Онур Туна и Севда Ергинджи/Минали и бъдещи проекти и партньори Тема 39

• 51 958
  • 724
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро, отново имахме динамична серия. Малко ми дойде в повече Седакат, викане и чудо. Големи деца има а нямат никаква свобода да взимат решения.
За Мине даже не ми се говори - на Джихан само бебе му липсва...сега ще започне да го шантажира- ако пък така ще спечели любов....
Но пък разбрахме че Халис е замесен в смъртта на Боран. Фикрието открито си защитава дъщерята и това ми хареса. Интересно ми е като разбере за Мине как ще реагира ....

# 166
Здравейте,момичета!

Гости,Юра,благодаря ви за споделеното за новия 21 еп. на ДГ! Revolving HeartsRevolving Hearts
Епизодът наистина беше динамичен и интересен,наситен с много събития.Навсякъде се пише,че това с бремеността на Мине е изтъркано,но и тук го използват.Но се надяват до края на сезона да не се задържи бебето.За Садакат е така,много се меси в живота на децата си.Докато Фикрет тихо действа след като разбра,че Халис е замесен в катастрофата.Ама как  нарече Садакат - Садо!:smile:

✍🏻🔝Етикет/тягът за сериата снощи е бил в тренда/тенденция в Турция

Това е от вчера,преди да се излъчи новия епизод...

Изчаквах рейтинга за да пусна поста...

на всички
Скрит текст:
▪TOTAL:

1. #ДалекийГород - 18.07% (+0.30)

8. #СалахАдДин - 3.04% (-0.30)

9. #КрасныеБутоны - 3.02% (-0.07)

▪АВ:

1. #ДалекийГород - 12.16% (-0.22)

7. #КрасныеБутоны - 3.54% (-0.66)

10. #СалахАдДин - 2.28% (-0.84)

▪АВС:

1. #ДалекийГород - 16.87% (-0.25)

5. #КрасныеБутоны - 3.92% (-0.39)

10. #СалахАдДин - 2.72% (-0.78)

Следобяд предполагам ще пуснат БГ превода на 21 еп.

Приятен и ползотворен ден!

# 167
Здравейте дружки Heart Eyes,
Аз както винаги съм назад 1 еп + новия от снощи Grinning , не мога да се сдържа да коментирам новия епизод -   това с бременната ,изоставена бивша е много изтъркано . Предполагам го лъже . Аз , ако съм СЦ , за да избягам от клишето ще измисля ,че Мине мисли ,че е бременна , не лъже , но се оказва болна и ето ти ред сълзи, ред сополи още много епизоди .Разбира се предпочитам да я хванат ,че лъже . Надявам се бързо да се разреши това , защото протяжните сюжети омръзват на публиката .Досега действието винаги е било бързо , това е едно от нещата , които привличат публиката .
Актрисата , която играе майката на Алия е известна и с награди , мисля ,че е турска германка .Даже съм я гледала в  немски и немско-турски филми . На нея много и отиват ролите на кучки Satisfied .

Гости Two Hearts , със закъснение , но от сърце ти желая да си жива и здрава , и много приятни моменти Flowers Hibiscus Flowers Rose Flowers Tulip

# 168
Добро утро!

Фили,благодаря за коментара! Heart
 Мине я дадоха,че е на преглед на видеозон при лекаря и й каза,че е в 8-та седмица.Поне това разбрах от онлайн озвучката!Извади  й снимка и се разхождаше с нея из коридора на болницата.Като видя Аля е скри в джоба си.

За сега не е пуснат БГ превода на 21 еп.

Скрит текст:

Скрит текст:

📢 Мина Кълъч трябваше да публикува история, след като беше връхлетяна от лавина от омраза в социалните медии. Хората са стигнали дотам, че да пишат на нейния млад племенник:
„Здравейте. Идвам при вас с две важни съобщения.
Във време, когато в държавата се обсъждат сериозни теми, наистина ме е срам, че искате да публикувате такива истории... Но стига. След като епизодът излезе, спрете да изпращате странни снимки и съобщения. Дори ги изпращате на 10-годишния ми племенник.
Хайде, можете да ме наричате „куче“ [за моята роля] – аз се смея на вашите съобщения, те ме забавляват и дори ме мотивират да вляза в образа.
Но ако това премине всякакви граници и засегне семейството ми, бъди готов за правни последици (особено когато засяга хора на възраст от 10 до 20 години).
Специално за младите: първо вижте в Наказателния кодекс какво е наказанието за подобни действия и чак тогава пишете.
Второ. Като нация все още не можем да се отървем от принципа „хвърли пръст – поне следа ще остане“. Нека оставим това в миналото.
Гюлизар-ханъм, нашият сценарист, не е моя приятелка, нито съпруга, нито близък човек и дори не е от моя кръг.
Нашата продуцентска компания не е аматьорски проект.
Срещнах я едва на четенето на сценария, след като ролята ми беше одобрена, и това беше.
За никакво приятелство не може да става дума.
С уважение".

Хубав и спокоен ден!

