Онур Туна и Севда Ергинджи/Минали и бъдещи проекти и партньори Тема 39

• 42 967
  • 617
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте,момичета!

Честито на Севда и Ефе!Много щастие и любов им желая! Revolving Hearts Flowers Four Leaf Clover
Миналата седмица беше годежа,а вчера сватбата.Явно е била за близките.В първоначалното инфо беше писано,че сватбата ще е на 20 септември на о.Хиос/Гърция и е близо до Чешме.Явно там ще съберат приятелите си.

От Instagram профила на Онур:
„Вълнуваща история, пълна с въпроси, на които не може да се отговори веднага, @/aynadakiyabancitv, хиперактивният режисьор @/edateksoz и @/asenabulbuloglu @/mfyapimtv, които не забавят темпото и работят... Не съм забравил никого, най-силни аплодисменти за скъпия екип 👊🏻“

Туна добави черно-бяла снимка на триото към публикацията, а Симай се съгласи, като я хареса. Изглежда, че екипът е толкова развълнуван от тази история, колкото и ние, зрителите 👀
Очакваме с нетърпение премиерата! 🔥

Скрит текст:

за ДГ
Синем и нейните истории

Скрит текст:

Желая ви приятна събота!

# 601
Привет, момичета,
септември дойде и дизитата започнаха да щурмуват екрана. Доста интересни заявки има да видим кои ще се задържат .
ДГ започва в понеделник - много инфо дадоха, ще е интересно какъв рейтинг ще имат. Някои от прогнозите са за спад но се надявам че няма да се случи.
Сериала на Онур кога ще започне и кой ден ще се излъчва - знае ли се или не все още ?
Севдичка е много красива и щастлива като булка - да са живи и здрави и заедно да остареят.
Приятен ден ви пожелавам !

# 602
Здравейте,момичета!

Честит Кръстовден!
Бъдете здрави и благословени!

Скрит текст:

Юра,за сериала с Онур още не се знае датата и деня.

за ДГ
Хайде не остана утре е деня! Grinning

Синем и Озан от репортажа....

Ето видеото:
https://www.instagram.com/reel/DOisbQ2iDJC/
https://vk.com/uzaksehir?w=wall-198834522_197860

📺🎞Репортаж на Kanal D със Синем Юнсал и Озан Акбаба. Превод:

Журналист: Нашият приятел Доукан Ришман подава микрофона на любимия ни екранен дует. Синем Юнсал споделя с нас вълнението си преди премиерата.

Синем: Всичко върви чудесно, защото се забавлявахме много през първия сезон и го завършихме на невероятно вълнуваща нотка. Реакцията на публиката наистина ни повдигна духа, бяхме много щастливи. Затова очакваме с нетърпение втория сезон, поне толкова, колкото и публиката. Искаме да започнем възможно най-скоро. Всичко върви чудесно на снимачната площадка, защото ни липсваше един на друг, на екипа. Настроението е страхотно.

Журналист: Как беше ваканцията на Озан Акбаба?

Озан: Лятото мина добре. Беше малко интензивно особено за мен, но мина добре. Тоест, намерихме и възможност да си починем. Сега сме готови отново за страхотен сезон.

Журналист: Как прекарахте лятото си, г-жо Синем?

Синем: Мина много добре. Миналия сезон бяхме много уморени. Липсваше ни и домът. Хем утолих скуката си, хем си починах. Честно казано, мина много добре. Затова се чувствам много готова за сезона.

Журналист: Да се ​​върнем към „Далечният град“. Озан Акбаба казва, че ще изненада зрителите във втория сезон не по-малко, отколкото в първия.

Озан: Но това, което ви изненада в първия сезон, ще бъдете изненадани отново, това, което ви разсмя... Да, ще има много причини да се изненадате. И ние с нетърпение очакваме деня на излизането на епизодите.

Синем: Мисля, че дори ще умножите тези изненади.

Журналист: „Далечният град“ е от голямо значение в кариерата и на двамата актьори.

Синем: Заема много важно място, защото когато работата включва такъв директен, топъл контакт със зрителя и виждате реакцията всяка седмица по телевизията, това дава невероятно прекрасна мотивация. Така че това е място, което никога няма да забравя. И не е само реакцията към работата, но и наистина обичах героя, чувствам се много комфортно в ролята на Аля и научих много. Така че това винаги ще заема това най-красиво кътче от сърцето ми.

