Онур Туна и Севда Ергинджи/Минали и бъдещи проекти и партньори Тема 39

• 51 976
  • 724
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте,момичета!

Благодаря ви за споделеното! Flowers HibiscusFlowers Cherry Blossom

за ДГ
Снощи си останах без дъх след финала на епизода.
Нямам думи за Садакат.От това отмъщение над Еджмел и заради земята да  страдат децата й.Как може да говори,че ще им го ''изкара през носа''...

Рейтингът е паднал

на др. сериали от снощи
Скрит текст:

Желая ви приятен ден!

# 196
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Не знам какво не им е харесало на комшийте, но на мен серията ми хареса....Напрегната, динамична, а Садакат не изневери на себе си и отново направи това, което тя си мисли, че е правилно за Наре. С нежеланието си тя да бъде със Шахин я е накарала да се омъжи за Озкан. Мъж, който тя самата не харесва и презира, но го подкрепи, защото не иска да позволи на Наре да бъде щастлива. Същото направи и с Джихан.....Не ми се мисли какво ще стане, когато реши да ожени Кая и какво ще направи този малкия....Май ще сложи в джоба си батко си и кака си...
За Мине....ще разиграе на макс картите си с бебето си и от фрага си мисля, че сигурно новината е видяла бял свят. Нищо чудно както шофьора "снесе" новината на Демир, така гинеколога на Мине да е уведомил Джихан...Все пак той е собственика на болницата...

# 197
Здравейте следобедно!

ДАЛЕЧЕН ГРАД, ЕПИЗОД 22 /ПРЕВОД ФЕЙСБУК ГРУПАТА: NERON ANGELOV /NOV/
https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2025/04/22-neron-angelov-nov_22.html

# 198
# 199
Здравейте,момичета!

за ДГ

-Излежахте 9 години за убийство?

-Спаси дъщеря ми!

Още рейтинги от понеделник.когато се излъчва сериала...

Скрит текст:

Желая ви приятен ден! Hug

# 200
Изгледах и аз, направо не си обяснявам защо е паднал рейта, като това е може би един от най-епизодите. Маски паднаха, направо мисля, че от джоба вадят драми, разрешават  и държат вниманието ....
Садакат не прецени, за момента Шахин - той също е Албора, малко или много "луд". Това "чест" направо ги побърква. Много далеч от нас, но може би не толкова, лично много от видяното го знам и съм го чувала от миналото.
Може би точно това държи внимание, и тук има садистично настроени близки/родители, матриархати, патриархати ... Поизостанало, но интересно за всички, които следим.
Което държание на Садакат не мога да оправдая, тя ще има да плаща и то доста.

Чудя се как успяват така да завъртят сценария ... Много имаше в този епизод, и драма и сълзи и радост и много ревност и сила, а да  и накрая Джихан и Алия се страхуват да споделят вече осъзнатото привързване.
Зарядът в другите двойки също е на ниво и накрая, логично безизходицата на Наре, която кого ли ще освести, подозирам, че няма да са нито Садакат нито Еджмел.

Някой каза, че децата й са земя, не - тя ги приема като продължители на нейното наследство, както тя си е подредила къщичката. Затова им се заканва.
Ще ми липсват лятото, дано не свалят патоса от момента.

Мине. Тя е душевно болна. Прави  и ще сътвори още бели, още продължавам да мисля, че поредното отхвърляне ще я накара да нарани физически Алия.

Аз си харесвам двойката Шахин/Наре.

Кая/Зерин също, но там няма шанс вече. Тя ще се привърже към Демир, един вид ще го спаси. За Кая не е ясно ще измислят нещо вероятно.

Фико - знаех си, че не се лъжа и образът ще ми хареса.

Ако Шахин и Джихан бяха неделими, не се съревноваваха един по право, един по задължение или борба за надмощие или и аз не знам какво щяха да са бетон. Но, такъв е живота.

# 201
Здравейте,момичета!

за ДГ
 Сувенирна играчка "Далечен град"

От вчера по случай празниците в Турция-Ден на суверенитета  и Ден на децата.

🕺💃 Преса: Актьорите Sinem Ünsal, Ozan Akbaba, Alper Çankaya, Sahra Şaş, Mine Kılıç, Müfit Kayacan, Nazmi Kırık, Sinan Demirer посетиха началното училище Narlı.

Звездите, които се включиха в честването на 23 април (Деня на детето), разговаряха лично с всеки от тях.

Снимачният екип изненада децата с посещение в местното училище. Синем Юнсал и Озан Акбаба, които вече бяха пленили публиката с танците си в сериала, отново станаха център на вниманието - те с удоволствие отидоха на халай с ученици и жители на селото.

