🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #4: понеделник и вторник, 20:00

• 86 282
  • 1 309
  •   1
Отговори
# 1 005
Жени сте и въобще не схващате идеята на Мартин 🤣😂
Сподели с нас, непросветените Relaxed
Интересно ми е как мисли мъж над поведението на Мартин. Smiling Imp
Че то си се вижда.
Ферай миналия път като ѝ бе сигурно оставането отказа роля на Виктор. Мартин искаше да види дали е било само поза. Затова измисли тази схема. Един вид Ферай да се докаже, че по-скоро би си тръгнала, но не и да смени лагера по какъвто и да е начин. И ако беше отказала розата на Виктор, той щеше да ѝ я даде и да обясни как е издържала теста. Сега излезе, че тя иска просто да седи вътре, дали за последователи, дали за безплатната екскурзия. И реално, освен изобличаване, което му харесва на Мартин - да унижи, той изпраща послание и на Даниела какво се случва с тези, които не са там 'с чисти намерения'. Нарцис в действие.

# 1 006
Като заповтаряте ,че са на мотика...за мен там пиян не е имало.Нали ще проличи ще заваля думи,походка ,ще му отпусне края съвсем..аз такова нещо не съм видяла.
'Ич! 😆 Викито едва си фокусираше погледа последния път...

Хахахаха - ама наистина беше така. Малко да пийне, се качва на черешата и започва да говори бавно, да върти очите и главата, а лицето му става червеникаво. Много му личи на него, като го хване пиенето. Сигурно, защото по принцип не пие много. Виж на Мартин трудно можеш да му хванеш, кога се е овъртял. При него започне ли да му личи, значи се е омазал вече Simple Smile

# 1 007
Ами Даниела е права за едно нещо. Ако една жена не е готова за физическа близост, било то целувка или друго, НЕ трябва да го прави само и само да не се обиди и фръцне мартинчото и да го изпусне. Точка. Ако му е важна, ще почака, ако не — има още 4 милиарда жени на тази планета. Интимността трябва да е взаимна и искрена. Другото е много лошо послание за младите момичета и не само.

Съгласна съм, само че този "урок" е в дисонанс с ролята на Даниела в предаването и това, което тя се опитва да предаде. По нейни думи тя иска да си намери мъж, който да е богат,амбициозен и работлив. Не е задължително да е красив и строен. Въпроса тук е трябва ли изобщо да го харесва или просто ѝ трябва повече време да се настрои да го целува.

Ами нейна си работа. Дали се самонавива да го хареса, дали я е срам да се целува пред камери, дали има някакви други по-пъклени мотиви (много вероятно), пак по някаква си нейна причина не е готова за интимност. Това е достатъчно, за да е в пълното си право да му откаже.

А той се държи така, сякаш щом ТОЙ е посегнал за целувка, тя непременно следва да се случи, полага му се и има право да е морално обиден, засегнат.

Той утре така и секс може да поиска и вече навлизаме в доста по-тъмна и неприятна материя. Много токсично мъжко мислене.

# 1 008
Ферай се била изложила като показала, че е там само заради почивката и екранното време. А за какво друго да са и тя, и още една част от момичетата? Заради ергена ли? Ама те ергените си влизат с групичка, една част се познават, друга част са хора на продукцията, победителките са ясни, ролите разпределени, и на такива като Ферай им е отредено да са просто статисти. Ето, една Росица не е човек на продукцията, осмели се да повярва, че нещо се случва и че има някакъв шанс, и веднага я поставиха на място. Така че какъв смисъл има статистките да се умилкват на ергените, казват си петте реплики и през другото време разбира се, че ще си гледат кефа и почивката.

Последна редакция: пт, 07 мар 2025, 12:08 от Не се сърди, човече

# 1 009
Ферай нямаше полезен ход. Винаги може да се извърти и да се каже - ти отказа розата , и предпочете да си тръгнеш, значи не си достатъчно мотивирана да се бориш за мен .

# 1 010
Ами Даниела е права за едно нещо. Ако една жена не е готова за физическа близост, било то целувка или друго, НЕ трябва да го прави само и само да не се обиди и фръцне мартинчото и да го изпусне. Точка. Ако му е важна, ще почака, ако не — има още 4 милиарда жени на тази планета. Интимността трябва да е взаимна и искрена. Другото е много лошо послание за младите момичета и не само.

Съгласна съм, само че този "урок" е в дисонанс с ролята на Даниела в предаването и това, което тя се опитва да предаде. По нейни думи тя иска да си намери мъж, който да е богат,амбициозен и работлив. Не е задължително да е красив и строен. Въпроса тук е трябва ли изобщо да го харесва или просто ѝ трябва повече време да се настрои да го целува.

Ами нейна си работа. Дали се самонавива да го хареса, дали я е срам да се целува пред камери, дали има някакви други по-пъклени мотиви (много вероятно), пак по някаква си нейна причина не е готова за интимност. Това е достатъчно, за да е в пълното си право да му откаже.

