Дари,Сташе,благодаря ви за новите снимки и инфо!

🆕❤️🔥Новите снимки на Еда Едже и Шеввал Сам за предаването "Ти си талантлив/а"

за ДГ

Вчера излезе новината,може вече да я знаете,но все пак ще я пусна..

🕌📮 От журналистката Бирсен Алтунташ:
Нурсел Кьосе се сбогува с „Далечен град“ преждевременно
📌 Рекордният сериал, продуциран от AynaYapım и излъчван по KanalD, ще си вземе почивка в сезона след епизод 28, който ще бъде пуснат на 2 юни. Сериалът ще завърши първия си сезон с много обсъждан финал и ще премине към втория си сезон през есента.
📌 По-рано беше съобщено, че Нурсел Кьосе, която играе ролята на Фикрие, майката на Аля (героинята на Синем Юнсал), ще остане в проекта до края на сезона.
📌 Според сюжета обаче сбогуването с актрисата е било преместено за по-ранна дата. След като си тръгне, нейният герой ще се появи в ретроспекции, добавяйки драма. Очаква се и неочакван развой в историята на героите Кая и Зерин.

Майко,Хасине...
Срещнахме се днес.Аз не знам кюрдски, тя не знае турски, но благодарение на внука си Емин водихме дълги разговори... Тази жена буквално излъчваше доброта и светлина. Тя и мен обикна, благодаря й.
Тя е родена и израснала в Нарлъ, в една от къщите близо до джамията. Според нея баща ѝ е построил най-красивата къща в Нарлъ и е бил старейшина на селото почти 20 години.
Попитах: „Мога ли да те снимам?“ - Тя веднага се изправи и каза: „Направи снимка!“ И така, сега споделям тази история с вас.
Целувам ръцете ти, майко Хасине, и на всички майки като теб. Честит Ден на майката!
/ И разбира се, на моята Букет🍀🧿🦁
Денят на майката се чества на 11 май тази година./

💠 Джихан и Аля ще гледат филма "Bizim Için Sampiyon/Шампион" 📸🎬

💠Не защото съм му чичо. Трябва да го защитя, защото ме нарече татко.

💠Добре си, нали? Няма ли нищо друго?

💠Не трябваше да се женя за този човек, братко.
Желая ви приятен ден!

.