Припомняме, че по-рано сцената с рейхани в изпълнение на Синем и Озан предизвика буря в социалните мрежи. Сега актьорите признаха: "Научихме този танц от тях!" - намеквайки за местните жители, които са ги вдъхновили за фолклорните мотиви в сериала.

Сериалът "Далечен град", който чупи рекорди за рейтинг, не само радва зрителите на екрана, но и поддържа топли отношения с жителите на селото, където се провеждат снимките.

📸💃🕺 Последната част от съдържанието от детския празник в Нарлъ.
Екипът на ''Далечен град'' и продуцентският екип на Ay Yapim дариха оборудвана стая за експерименти на местното училище.

На линка има клипове от срещите и изпълнения на танци и хора...
https://vk.com/uzaksehir?w=wall-198834522_132815

Предполагам довечера ще пуснат 2-ри фрагман

Приятен и спокоен ден!

# 202
# 203
Най-после пуснаха 2 фр. за 23 еп.
"Nare'ye Yaptıkların İçin Af Dileyeceksin Anne!"
„Ще се извиниш за това, което причини на Наре, майко!

https://youtu.be/Hh2CL77dvjg?feature=shared

и с руски субт.
https://vk.com/mediadizi?w=wall-132999259_2347191

# 204
Фико дали толкова бързо да я приключат? Сигурно ще оживее, та да помогне за уличаването на гологлавия/забравих му името/ в затвора.

# 205
Здравейте,момичета!

Дари,благодаря за новите снимки.Най-после да видим нова снимка на Онур.
...И китарите си е показал...

Сташе,надявам се Фико да не си отиде толкова скоро от серила.Предполагам да е до края на сезона за да разкрият,че Халис/гологлавия/ е замесен в убийството на Боран,както и Еджмел,може би като поръчител.

два кратки клипа-https://vk.com/uzaksehir?w=wall-198834522_133475
🕌🎥Грузинска телевизия скоро ще излъчи репортаж за „Далечния град“

🕌🎂От официалния акаунт: „Назми Кърък спечели наградата за най-добър актьор на 44-ия филмов фестивал в Истанбул за филма си „Продавачът на летящи кюфтета“. Назми Кърък, който спечели любовта на всички с героя си Надим в #UzakŞehir 👏❤️, беше посрещнат в Мидят от екипа си и колегите си актьори, които разрязаха тортата 🥳
Поздравяваме Назми Кърък и му желаем всичко най-хубаво 🙏🏻

Предполагам са отбелязали и другите награди,които получиха Синем,Озан и за сериала от Истанбул,тъй като видях 2 торти.Една за актьора,а другата голямата е с надпис на сериала.

обновени от каста

Днес обикновено пускат новите снимки и озета.

Приятен петък!

# 206
# 207
Новите снимки от 23 еп.

Скрит текст:

всички снимки

https://youtu.be/YSV-HOGkK-A?feature=shared

Озетът по-късно,когато го пуснат....

# 208
# 209
Добро утро,момичета!

за ДГ
Озетът все още го няма.Потърсих го на няколко места във ВК и на турски ез.на сайта на сериала,но не е качен.Ще следя през деня,когато излезе да го пусна.

от 22 еп.

новите снимки от 23 еп. на колажи...

Сахра Шаш за изданието на Hurriyet

https://vk.com/uzaksehir?w=wall-198834522_134903
Анонс на интервюто и фотосесията на Сахра Шаш за Hurriyet:

„В пълна хармония съм с това пътуване от началото до края“
За първи път тя се сблъсква със снимачната площадка в училище. След училище тичаше към снимачната площадка. А сега звездата ѝ изгрява благодарение на феноменалния успех на сериала на Kanal D „Uzak Şehir“ (Далечен град). Нейната героиня Наре плени зрителите. Тази седмица медиите обсъждат приликата ѝ с Дженифър Лопес - особено косата и грима ѝ.

Срещнахме се със Сахра Шаш, за да поговорим за любовта, кариерата и внезапната популярност:
„Сега ме наричат ​​Наре по улиците. Наскоро, когато купувах сирене от магазина, едно момиче дойде при мен и ме прегърна. Обикновено хората просто искат снимки с любимите си актьори, но прегръдката ѝ показа, че изпитва невероятна близост с мен. Хората наистина ме възприемат като своя, почти като дъщеря в семейството.“
Хакан Гендже

Приятен релакс в събота!

Общи условия

Активация на акаунт