А той се държи така, сякаш щом ТОЙ е посегнал за целувка, тя непременно следва да се случи, полага му се и има право да е морално обиден, засегнат.

Той утре така и секс може да поиска и вече навлизаме в доста по-тъмна и неприятна материя. Много токсично мъжко мислене.
Аз си мисля, че начина по който реагира Мартин показва, че е много объркан от отказа. Както биха били повечето мъже в подобна ситуация. Тя му дава смесени сигнали, той сам го каза. Опитва се да разбере истинските мотиви на Даниела, като се има предвид шоуто в което се намират. Неслучайно се допита до няколко участнички за мнение.

# 1 011
Не, ти си писал, че е трябвало да се досети. А ние твърдяхме точно това, за което сега се опитваш да ни просветлиш. Grinning Ма нищо, мъж си, простено ти е.

Да се сетиш, че е уловка и правилен ход било да откаже. Да се сетиш, че трябва да повярваш също. Няма сещане тука. Трябваше просто да му има доверие, че той няма да позволи тя да си тръгне. От първата среща се обяснява колко го иска. Не е бетонирана като Данчето и Марчето, че да не я е грам страх от изгонване. Затова я тества. Приятелско тва, приятелско онова, ама все пак я взе розата.

E очевидно не го иска толкова, щом прие и на Виктор. Явно ти не разбра ние какво мислим- но да, простено ти е. Както каза Мартин никой не може да разбере жените.Laughing
Ферай просто иска да си седи на курорт. Видя се, че Мартин не я хресва. Ако имаше достойнство щеше като онази първата-Габи ли каква беше да си тръгне.

# 1 012
Ферай нямаше полезен ход. Винаги може да се извърти и да се каже - ти отказа розата , и предпочете да си тръгнеш, значи не си достатъчно мотивирана да се бориш за мен .

Розата определено не значи това в туй шоу. Тя е вид символ, като са двама ергени, всеки има свой символ. Затва го правят на голяма работа да я откажеш или приемеш.

# 1 013
  • София

И аз така смятам. Отделно, че никой (Налъм Grinning) не каза, че върнатите рози могат пак да се предлагат - на Мартин му остана роза от Косара, защо не я предложи на друга, въобще не я коментираха тая самотна роза на масичката - а имаше възможност, да го питат - Мартине, искаш ли да спасиш Анна (или там както ѝ беше името). Първия път му предложиха тази опция и той се отказа.

# 1 014
Dreamess0100, съгласна съм, объркан е (или поне го играе такъв). Но и малко го обърна не само на разследване, а и на наказателна кампания срещу нея. “Ти изгори всички мостове между нас” и т.н., какви са тези патоси и тежки думи.

# 1 015
Dreamess0100, съгласна съм, объркан е (или поне го играе такъв). Но и малко го обърна не само на разследване, а и на наказателна кампания срещу нея. “Ти изгори всички мостове между нас” и т.н., какви са тези патоси и тежки думи.

Данчето трябваше да каже "Построи нов мост, нали имаш ресурси?!" 😂🤣

# 1 016
  • here and now
Ако правилно си спомням, когато изгониха Габа, беше останала една роза и Виктор я даде на някоя там. Мартин си каза, че си е раздал розите и си е взел решение кои иска да останат.
Нормално е Ферай да си мисли, че е вън, ако не вземе розата от Виктор.
Редно беше да си ходи, но е малка и глупава и се поизложи за още ден два(силно се надявам да не е повече) курорт.
Дано не тръгне да се обяснява и да ѝ отделят следващия епизод, че едва я изтрайвам....

# 1 017
Поведението на Мартин е точно, каквото трябва да бъде.  Чуди се Данчето за него ли е тук, за парите му или за слава. Поне това, което ни показват.
А ,"умелото" поведение, амбициозност и пробивност на чепеларската мома, са като на слон в стъкларски магазин.

# 1 018
  • София
Мисля, че онази, която си тръгна доброволно, върна роза на Мартин и после го питаха иска ли да спаси Габи, той обаче не щя.

# 1 019
  • София
Ферай се била изложила като показала, че е там само заради почивката и екранното време. А за какво друго да са и тя, и още една част от момичетата? Заради ергена ли? Ама те ергените си влизат с групичка, една част се познават, друга част са хора на продукцията, победителките са ясни, ролите разпределени, и на такива като Ферай им е отредено да са просто статисти. Ето, една Росица не е човек на продукцията, осмели се да повярва, че нещо се случва и че има някакъв шанс, и веднага я поставиха на място. Така че какъв смисъл има статистките да се умилкват на ергените, казват си петте реплики и през другото време разбира се, че ще си гледат кефа и почивката.
Аз ги споменах почивката и екранното време, но излагането го довнасяте вие. Дори не ми е минало през ум, че се излага. Просто се опитвам да ѝ гадая мотивите, а не да я съдя.
Като цяло сме на едно мнение и това за статистите е много добро допълнение!

Общи условия

Активация на акаунт