Озан: Да, да, така че това е наистина страхотен екип. Би било много странно, ако този екип не се получи. Така че наистина свършихме добра работа в кариерата си. И, разбира се, сериалът има много голямо влияние върху нас. Благодарни сме.

Интервюиращ: Надмина ли очакванията?

Озан: Надмина очакванията. Надмина ги значително и мисля, че това не звучи като хвалба, но мисля, че ще продължи да ги надминава.

Журналист: Синем Юнсал подчертава, че успехът не е бил случаен. Но в същото време тя отбелязва, че са постигнали успех, който далеч надхвърля очакванията им.

Синем: Така че беше очевидно, че ще се получи нещо добро, че резултатът ще бъде отличен. Защото съм казвала това много пъти преди. Дори на етапа на подготовка, преди да се включа в проекта, всичко беше толкова добре подготвено. Така че всеки от нас подхожда към работата с еднаква старателност. И когато същата старателност присъства не само пред камерата, но и зад кулисите, връзката, разбира се, не е случайност. Беше ясно, че нещо ще се получи, но разбира се, не можехме да си го представим.

Журналист: „Далечният град“ има солидна публика и нашите актьори също говорят за реакциите на хората.

Озан: Не, това не е забавна ситуация, но току-що дойдох тук от Мугла. Снимах филм там. Мога да кажа с увереност: всички гледат. Всички гледат и всички са много наясно. На мен лично много ми хареса. И предадох поздрави на всички, от името на всички хора от Мугла. Така че съм много горд в това отношение. Наистина, реакцията на нашата работа е много прекрасна.

Синем: Когато всички подхождат към работата с еднакво внимание и защото наистина просто се опитваме да си вършим работата, нашата искреност и работна дисциплина, мисля, че това беше забелязано. Нашата последователна история, фактът, че нашите герои са много последователни - има много компоненти, но мисля, че най-важното е усилието. Така че приехме тази работа сериозно и това беше забелязано.

Интервюиращ: Виждаме Озан Акбаба и Синем Юнсал обратно на снимачната площадка. Удивителната хармония, която са открили, се отразява на снимачната площадка. Това са цветните кадри, които се получават в резултат на това.

Нови снимки с Алпер

Скрит текст:

Желая ви щастлива неделя!

# 603
# 604
Здравейте,момичета!

Честит първи учебен ден на всички - първокласници, малки и големи ученици, учители и родители!
Ползотворна учебна година, изпълнена с нови предизвикателства, нови хоризонти, заслужени успехи,
здраве, позитивизъм, хубави емоции и удовлетворение от постигнатото!На добър час!
BookFlowers Four Leaf Clover

Дари Two Hearts

от Онур

за ДГ
Най-после дойде и нашия ден за 2-ри сезон на сериала! Hands Plus1
Довечера започва и 1 сезон по БТВ стори от 21,30 ч.!

📺 Голям репортаж на агенция DHA за Мардин и сериалът "Далечен град" с интервюта на актьорите...

СИНЕМ ЮНСАЛ: ТОВА МЯСТО  СТАНА НАШИЯТ ВТОРИ ДОМ.

Синем Юнсал, която играе Аля Албора в сериала, каза: „Много сме развълнувани, непрекъснато го повтаряме. Починахме си добре. Тъй като всички подходиха към работата си с голяма отговорност, хукнахме към снимачната площадка с блясък. Уверени сме, че този сезон също ще бъде много успешен. Поне разбираме това от сценария. Подготвителната ни работа мина добре. Очакваме с нетърпение да се срещнем със зрителите. Ще се появим пред тях със същия ентусиазъм и с още по-големи събития. Пълни сме с ентусиазъм и искаме зрителите да го споделят с нас. Това е много красиво място и със сигурност допринася много за нашата история. Трудностите... има само лични трудности. Фактът, че сме далеч от дома, създава напрежение, но това място се превърна в наш втори дом, така че се чувстваме много по-комфортно. Тук е много красиво; природата е красива, а местните истории са много питателни за творчеството. Те допринасят много за сценария и за нас като актьори. Мисля, че затова е избрано и резултатите обикновено са добри. Това е място, което всеки трябва да види. Все още има места тук, които не сме имали време да посетим, толкова много, че...“ е невъзможно да се избегне. Историческата тъкан е красиво запазена и е впечатляващо колко много цивилизации съществуват заедно. Задължително е да се види.“

ОЗАН АКБАБА: МИДЯТ Е ЕСТЕСТВЕНА ПЛАТФОРМА ЗА СНИМАНЕ.

