Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 46

• 19 885
  • 751
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Аз много харесвам името Скайлър, а също и Самър, обаче в комбинация с български презиме и фамилия ми е странно, включително и за България, въпреки че то вече всичко почти сме чували.

От мен един Игнасио, в ученическа възраст. Мислех, че може би има нещо латино, заради името, но не - българи са семейството.

# 466
  • Най-красивата страна
Когато у нас-1989-1990 започнаха първите латиносериали и американски сериали по телевизията се появиха и бебета с имена като Изаура,Леонсио,Андреа-Селесте,Химена,Игнасио,Памела,Саманта,Джовисна,Есмералда..

Никоела
Ализа
Александър Аспарух
Бети-Бея
Грегори
Дорета
Едита
Естерина
Одет
Перла
Херцелина
Венизяна
Люсия
Цветемира
Сиян
Благолюба

# 467
Дорета 🤦♀ не е сериозно това. Ако има братче, може да е Трамадол 🤯

# 468
  • Варна
Когато у нас-1989-1990 започнаха първите латиносериали и американски сериали по телевизията се появиха и бебета с имена като Изаура,Леонсио,Андреа-Селесте,Химена,Игнасио,Памела,Саманта,Джовисна,Есмералда...

Този е малък, 3-4 клас е.

# 469
  • Sofia
Ипек Тинева

# 470
  • Пловдив
Мисля, че е турско име.

# 471
  • София
Знам за Скайла (момиче), родено и живеещо в САЩ с родители българи. Въпреки, че е с български презиме и фамилия, не мисля, че там е толкова странно, а и съм почти сигурна, че Скайла няма да живее тук.
Ализа е еврейско име, баба ми имаше приятелка-еврейка, която се казваше така. Жената, ако е жива, трябва да е на 90.
Дорета е без коментар.

# 472
един невръстен Клейтън КоеФФ от мен - баща Антон (българин) майка Хуанита (мексиканка). Живял е до преди месец в САЩ, името му било опит за интеграция. Сега са в Младост 1. Запознах се с баба му днес, малко ми беше смешно като го наричаше Клейтънче.

# 473
  • USA
Ъ-ъ, аз не разбирам, "eff" и "off" са напълно приети и често срещани начини за  "озападняване" на "ов"? Или проблема е, че на кирилица се пише "ефф"? А в Клейтън също не виждам проблем(освен това, че е реднек име), или в САЩ хората трябва да си кръщават децата Златозар Господинов, за да звучи добре в България?

# 474
Ами Клейтън Коев си е странно, а явно детето ще живее в бг.
Предполагам, че един Антон, Виктор; Емил; Даниел; Мартин; Максим; Рафаел; Филип ще звучи нормално и в трите държави.

# 475
  • Пловдив
И изписано "Коефф" с кирилица в български документ си е странно и отвъд.

# 476
С българските фамилии на децата родени в чужбина си е проблем.
Една позната роди момче и бяха записали момчето с нейната фамилия на -ова, примерно Борис Панова. Мисля, че това беше временен акт за раждане, защото родителите са българи, но не можеха бързо да си дойдат и детето известно време прекара с женската фамилия.

# 477
Във фб ми излезе реклама на сладкарска къща и снимка на розова торта, на която пишеше Тейзи 12 г. Искрено се надявам да е някакъв прякор или галено, а не цяло име.

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 17:41 от N-i-a

# 478
Може да е галено от турското Тезджан.

# 479
Йосислава срещнах преди малко.

Общи условия

Активация на акаунт