават успешно. Simple Smile

Последна редакция: пн, 30 юни 2025, 08:56 от rumka833

# 516
Здравейте!

Има ли някой яснота дали невзетите медали от финала на МБГ се изпращат по училищата?

# 517
Здравейте!

Има ли някой яснота дали невзетите медали от финала на МБГ се изпращат по училищата?

Не ги изпращат. Миналата година писах имейл на организатора и ми изпратиха медала по куриер, за моя сметка , естествено.

# 518
На този email ли им писахте - mwb_6@abv.bg ?
Аз само него намерих, писах, но за сега никакъв отговор нямам.

Здравейте!

Не ги изпращат. Миналата година писах имейл на организатора и ми изпратиха медала по куриер, за моя сметка , естествено.

# 519
Опитайте и на този : l.lyubenov@mathematicalmail.com

Здравейте!

# 520
Благодаря! Ще пиша и на него.

Опитайте и на този : l.lyubenov@mathematicalmail.com

Здравейте!

# 521

Мисля, че на този. За съжаление имах проблем с пощата и загубих всичко, но си спомням, че въпреки, че не ми отговориха много бързо, после реагираха доста адекватно, предвид, че аз бързах Simple Smile

# 522
  • София
Някое от дечицата ходи ли на състезателна математика и от кой клас посещават дечицата занимания?

# 523
От 1 клас

# 524
  • София
Може и на лични, но би ли споделила коя е школата и доволни ли сте?

Аз съм се насочила към Да Винчи, понеже ни е най-близо, но бих се радвала да чуя всякакви впечатления. Бих го карала и на по-далечни разстояния.

Общи условия

Активация на акаунт