Озан Акбаба, който играе Джихан Албора, отбеляза, че районът е естествено място за снимки: „Липсваше ни Мидят, обичаме го. Снимките на сериала тук са голям успех за нас. Надяваме се, че сме донесли полза и на Мидят. Когато сценарият, продукцията, режисурата, актьорите и Мидят се съберат, се получава нещо толкова реалистично и красиво. Надявам се наистина да допринесем за развитието на Мидят. Абсолютно сме съгласни, че това място е естествено място за снимки. Защото аз съм човек, който получава голямо удоволствие само като гледа всичко около себе си. Така че работата тук е удоволствие. Има много вълнение, но разбира се, не мога да ви кажа... Тоест, това е магия, това е късмет, това е някакво уравнение, което някак си се получи. Разбира се, развълнувани сме. Получи се добър сериал. И ако сезонът е добър, ще бъде просто прекрасно. Това място е много богато на туристи. Не можеш да го видиш и да го обиколиш за 2-3 дни. Има толкова много неща за разглеждане тук. Нека непременно дойдат. Нека не остане просто някъде в задната част на...“ умовете им, но да бъдат въплътени в действие. Те наистина ще харесат местната кухня, наистина ще харесат архитектурата на Мидят, наистина ще харесат чистите му улици. На мен наистина ми хареса. Когато дойдат, определено няма да си тръгнат разочаровани. Може би дори ще искат да дойдат втори или трети път.“

ГОНДЖА ДЖИЛАСУН: СЕРИАЛЪТ Е ПЪЛЕН С ИЗНЕНАДИ, КАТО САМИЯ ЖИВОТ.

Гонджа Джиласун, която играе Садакат Албора, каза, че вторият сезон също ще започне с изненади: „Първият сезон завърши с голямо вълнение, събития и изненади. Въпреки че на пръв поглед всичко изглежда като напълно обикновен ход на живота, ние го завършихме с прекрасни изненади. Вторият сезон ще започне със същата обикновеност и същите грандиозни изненади. Точно както в живота: понякога се случват неща, които не очакваме, в един или друг момент, така е и с нашия сериал. Вижте само, за бога, имаме ли нужда от допълнителни думи? Тук има магическа атмосфера и ние се опитваме да споделим тази магия с нашите зрители. Много туристи идват тук; местни туристи и дори чуждестранни туристи. Имаме гости от други страни. Когато сме на снимачната площадка, те идват в селото, идват в имението, идват в Мардин. Имат възможност да посетят много специални места в Мардин. Имат възможност да пазаруват. Мисля, че хората от Мардин се възползват от това. Хората са много умни и много талантливи. Имат вкусна храна, красиви продукти. Затова тези, които идват, вече знаят, че могат да получат всичко това.“ Мардин. Мисля, че това прави търговията по-оживена. Преди да се влоши времето, ако имат време, нека дойдат веднага. Тук има много красиви манастири, много красиви места, непременно трябва да ги посетите.“

Скрит текст:

СИНАН ДЕМИРЕР:НИЕ СТАНАХМЕ ЖИТЕЛИ НА МИДЯТ.

Синан Демирер, който играе Музафер Санджак, каза: „Имахме страхотен сезон. Благодарим на всички наши зрители, които ни оцениха и ни гледаха през първия сезон. Особено хората от Мидят и Мардин проявиха голям интерес към нас, подкрепиха ни много. Вторият ни сезон също започна много добре. Очаквахме да е много горещо, но започнахме снимките в толкова готина атмосфера. Много сме щастливи. Участваме в сериал, който има високи рейтинги и голямо признание. Ще се опитаме да бъдем достойни за нашата публика. Имаме големи амбиции за този сезон.“

БУРАК ШАФАК: ЖИТЕЛИТЕ НА МИДЯТ СЕ ОТНОСЯХА С НАС КАТО С ЧЛЕНОВЕ НА СЕМЕЙСТВОТО СИ.

