🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #4: понеделник и вторник, 20:00

• 86 273
  • 1 309
  •   1
Отговори
# 1 050
Надявах се, че заради тая дето влиза и цялото нещо, може да го пуснат като "извънреден" в неделя, ама... Пак ще си чакаме понеделник.

# 1 051
Аз лично си мислех, че ходът на Мартин срещу Даниела ще бъде да се сближи особено много с Мартина, за да я кара да ревнува, да й покаже, че е извън вниманието му. Цел - тя да му се моли накрая.  Но решиха да вкарат бивша негова, за да го направят по-интересно, вероятно имайки предвид и  сприхавия нрав на Мартина, за който се говори в медиите, че е проявявала. Според мен Даниела няма да отстъпи от позицията, която е заела, на много ценна персона, с което вярвам цели да покаже на българската жена, че именно това трябва да се прави. Все пак и книги има за продаване. Таргет групата на наранени жени, с разбити сърца, които имат нужда някой да им каже, че са кралици, никога няма да намалее, всеки е бил влюбен и загубен респективно. Аз лично смятам, че тя ще държи тази линия, защото евала й за това, че не загуби ума и дума, когато той й се правеше на треньор и тя му отвърна подобаващо. Мартина обаче може да загуби равновесие от трета конкурентка. Ива не я виждам въобще в конфигурацията.

# 1 052
Да, в този сезон целувката е нещо немислимо, ужасени бягат от нея и отричат самоотвержено дори мисъл да са имали за целувка.

В Шри Ланка е забранено, за туй само измислени целувки за вас този сезон 😂🤣

# 1 053
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Да,Виктор много интимничи с момичетата.Те милите,не знаят как да отреагират.
Доближава се до тях на един нос разстояние и ги гледа като опиянен. Аз ако съм,ще се чувствам много неудобно и ще се питам какво иска този човек,че толкова много ми влиза в пространството..ще целува ли,ще ме зяпа ли,нещо ми има на лицето ли.. cringe от където и да го погледна.

# 1 054
Да,Виктор много интимничи с момичетата.Те милите,не знаят как да отреагират.
Доближава се до тях на един нос разстояние и ги гледа като опиянен. Аз ако съм,ще се чувствам много неудобно и ще се питам какво иска този човек,че толкова много ми влиза в пространството..ще целува ли,ще ме зяпа ли,нещо ми има на лицето ли.. cringe от където и да го погледна.

Сяда им разперен с една ръка на облегалката отзад 😂🤣 и им се хили много в лицето, повече от Алек.

# 1 055
Не, ти си писал, че е трябвало да се досети. А ние твърдяхме точно това, за което сега се опитваш да ни просветлиш. Grinning Ма нищо, мъж си, простено ти е.

Да се сетиш, че е уловка и правилен ход било да откаже. Да се сетиш, че трябва да повярваш също. Няма сещане тука. Трябваше просто да му има доверие, че той няма да позволи тя да си тръгне. От първата среща се обяснява колко го иска. Не е бетонирана като Данчето и Марчето, че да не я е грам страх от изгонване. Затова я тества. Приятелско тва, приятелско онова, ама все пак я взе розата.

Е как да повярва, като Мартин си раздаде всички рози. Беше явно(за тези, които не знаеха за капана), че Мартин не е предвидил роза за нея. За каква вяра може да става дума?Вярата си е вяра, но когато има факти вярата се разклаща. Мартин с огромното си его очакваше от нея реакция, щом Мартин не ме иска, няма смисъл да оставам.

# 1 056

Тайната вечеря, хляб и вино 🍷 🍞

# 1 057
Мартина е качила стори с Джия и Митко Динев. Емануела ще полудее

# 1 058
Доста евтина провокация и от тримата.

# 1 059
  • София
Даниела е играч, а Мартина - и тя не знае каква е 😂. На някои им харесва, но много пошло му се слагаше.

Последна редакция: пт, 07 мар 2025, 23:33 от Не се сърди, човече

# 1 060
Аз при Даниела виждам едно противоречие между характера й и идеята, която се опитва да продаде чрез книгата си.
Не съм гледала първата им среща с Мартин, нямам представа как се е представила и какво е говорила, но на база втората им индивидуална среща и разговорите им на коктейлите, това, което виждам, е една игра на реплики, която разиграват пред зрителите. Той й подава въпроси, тя му отвръща с „точни“ отговори и обратното. Забелязала съм също така, че Даниела много често поглежда камерата, тя през цялото време е наясно, че е на „представление“ и трябва да забавлява публиката. В разговорите им с Мартин ми липсва обикновеното общуване, там всичко е една поза.. Последното и Мартин го потвърди пред Виктор, че не знае какъв човек е тя.

...
Четох мненията, че е постъпила повече от добре, когато конфронтира Матрин и последната дума беше нейна. Аз нямам идея тя към кой точно мъж се „стреми“ в книгата си, но предполагам, че говори за архетип „Управител“ - онзи, който стои най-отгоре в мъжката йерархия. И тук вече улавям противоречието в жената, която говори за „женска енергия“. Понеже с Даниела сме на почти еднаква възраст, съответно - и житейски опит, от това, което показва и виждам, в нея ми липсва една много женско качество – смиреност. За претенциите, които тя демонстрира, мисля, че понякога е добре просто да замълчиш и само с поглед да покажеш, че стоиш зад мнението и принципите си, но също така – и че чуваш отсрещната страна, разбираш какво я е огорчило и разгневило. Щом искаш силен и успешен мъж, който да полага грижи за теб, не може да му отнемаш силата и авторитета, тропайки с токче и заявявайки му - „Ще стане на моята!“. А Даниела го направи и пред публика, освен всичко друго. И тук дори не говорим за Мартин – Мартин е само модел (макет:grinning:) на това, върху което тя упражнява стратегиите си от книгата. А тази ситуация беше непредвидена и натурална и според мен Даниела много ясно показа каква е по характер.

...
От това, което видях досега, малко ми е трудно да повярвам, че би задържала точно типажа мъж, към когото предполагам се стреми в книгата си. Просто защото ще са еднакви и тя винаги ще се стреми да доминира в ситуацията.
Даниела би била много по-успешна като ментор на идеята, която защитава, отколкото да изживее живота на лирическата си героиня.. – това мисля аз.
Пиша всичко това на база предположенията в темата, че с участието си Даниела разиграва главната героиня от книгата си и показва „как се прави“.
Самата Даниела ми е интересен персонаж и ми е любопитно какво ще се случи занапред с нея.

Последна редакция: пт, 07 мар 2025, 22:58 от Не се сърди, човече

# 1 061
Да, в този сезон целувката е нещо немислимо, ужасени бягат от нея и отричат самоотвержено дори мисъл да са имали за целувка.

Направо като ги гледам и слушам какви са всички принципни и непорочни 😅 Добре им го беше казала Елвира. Точно пък тия дето не излизат от дискотеките да се правят на принципни, айде няма нужда.

# 1 062
Ще ви разбудя с едно контроверсно мнение. Даниела не ме дразни. 😁

# 1 063
  • София
A, мен никога не ме е дразнила - интересна ми е. Вече гледам на всички като играчи. Може би Росито е влезнала в някакъв неин си филм,
 😉

# 1 064
Ще ви разбудя с едно контроверсно мнение. Даниела не ме дразни. 😁
Палче заради контроверсността ти Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт