Високо кръвно хапчета и Аквасорс

• 278
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте. Някой може ли да ми каже Амвалкон-ко бета блокер ли е? Също,някой спрял ли си е хапчетата за кръвно при започване прием на Аквасорс продукти?

# 1
Я не се шегувайте и не си докарвайте инсулт или инфаркт заради някой напорист предтсваител на Аквасорс, който просто иска комисионна от Вашата поръчка!
Аквасорс няма да ви реши здравословния проблем.
Отслабнете, проверете и се грижете за бъбреците, щитовидната, черния дроб, кръвоносните съдове, движете се, хранете се правилно и ЕВЕНТУАЛНО при отлично здраве кръвното само ще влезе в норма.
Но да спрете лекарства за кръвно, разчитайки на Аквасорс е нещо като опит за самоубийство или трайно увреждане!

# 2
Благодаря Ви за прямия отговор!Имам трима познати които твърдят,че са спрели лекарствата за кръвно с прием на аквасорс,което и на мен ми се струва нереално и ми се искаше да чуя независимо мнение или някой друг опит с продуктите.

# 3
Благодаря Ви за прямия отговор!Имам трима познати които твърдят,че са спрели лекарствата за кръвно с прием на аквасорс,което и на мен ми се струва нереално и ми се искаше да чуя независимо мнение или някой друг опит с продуктите.

Добре, нека да мислим. Какво са пили? Ще анализираме какво би следвало тази доабвка да им е подобрила, че да оправи кръвното им.

Общи условия

Активация на акаунт