Барак Шафак, който играе Кадир Йолджу, отбеляза, че не са се чувствали като непознати в района: „Развълнувани сме, точно както в първия сезон. Нашата история ще продължи оттам, откъдето е спряла. Надявам се, че и този сезон ще бъде успешен за нас. Очакваме с нетърпение да се срещнем с нашите зрители. Мидят, Мардин вече е древен град. Неговата история, култура и архитектура са изключително богати. Местните жители ни приеха с голяма топлина и гостоприемство. Отнасяха се с нас като със собствени деца, като с членове на семействата си. Никога не сме се чувствали като непознати тук. Тази искрена връзка и подкрепа ни окуражи много на снимачната площадка. Благодарни сме за такава красива атмосфера и за възможността да допринесем за показването на красотата на този регион чрез нашия сериал. Това е град с голям туристически поток. Освен това този град, особено Мидят, има голям опит в заснемането на телевизионни сериали и филми. Много проекти са снимани тук преди нас. Фактът, че с нашето пристигане тази дейност се е увеличила и продължава да расте експоненциално, е, разбира се, много почетен, прави ни горди и сме много доволни. Хората от Мидят, хората от този регион, вече са много топли и искрени. Затова ни приемат като свои, отнасят се с нас като с деца, като с членове на семейството. Затова сме много щастливи.“

ЯРЕН ГЮЛДИКЕН: АТМОСФЕРАТА ПОДХРАНВА ИСТОРИЯТА.

Ярен Гюлдикен, която играе Пакизе, отбеляза, че историческата тъкан на района подхранва историята и каза следното:
„Мардин е благословен с „Далечния град“. Ние също сме развълнувани от втория сезон. Върнахме се, починахме на почивка, набрахме енергия. Сега снимките ни започнаха тук. Развълнувани сме като зрители: какво ще се случи, какво ще свърши, накъде ще се движи историята - чакаме. Много сме щастливи. Също така е много приятно за нас да получаваме обратна връзка от цял ​​свят за нашата работа. Когато идват и изразяват любовта си към това място, ние сме много щастливи. Още от първия път, когато дойдохме, бяхме много впечатлени от атмосферата тук. Историческата ѝ тъкан ни впечатли дълбоко и това, разбира се, се отразява във визуалния компонент на нашия сериал. Атмосферата също подхранва историята. Много сме щастливи. Те също ни обичаха много, приемат ни много добре. Благодаря им оттук. Сюжетите се развиват по много вълнуващ начин. Надяваме се, че и вие ще се насладите на втория сезон.“
Пълната статия и видео репортаж можете да намерите на линка:
https://www.dha.com.tr/gundem/mardinde-uzak-sehir-bereketi-2718757

Желая ви щастлив ден и успешна седмица!

ПП Ако може някой да ме редува за да пусна  линковете за онлайн озвучката на Сабина....

# 605
# 606
Здравейте!

1линк-https://www.ivi.tv/livestream/dalyokij-gorod/12250
2линк-https://turoktv.com/10490-dalekiy-gorod-seria-29.html

А ето и покана от Озан и Синем да гледаме 29 еп. по к.Д
https://vk.com/uzaksehir?w=wall-198834522_198477

Не знам дали ще има озет/повторение преди началото на новия епизод!

Приятно гледане довечера!

==========================================================

Страхотен 29 еп.А какво ни очаква в 30 еп.?

Ето и 1 фр.за 30 еп.

https://www.youtube.com/watch?v=iMWj9DkyOGo

Лека нощ!

Последна редакция: вт, 16 сеп 2025, 00:22 от Zlatina3

# 607
Добро утро

# 608
Здравейте,момичета!

Дари Hug

за ''Непознат в огледалото''

https://vk.com/feed?c%5Bq%5D=%23onurtuna§ion=search&w=wall-216007703_262284
Репортаж с екипа на сериала „Непознат в огледалото“ от снимките на промото за ATV 🔥

Онур: „Много сме развълнувани. Бих казала, че това не е типична история - това е история за жена, която търси своето „аз“, и нейната реакция на трудните отношения със семейството ѝ. Постепенно травмата на всеки ще излезе наяве. Ще видим историята на разбити съпрузи, които се опитват да намерят щастие.“

Симей: „Много се забавляваме. Екипът е в страхотно настроение, това е чудесна мотивация за всички нас преди снимките. Наистина искам да отида на снимачната площадка възможно най-скоро.“

Джанер: „За мен това е първият път, когато снимам подобно видео, това е незабравим ден. Голямо удоволствие е да участвам в проект с такава история, много ми е интересно да играя Бариш, хареса ми персонажът, нямам търпение да се запозная с публиката.“

от Онур..

