🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #4: понеделник и вторник, 20:00

• 86 288
  • 1 309
  •   1
Отговори
# 1 020
E очевидно не го иска толкова, щом прие и на Виктор. Явно ти не разбра ние какво мислим- но да, простено ти е. Както каза Мартин никой не може да разбере жените.Laughing
Ферай просто иска да си седи на курорт. Видя се, че Мартин не я хресва. Ако имаше достойнство щеше като онази първата-Габи ли каква беше да си тръгне.

Сега е очевидно, ама преди не беше. Мартин не го виждаше, сега го вижда. Ферай трябваше да си знае като Данчето, че няма как да изхвърчи сега и до последно да е непоклатима, да си държи на своята позиция. А тя смени позицията. Мартин я харесва, тя да не е Силвия 😂🤣 също оная Габи абсолютно щеше да я вземе розата, ако Мартин я беше дал. Кво достойнство в тва предаване хахаха абсолютно си ги тълкувате тия щуротии през женски призми. Изобщо не става дума за достойнство, че тя била аут, че той не я харесва, че тя не се усетила за капана.

# 1 021
Не виждам никаква логика на твоя човек да са му свършили розите и ти да "вярваш", че оставаш.

# 1 022
Не виждам никаква логика на твоя човек да са му свършили розите и ти да "вярваш", че оставаш.

Ми тя го погледна и чакаше сигнал, той вика "не гледай мен". И преди го казах, трябват топки да повярваш и да заложиш. Само Данчето има такива топки тука. 😂🤣

# 1 023
В Надкаст много хвалиха хода на Мартин срещу Ферай.Бил брутален стратегически ход

# 1 024
Ферай нямаше полезен ход. Винаги може да се извърти и да се каже - ти отказа розата , и предпочете да си тръгнеш, значи не си достатъчно мотивирана да се бориш за мен .

И аз така смятам. Отделно, че никой (Налъм Grinning) не каза, че върнатите рози могат пак да се предлагат - на Мартин му остана роза от Косара, защо не я предложи на друга, въобще не я коментираха тая самотна роза на масичката - а имаше възможност, да го питат - Мартине, искаш ли да спасиш Анна (или там както ѝ беше името). Първия път му предложиха тази опция и той се отказа.
Според мен го направиха първите пъти за съспенса, сега вече няма значение. Може да го направят и при някоя по-ключова дама.
От Надкаст знаем, че Ергените сами избират колко рози да вземат, така че няма някакъв регламент, който да се спазва.

# 1 025
В Надкаст много хвалиха хода на Мартин срещу Ферай.Бил брутален стратегически ход
Чак пък стратегически… не мисля, че изобщо му е пукало за нея, не виждам никакво привличане. Сценаристите са го измислили, че да има интрига, иначе Ферай излезе доста скучна като персонаж и не изкараха желаното от нея за сезона.

# 1 026
E очевидно не го иска толкова, щом прие и на Виктор. Явно ти не разбра ние какво мислим- но да, простено ти е. Както каза Мартин никой не може да разбере жените.Laughing
Ферай просто иска да си седи на курорт. Видя се, че Мартин не я хресва. Ако имаше достойнство щеше като онази първата-Габи ли каква беше да си тръгне.

Сега е очевидно, ама преди не беше. Мартин не го виждаше, сега го вижда. Ферай трябваше да си знае като Данчето, че няма как да изхвърчи сега и до последно да е непоклатима, да си държи на своята позиция. А тя смени позицията. Мартин я харесва, тя да не е Силвия 😂🤣 също оная Габи абсолютно щеше да я вземе розата, ако Мартин я беше дал. Кво достойнство в тва предаване хахаха абсолютно си ги тълкувате тия щуротии през женски призми. Изобщо не става дума за достойнство, че тя била аут, че той не я харесва, че тя не се усетила за капана.

Кое не вижда Мартин, че не ми стана ясно. Всички виждаме нулев интерес от негова страна към тая Ферай, просто на нея и се стои на курорт. И падна в капана. Ако искаш да го напиша още веднъж, че да разбереш и да спреш да ни репликираш с едни и същи фрази.

Последна редакция: пт, 07 мар 2025, 13:00 от Lotus32

# 1 027
Не знам кой по каква линия е в предаването, но специално Росица излъга и то, за да се направи на интересна и специална. Опитваше се нещо незначително, да го изкара нещо грандиозно пред момичетата. Явно изобщо не е очаквала, че Виктор ще я постави на мястото й. И беше прав да го направи. Моите уважения към него, че го направи така, че да не я изложи пред останалите, а след това я дръпна настрана, за да се разберат. Ако това се беше случило с Мартин, Росица щеше да последва Елвира

# 1 028
Ама то е точно така, даже петлите са повече, ако броим Наумката.

# 1 029

Голям стратег. Да го вземат в армията да надхитрява противника 😀

# 1 030
Аз пък искам да видя ситуацията с Росица. Защо да не е възможно да е интерпретирала някакво поведение като опит за целувка? Например в ситуацията с Клаудия, кринджавото му поведение на мен ми заприлича на опит да я целуне.

# 1 031
В Надкаст направо да сложат в средата на студиото един паметник на Мартин и на всеки подкаст да поднасят тържествено букети и венци.

# 1 032
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Ферай не беше ли на 20г.? Как очаквате да мисли, какъв капан й прави чичо й Мартин?
Изборът й беше, не между Марто и Вики, а между Марто и почивката й. Тя си избра почивката в Шри Ланка, съвсем естествен избор. Докато гледах това,
так ми се искаше, този капан да беше за Даниела, пък и най го заслужаваше.
Скрит текст:
Щеше да е яко да видим, дали ще бъде готова да си тръгне, ако вместо Марто, Виктор й предложи роза.
Теста на Даниела тепърва предстои Wink

Скрит текст:
Имам в предвид челния сблъсък с бившата на Мартин 
Trollface

# 1 033
Аз пък искам да видя ситуацията с Росица. Защо да не е възможно да е интерпретирала някакво поведение като опит за целувка? Например в ситуацията с Клаудия, кринджавото му поведение на мен ми заприлича на опит да я целуне.

Той така им се навира в лицата, че то на това прилича. С Косара на плажа беше на сантиметри. Освен това в басейна беше пийнал и може да е казал, хайде следващият път. Аз не разбрах да е опитвал. Бранимира го разду и украси и то стана като опит за целувка.

# 1 034
Не знам кой по каква линия е в предаването, но специално Росица излъга и то, за да се направи на интересна и специална. Опитваше се нещо незначително, да го изкара нещо грандиозно пред момичетата. Явно изобщо не е очаквала, че Виктор ще я постави на мястото й. И беше прав да го направи. Моите уважения към него, че го направи така, че да не я изложи пред останалите, а след това я дръпна настрана, за да се разберат. Ако това се беше случило с Мартин, Росица щеше да последва Елвира
Как да не я е изложил пред всички, беше брутално унизително това, което  спретна. Поведението му към нея през целия ден беше отвратително, постоянно я избягваше и отблъскваше всички нейни опити да инициира контакт, а на разговора им вечерта не я остави да се изкаже дори. А колко грозно беше после да танцува като шут и да се преструва, че не вижда колко и е трудно да задържи сълзите си. Иначе все много загрижен към дамите го раздава още от първите дни. И понеже не му стигна, за капак я наказа като и даде роза най-накрая. Цялото му поведение беше жалък опит да изкопира Мартин в ситуацията с Елвира, защото вижда, че дамите не се респектират от него по никакъв начин и не го имат за мъж. И още повече се закопа, един истински мъж и кавалер не постъпва така. Съгласна съм, че Роси проувеличи доста ситуацията, но това е, защото много го харесва. Тя ако искаше да се прави на интересна пред останалите, нямаше да го сподели само с Клаудия. Брана е тази дето се има за специална и от ден едно не е оставила момиче в имението, което да не разбере, че е влязла с покана. Кой знае колко е злорадствала на "речта" на Виктор. И защо трябва да ходи да клепа Роси пред него за неща, които не и влизат в работата. Не можа да понесе, че може да има друго момиче, което да бъде целунато преди нея. Нищо че тя самата се отвращава от Виктор и с пръчка не иска да го бутне. Злобно и злорадо човече е тя, все по-противна ми става с всеки епизод.

Общи условия

Активация на акаунт