# 169
Някъде ми се мерна фраг?

# 170
Знам ,че турските зрители са малко ( или много ) примитивни , не могат да разделят човека от ролята . Тази актриса не е първата , нито ще бъде последната , която става жертва ( както и членове на семейството и ) на малоумни хора .Наистина много добра актриса , гледала съм я в ЧД , играеше една луда майка на супер талантливо дете , също в сериал с Кадир Доулу и Седа Бакан - май '' Научи ме да обичам '' се казваше .Там беше положителна героиня ,  много бойна мадама .
Помислих си ( като видях ''Наре '' със синята рокля )  ,че тя, Синем , ''Наре '' , ''Зерин '' каквито са стройни и хубави , могат доста дрехи да рекламират. Могат малко по добре ( може би спортно - младежка мода )  да обличат  и хубавицата , която играе бавачката на Дениз-Джихан Grinning
Аз като не съм гледала 2 еп. поне модата да коментирам Stuck Out Tongue Winking Eye
Здравейте мили дружки ! Revolving Hearts Sparkling Heart

# 171
Здравейте!

ЖанаКраси,1 фрагман за 22 еп. го пуснах още в понеделник вечерта,когато го дадоха след края на 21 еп.Поста е на предната страница!
Фили,Мине Кълъч/Мине и аз съм я гледала освен в споменатите с Онур игра и в ''Затворник'',също и в ''Семейство'' с Къванч и Серенай.

Пуснаха БГ превода на 21 еп.
ДАЛЕЧЕН ГРАД, ЕПИЗОД 21 /ПРЕВОД ФЕЙСБУК ГРУПАТА: NERON ANGELOV /NOV/
https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2025/04/21-neron-angelov-nov_16.html

Приятен слънчев следобед!

# 172
Благодаря, отнесла съм се ...

# 173
Добро утро на Велики четвъртък!

Онур е май из Европа.Пуснал е снимки....
всички на линка....
https://vk.com/fermannazli?w=wall-201732739_9032

за Еда Едже

#DZMnews
💥Ще има втори сезон!
Сериалът "Семейство Шакир паша" ще направи почивка в сезона в 16-ти епизод, сериалът ще има скок във времето и ще продължи с епизоди с Хазал Кая и Еда Едже в новия сезон...
✍🏻Бирсен Алтунташ

за ДГ

🕌📽️ Журналистката на CNN Türk Фуля Йозтюрк дойде в Мардин, за да направи програма за археологията и намери съкровища там...част 1...

всички снимки на линка...
https://vk.com/uzaksehir?w=wall-198834522_124108

част 2...

всички снимки и видеа..
https://vk.com/uzaksehir?w=wall-198834522_124337

На снимачната площадка са дошли фенове с подаръци....

всички снимки и видеа
https://vk.com/uzaksehir?w=wall-198834522_124867

рейтинги

Скрит текст:

Както обикновено довечера трябва да пуснат 2 фр. за 22 еп.

Приятен и успешен ден!

# 174
Да покрия Злати, че иде фраг.

# 175
Сташа Heart

Ето и 2 фр.за 22 еп.

https://youtu.be/DZRs8zAxnrA?feature=shared

Допълних превода с руски субт.,че се забавиха...
https://vk.com/mediadizi?w=wall-132999259_2341498

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 21:06 от Zlatina3

# 176

Дали ще е водеща на това предаване?

# 177
Добро утро на Разпети петък!

Дали ще е водеща на това предаване?
Сташе, да...! Wink
Ето инфото,което открих във ВК сутринта....
#DZMnews
❥ Eda Ece ще води шоуто "Talent Sizsiniz" - турска адаптация на формата Got Talent, което се гледа от 1 милиард зрители по света, ще даде възможност на хиляди участници, които искат да докажат таланта си, да се борят за главната награда.
Заявки за конкурса могат да се подават от цяла Турция, а предварително избраните участници ще преминат към финала с решение на журито и публично гласуване.

за ДГ

Скрит текст:

Синем с майката на Кузей Гезер/Дениз Джихан

Скрит текст:
🔖 Когато се разкрие бременността на Мине, Аля ще иска развод.

🔖Детето на Мине е от Джихан

🔖Уур няма да бъде убит от Джихан, но ще бъде арестуван.

🔖Шахин ще бъде задържан за кратко време

🔖Демир се влюбва в Зерин

🔖Фикри ще каже на Аля кой е убил Боран. Аля ще крие от Джихан.

Днес би трябвало да пуснат новите снимки и озета!

Хубав ден ви желая!

Последна редакция: пт, 18 апр 2025, 09:53 от Zlatina3

# 178
# 179
Здравейте!

Част от новите снимки за 22 еп.

Всички нови снимки ...

https://youtu.be/d73tj53F7R4?feature=shared

Изчаквах,но все още озета не е пуснат.По-късно ще редактирам за да го допълня.

ето и озета:
Джихан, за да успокои Аля, тайно провежда разследване и научава, че Фикрие е била изпратена в затвора. Фикрие, която изцапа ръцете си с кръв за безопасността на Аля, моли дъщеря си за прошка много години по-късно. Докато на Аля й е трудно да се примири с истината, която е научила след толкова много години, Джихан е този, който се обръща към нея с цялото си състрадание. Докато на Аля все още й е трудно да се довери на майка си, тя среща Фикрие в ситуации, които биха могли да разклатят доверието ѝ.
Докато Демир е изправен пред омразата и гнева си, Зерин също става свидетел на това. Когато Зерин за първи път вижда раната в сърцето на Демир, тя разбира, че болките им са сходни. Озкан също сключва съюз с Демир от страх от развода на Наре. Когато Шахин получава тази новина, той се натъква на Демир и Наре тръгва с него. Озкан прави всичко възможно да не изостави Наре, оставяйки я безпомощна. Неспособна да устои на препятствията на Садакат и Озкан, Наре се кара да си плати за това.

Последна редакция: пт, 18 апр 2025, 20:21 от Zlatina3

Общи условия

Активация на акаунт