за ''Далечен град''

1 фр.за 30 еп. с руски субт.
https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2025/09/1.html

паралел....

Вече имаме БГ превода на 29 еп. от сайта на Нерон
ДАЛЕЧЕН ГРАД /ВТОРИ СЕЗОН/ ЕПИЗОД 1, С БГ ПРЕВОД
https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2025/09/1.html

И страхотен рейтинг излезе токущо...Hands Plus1Hands Clap

и на озета/повторението от 28 еп.
Total | (2) | 8,88
AB | (2) | 6,90
ABC1 | (2) | 9,19

Приятен ден ви желая!

# 609
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Дизи сезона започна....Страхотна серия снощи. Джихан и Алия най после си "позволиха" да свалят щитовете пред сърцата си и да дадат път на любовта си.
Не съм съгласна, че предават Боран. Той сам искаше от Джихан да се ожени за Алия. Не вярвам да е мислил, че 50 години те ще живеят като брат и сестра....
Мине като котките е с девет живота....Много ми е интересно как ще я изкарат от сериала...Явно няма да е с краката напред колкото и грубо да звучи.
Аз не съм толкова бяла и добра като Джихан и одобрявам заплахата на Садакат към Мине, че ако си отвори устата няма да види повече дъщеря си. В крайна сметка същото ще се случи с Джихан, ако разберат, че той  е внук на другия клон на Албора.....

# 610
Привет, момичета, серията снощи много ми хареса. Браво на Аля и Джихан - заедно не отстъпват на никой. И това същество Мине още е живо. Не се спомина въпреки надеждите ми  , интересно как ли ще я изкарат....
На ИВИ искат абонамент ли вече ? Добре че Злати беше пуснала и втори линк та успях да гледам.

# 611
https://www.bestylemagazine.com/beman-magazine-onur-tuna-eylul-2025

Отново сме с Онур Туна, който успешно преодоля много роли и от години наблюдава екраните със сините си очи. За последно бяхме заедно през 2019 г. за нашия беманден кадър. Сякаш са минали години, но никога не е стигало до външния вид на Онур. Все още е същата, амбициозна и ясна стойка. Разбира се, докато се подготвяше за различни роли през годините, душата му се е хранила, винаги е добавяла красиви герои към кариерното си пътуване, умножавала е успехите му, щастлива е. Сега се срещнахме да говорим за нови проекти и разработки в живота им. Отново подписахме друг кавър, който беше много интензивен. Ето ни с нашия номер за септември 2025 г.

Скрит текст:
Отново сме с Онур Туна, който успешно преодоля много роли и от години наблюдава екраните със сините си очи. За последно бяхме заедно през 2019 г. за нашия беманден кадър. Сякаш са минали години, но никога не е стигало до външния вид на Онур. Все още е същата, амбициозна и ясна стойка. Разбира се, докато се подготвяше за различни роли през годините, душата му се е хранила, винаги е добавяла красиви герои към кариерното си пътуване, умножавала е успехите му, щастлива е. Сега се срещнахме да говорим за нови проекти и разработки в живота им. Отново подписахме друг кавър, който беше много интензивен. Ето ни с нашия номер за септември 2025 г.

ИНтерВЕТВЕРИ

СНИМКА ENES KAHRAMAN

STYLING MURAT HAN

HAIR и MAKE-UP ASLI ATE и KURBAN

ВИДЕО и NAL AVCI

СНИМКА АИСТАНИ Хакан Тандоган

STYLING AS-STANLARI EMARAN, SENA K?ROGLU

ПР SEDA ALTUNER

ДИГИАЛНА КОНТИВЕНТ НА РАЗЕМОДАТЕЛЯ РАЗНСИТИЯ ОРШЕН

КОРУГУНИКАЦИЯ MUKADDES KAYA

DIGITAL CONTENT EDITOR OIL ?ZER

Мекан ХОТЕЛ БАНКАТА

Покрихме заедно през февруари 2019 г. И свършихме страхотна работа. Отдавна не сме се виждали. Какво се промени, Онур, всичко върви ли, както се надяваше?

