🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #4: понеделник и вторник, 20:00

• 86 275
  • 1 309
  •   1
Отговори
# 1 035
Клаудия го разду, не Бранимира. Бранимира пита Виктор и точно така се прави, когато имаш съмнения. Другия и ход беше да е пак сърдита, и пак щеше да е крива.
А относно речта на Виктор пред всички беше унизителна за Росица. Може би трябваше да каже на Бранка само. А може би така е по-добре, за да няма недомлъвки и спекулации.
Ситуацията с уж целувката я излъчиха много пъти.

# 1 036
  • София
Недоразбраната ситуация явно беше на пейката при разговор, имаше някакво гледане в очите отблизо и да, и аз си помислих, че може да стигнат до целувка - и не само тогава, и не само с Роси... Не знам какво му бръмчи в главата на Викито, но момичетата като нищо могат да се подведат.

# 1 037
Тя говореше за в басейна, не на пейката.

# 1 038
Ох, имам усещането, че ще се получи развален телефон, но не беше ли Любомира тази, която коментира на синхрон, че в басейна с Виктор са били на "опасно близко разстояние".. Също си е помислила, че е могъл да я целуне, но тя се е отдръпнала, защото не е искала да е по този начин и пред всички. Още повече, че и с Росица бяха по-близки по едно време в басейна.
Ситуацията с Роси беше точно на коктейла, докато говориха насаме с Виктор.🙂

# 1 039
Точно Любомира го каза, а после и тя раздухваше за Роси - нищо, че ситуациите им бяха идентични. Люба се оказва една от най-големите интригантки в къщата. Елвира каза същото в Надкаст.

# 1 040
Не виждам какво толкова е казала Роси, че да я съдят толкова строго. На всеки се случва - харесва си някой, става нещо, споделяш на приятел/близък - така го съпреживяваш отново. Че даже и преувеличаваш малко, защото супер мн ти се иска да е така. Супер нормално е това. А те го раздуха по много грозен начин (не знам кой точно, но не се прави така; всеки можеше да е на нейно място и на никой няма да му е приятно така да го разнасят).

Виктор със сиг скъсява дистанцията и аха да целуне някоя (Роси, Косара, Клаудия, Любомира, Бранимира), той нарочно го прави тва, филмово да изглежда. После като някоя каже нещо, особено Бранимира като се оплаче, и гледа като ощипана госпожица, "нее, няма такова нещо, никого не съм опитвал да целуна". Айде, ако обичаш.. в наше село, доматите с бомби ги вадим..

А постъпката му с Роси, изобщо не ми хареса. След като чу едната страна, трябваше да отиде при източника, да си изяснят нещата, не да се прави на батко си Мартин и да вади речи пред всички. Така наистина злепоставя едно мило момиче, което наистина го харесва и е споделила някакво свое усещане.

# 1 041
Не го съдете така строго Виктор.От луната се вижда,че умствените му способности с лупа да ги търсиш.

# 1 042
Важното е, че не я изгони. Все още има време да си осъзнае грешката. И той, и тя. Много ми е симпатична и ми е от любимките, но не трябваше да го разказва и най-малкото като се разду, можеше да ги събере и да им каже какво е станало, не да оставя развален телефон да се носи, защото на Виктор му се разказа нещо много различно и то не само от Бранимира. Ако и Синтия, която пък не знам точно как реши, че ѝ е работа - тя почти не е говорила с него, не му беше дуднала за това и тя си го украси съвсем май, не Брана, сигурно нямаше да тръгне да държи речи.

# 1 043
  • Бургас
Мамин/бабин златен е той, няма никакъв опит. Кой знае в какъв ужас е от толкова жени. Освен това според мен има някаква доза режисиране на кадрите.

# 1 044
Клаудия го разду, не Бранимира. Бранимира пита Виктор и точно така се прави, когато имаш съмнения. Другия и ход беше да е пак сърдита, и пак щеше да е крива.
А относно речта на Виктор пред всички беше унизителна за Росица. Може би трябваше да каже на Бранка само. А може би така е по-добре, за да няма недомлъвки и спекулации.
Ситуацията с уж целувката я излъчиха много пъти.

А, май Клаудия отиде при Бранимира и оттам всички разбраха. Просто Роси обясни, че са били близо и е мислила, че ще я целуне, пък той и казал, хайде другият път. Накрая до виктор стигна слух за целувка, което беше доста грозно.
Той пък вместо да я викне да разговарят започна да казва, че не е имало. Изобщо много са нелепи всичките.
Бранимира и Любомира само съскат като кобри.

# 1 045
Важното е, че не я изгони. Все още има време да си осъзнае грешката. И той, и тя. Много ми е симпатична и ми е от любимките, но не трябваше да го разказва и най-малкото като се разду, можеше да ги събере и да им каже какво е станало, не да оставя развален телефон да се носи, защото на Виктор му се разказа нещо много различно и то не само от Бранимира. Ако и Синтия, която пък не знам точно как реши, че ѝ е работа - тя почти не е говорила с него, не му беше дуднала за това и тя си го украси съвсем май, не Брана, сигурно нямаше да тръгне да държи речи.
Всъщност, получи се “всяко зло за добро”. Да, трябва да внимава повече, но поне видя истинското лице на Виктор. Човек, който прави прибързани заключения, не изслушва и двете страни, и попива поведението на Мартин с бърза скорост. По-добре да беше върнала роза. Такъв мъж не си заслужава.

# 1 046
  • София
То тая сцена беше на по-предния коктейл, почти накрая (на -14:55):
https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/63840/sezon-4/ergenat-epi … ezon-4-25-02-2025

Но Роси е в някакъв свой си филм, според мен. Тя му цъфти, той я пита "Искаш ли да се връщаме при останалите?". Тя отговаря: "Не особено.. Другия път".

Цялото нещо, дето го раздухаха, се е случило в нейната глава само.. а тя между "не особено" и "другия път" е трябвало да осъзнае, че само тя иска да остават и да се целуват, а той току-що е предложил да приключват.

ПП. Допускам, че в неговата глава не е имало и помен от идея за целувка, все пак секунди преди това му е искала обяснения за Бранимира.

# 1 047
Роси не твърди, че е щяло да има целувка. Изрично подчерта, че тя така си мисли, но няма как да знае какво се е случвало в главата на Виктор.

Няма да е лошо той да спре да стои на 5 сантиметра от лицата им и да ги гледа в устата, ако не иска да създава грешно впечатление. Постоянно го прави.

# 1 048
  • София
Миналите сезони целувките за нищо ги нямаха. Сега и двамата ергени са въвлечени в драми с несъществуващи целувки, с това се пълни ефирно време и се гради целия съспенс.

# 1 049
Да, в този сезон целувката е нещо немислимо, ужасени бягат от нея и отричат самоотвержено дори мисъл да са имали за целувка.

Общи условия

Активация на акаунт