Да, свършихме добра работа и мисля, че това е много добре. Всъщност нищо не се е променило от 2019 г. насам и все още се концентрирам върху работата си. От 2019 г. всичко напредва, тъй като се надявах, разбира се, че нищо не напредва в живота по начина, по който се надявахме. Но както не очаквам, се опитвам да приема нещата възможно най-минимално, когато ти продължаваш напред. Опитвам се да оправя нещата, когато не си такъв, какъвто съм се надявал.

Как беше лятото? Новият сезон е на вратата. Почина ли си?

През летния сезон обикновено бях във фермата в Никея. Освен това, разбира се, отидох на няколко места за почивката на морето, но имах музикални изследвания извън празниците, погрижих се за тях. Завършихме снимките на сериала "Писма до бъдещето", имахме процес на излъчване. Така че не успях да си почина много. От друга страна, разбира се, прочетох много работа в мейнстрийма, защото тази година ще свърша нова работа. Всичко това отнема сериозно време. С две думи, лятото беше малко натоварено, но аз не пренебрегнах себе си.

Всеки ви предвижда да действате Онур, но най-много привлича вниманието ни е, че винаги сте водеща роля в проектите, в които участвате. Имаш ли късмет с това? Или всичко това е резултат от успеха?

Благодаря ви много, но не мисля, че това е завидна ситуация със собствената ми актьорска игра. Опитвам се да получа историята, която прочетох най-добре, от съпричастно и съчувствено място в себе си и да изглежда добре на хората. И не мисля, че той е шефът на тази роля. Водещата роля, да, може да бъде играчът с интензивна роля. Актьорът с интензивна роля не е на хълма като главна роля. Трябва да мине с всички по някакъв начин. В историята всеки трябва да заеме мястото си много добре, за да бъде създадено едно цяло. Следователно, ако има успех, това се дължи на факта, че всички герои се движат на място и в цялото.

Срещнахме се в забраненото време на Apple. След тези години успехите ви се увеличиха експоненциално. Изсвирихте глас и в шоуто, и във филмите, в които участвате. Спомняте ли си кой характер намерихте най-близо до себе си?

Срещнахме се в забраненото време на Apple, да. След тези години, разбира се, човек расте. Опитва се да направи това, което прави тихо, за да могат да издават звук. Всъщност, опитвам се да се държа малко по този начин. Опитвам се да изиграя героя в главата си, когато го чета преди, а не когато играя, и намирам неща, които мога да си представя бързо, да намеря парчета от себе си или да познавам някой такъв, и ако познавам такъв човек, вижте, мога да се движа по-лесно тук или мога да го направя по-добре. И тъй като избрах такава работа, всъщност ги намерих близки до мен. Дори и да не бях аз, предполагам, че щяхме да сме близо навреме.

Трудно ли те беше да се подготвиш, кой беше?

Всъщност, аз съм тревожен човек, което е безпокойство, така че преди да започне всяка работа, трябва да отида с разбиране, предварителна работа и не вярвам на това, което правя. Но след като започнем, съм облекчена само когато подсилих героя и го направих истински с моите приятели с участието на моите приятели, моя режисьор. Мисля, че всичко ми беше трудно. Но си спомням, че попаднах в допълнителна интензивност на емоцията, докато се подготвях за ролята на Ататюрк.

Играл си Мустафа Кемал Ататюрк в последната вечеря. Когато тази роля дойде при вас, се чудим как точно се чувствате. Страх, тревожност, голямо вълнение?

Почувствах страха, безпокойството, вълнението. Защото Мустафа Кемал Ататюрк е идеология за тази страна и света, а не за личността. Докато го пресъздавам, мислех, че трябва да се обърна към човек или трябва да мога да го възстановя чрез идеологията, която хората познават като партньори. Тази част ми беше малко трудна. Защото примерите бяха много. Моите колеги актьори, моите старейшини, играеха Ататюрк. Когато правех своя собствена интерпретация, се чудя кой път да следвам е малко загрижен.

Много си добър в ролята си. Как са се върнали?

Разбира се, толкова съм щастлив, че хората си мислят, че в момента на боравенето с него. Много съм щастлив, че положителната обратна връзка на хората, които знаят за моята професия, е за работата, която върша. Но, разбира се, актьорството не е малко за 2+2х4 професия, понякога може да бъде относително. Така че е много трудно да се стигне до всички перфектно, добро или правдоподобно. Опитвам се да се радвам за хората, които мога да убедя. Не е абсолютно, разбира се, мисля, че не се е случило или дори каза, че е твърде дълго, но искам да знаят, че съм млад човек, който е учил в държавни училища на тази страна и който познава добре Мустафа Кемал Ататюрк и определя Мустафа Кемал Ататюрк, както и дете на семейството на държавните служители в тази страна.

Какво мислите за дигиталния свят? Съдържанието е безкрайно бързо и дори ние, като зрители, дори не можем да се справим. Последният път, когато те видяхме, беше в "Писма до бъдещето". Ще се случи ли в новия сезон, изненади?

Когато разглеждаме цензурата, оптималното IQsu на обществото на самоцензурния и етичната и морална структура на културата, в която се намираме, разбира се, дигиталната платформа е по-смела. Няма да правим основната си новина, той е свободен да разкаже за дефоните, които хората тайно правят. Мисля, че дигиталните истории са по-смели. Определено е по-сладка ситуация за един играч, но мисля, че трябва да се срещнем с хора на големи платформи, където нашето общество винаги може да достигне, а аз го правя. Например, снимаме "Чужденецът в огледалото", който ще бъде излъчен по ATV за новия сезон. На 31 октомври ще бъде пуснат нашият филм за грешки Link. Това беше работа, която описва триъгълника между технологиите и младите хора, родителите. Това са моите проекти засега. И имам музикалната страна. Имам проучвания на живо, че те ще бъдат пуснати на живо и те ще бъдат освободени.

Мисля, че си на 15 години в кариерата си. Как да инвестирате в актьорството?

Да, минали сме 15 години, а преди 15 години се чудехме за тази професия. През тези години, постепенно, с развитието на биологичното и физическото, и психическото, човешките същества променят и развиват своята актьорска игра. Затова 15 години имаха една графика, която постоянно се мразеше за мен. Така че това, което наричаме инвестиции, е, че това е мястото, откъдето идва. Ако е твърде плоско, тази графика ми се струва, че ти си човек, който не може да инвестира малко. Ако можете да откриете извивките на живота, ако можете да се издигнете и да паднете, когато става въпрос за това, ако можете да определите тези емоции и да ги почувствате в тяло, знайте, че инвестирате в актьорската си игра. Всъщност, продължаваш да го правиш.

Да поговорим за малко. А китарата изглежда страхотно на ръката ти. Може ли да чуем историята на песента "Dequeen"?

Имам музика от дете. И обичам да свиря на китара още от дете. Както казах, изкуството всъщност е нещо, което продължава с ритъм феномен, и ако тази система за запалване е в човек, дори и да не свири на китара, той може да бъде добър музикален слушател, дори и да не рисува, той може да анализира добре картина. Накратко, мисля, че тези хора са склонни към изкуство. Историята на уморената песен "Да" всъщност съвпада с времето на пандемията. Как живеехме далеч, когато мислехме, че сме близо един до друг, както когато се чувствах уморен, така и при хората, песен, която излезе от себе си, когато видях съществуването на мисли.

Опитваш се да пътуваш, когато можеш. Кое е най-голямото отражение на чисто нови места, различия, кой е най-големият размисъл върху актьорската игра на това, което виждате?

Мисля, че е важно да пътуваш. Особено в ранна възраст, защото с течение на времето енергията ви също може да намалее. За мен е важно да виждам различни места, да определям естествените красоти там. Моето значение от думата "ходене" е да усетиш текстурата на това място и е важно да можеш да живееш в душата си ефектите от града, в който отиваш. Това осигурява много голямо виждане. Мисля, че е безценно за това да действаш, за да имаш информация за други земи.

И споделяш, че си добра връзка от известно време. Виждаме го в социалните мрежи. Сякаш ти си тези, които усещат силата на любовта към неговата актьорска игра, динамиката. Как ще коментирате?

Отношенията ми вървят добре, но всъщност не предпочитам да говоря, защото когато успеем да бъдем двама души в себе си, успяваме в отношенията си. Поради тази причина вярвам, че върви добре, защото предпочитаме да живеем вътре в себе си.

Така че, как предпочитате да управлявате социалните медии, имате 3 милиона последователи.

Не съм човек, който мисли как да управлява страната на социалните медии и много го обсъждам с мениджъра си. Или досега е имало общо мнение за алгоритмите и има много критики, идващи от близкия ми кръг, като защо не съм действал по този начин. Така работи този алгоритъм и те казват, че не можеш да използваш активно социалните медии, ако не го правиш, но мисля, че има и други места, на които трябва да съм активен. Така че концентрацията ми е там в 15-те ми часа трудолюбие. Или има много работа в ежедневния ми поток и не мога да канализирам социалните медии, докато се фокусирам върху тях. Защото освен работа е необходимо да си почине добре ума и тялото да си почине добре. И трябва да отделиш време за тези. Така че мисля, че социалните медии малко крадат за това и затова не се справям толкова добре със себе си.

Ако ви помолим да определите стила си, ще бъде ли той в полза на лукса или на страната на традиционен турски човек, който е независим от тенденциите?

Не знам какво е тенденция. Така че тенденцията вероятно се случва сама по себе си и тогава, когато вгледаме очите си, казваме, че това е тенденцията. И когато го видя, не мога да кажа тази тенденция, защото ако си в очите, някой е подготвил този ред, а сега започва да мирише, и това засяга всички вас. Не обичам да се влияем от такива неща. Няма значение дали тези заглавия са стил, костюм, музика, коли. Ако има нещо по някоя тема, ако има нещо, което е било избутано твърде далеч, мозъкът ми е подозрителен за това. Така че не съм на страната на нищо, не отделям нищо в лукса или тенденцията. Ако има лукс, този човек има възможности, а ако има тенденция, мисля, че е манипулирана.

И накрая, коя е най-голямата ти мечта, която искаш да вдъхнеш на живот?

В интерес на истината, никога не съм пожелавал ясно сън. Дори когато казваше, че когато си духах тортата за рождения ден. Конкретно, ако го направя, ще бъда много щастлив, или не мисля, че ще успея, когато го приложа на практика. Разбира се, ако направя филм, това ще ми даде щастие в европейското кино, може да е голямо удовлетворение, но не е фентъзито измерение. Мога само да си представя настроението, в което се чувствам щастлива, спокойна, успешна и продуктивна. Нещата, които ме носят най-много в мечтите ми, са от това да сбъдне тези заглавия в живота ми.

Последна редакция: вт, 16 сеп 2025, 20:42 от dterziiska

# 612
Здравейте,момичета!

Честит празник на празнуващите днес! Flowers RoseFlowers Four Leaf Clover

Благодаря на Гости и Юра за коментарите и на Дари за преведеното интервю с Онур, и новите снимки!
Юра,да на първия линк,който дадох искаха какво ли не.Добре,че на втория  който пусках за Гости можеше да се гледа.Открих още един без да се иска плащане и ще го пусна др.понеделник.

Страхотен Онур за be Man! Blue HeartNature Sparkles

Онур свири
https://vk.com/feed?c%5Bq%5D=%23onurtuna§ion=search&z=video-2262 … -226241394_152664

за ДГ

Стилът на актьорите от 29 еп.

Скрит текст:

Joy Реакцията на Садакат,когато Дениз/Джихан каза на баба си,че майка му за първи път го е нарекла ''Джихан'' Joy
https://vk.com/fermannazli?w=wall-201732739_10776

Социалните рейтинги

Скрит текст:

Приятен ден ви желая!

# 613
Мерси за хубавите публикации , дружки Heart Eyes
Ама аз не съм гледала този за Ататюрк 🙄, дайте линк .Аз въобще съм много назад с всички сериали и филми ...
Да не говорим ,че планувам и нови да гледам 🤨

# 614
Здравейте,момичета!

Фили и аз не съм гледала филма за Ататюрк с Онур.Не знам има ли го с руски превод.И другите за Ататюрк не съм срещала с превод.През лятото изгледах ''Писма до бъдещето''.

от Онур...

за ДГ

Обновяване от актьорите...

Скрит текст:

Днес май трябва да ни пуснат 2-ри фр. за 30 еп.Ще проверявам довечера...

Желая ви приятен ден!

Общи условия

Активация на акаунт