🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #4: понеделник и вторник, 20:00

• 86 295
  • 1 309
  •   1
Отговори
# 990
Нито я харесвам, нито я защитавам Ферай, ама как да му има доверие като те са си разменили 5 приказки? Тя може да си е глупавичка, но изобщо не си мисли, че му е специална, той дори не я поглежда. Мартин от 100 километра си личи, че не я харесва, камо ли да иска да и вярва точно на нея.

# 991
Ами не е съвсем вярно.Марто си е имал хубава и стойностна жена от която има две деца.Не спряхте да му броите чашите сякаш само той пие там.Като заповтаряте ,че са на мотика...за мен там пиян не е имало.Нали ще проличи ще заваля думи,походка ,ще му отпусне края съвсем..аз такова нещо не съм видяла.Следват си сценария,играят си сценките и това е.

# 992
  • София
Няма значение какво е казала, а какво направи. Трябваше да вярва достатъчно, че Мартин няма да позволи тя да остане без роза тази вечер. Рискът да си тръгне ако беше отказала си беше реален. Мислете през нейната гледна точка, не страничен наблюдател наясно кво се случва. Излиза, че важното е да има роза някаква в себе си, да продължи напред.
Не, ти си писал, че е трябвало да се досети. А ние твърдяхме точно това, за което сега се опитваш да ни просветлиш. Grinning Ма нищо, мъж си, простено ти е.

# 993
Точно това пишем и ние. Правилно сме оценили ситуацията, въпреки, че сме жени   Simple Smile

Не, не пишете това. Вие си мислите, че тя е трябвала да се досети. Не мислите през нейната гледна точка, а отстрани го гледате и знаете всичко. Ако тя наистина е за Марто там, трябваше да му има доверие. Очевидно им е на всички, че му личи ясно като е ядосан, обиден, тънкообиден при това. Ферай трябваше да вярва, ама не е лесно да вярваш напълно на някого. Мартин иска да повярва в нея, тя трябваше да повярва в него.
И с какво той е заслужил доверието й? И чак пък да си там само и единстено заради Мартин, той да не е богът Слънце? И без него няма смисъл да си в къщата... айде бе. Отвратителен тип. Иска лоялност и доверие, но той не ги дава... тогава какво очаква?

Последна редакция: пт, 07 мар 2025, 10:36 от Tanya Valcheva

# 994
Жена може да вярва на мъж, когото познава добре и знае кога, как би постъпил и как би реагирал. Ферай не познава изобщо Мартин, защото дори не е провела нормален, продължителен разгово с него. Как можеш да вярваш на мъж, когото не познаваш? Ето пример с Даниела - мислеше, че го е опознала, защото два пъти е излизала на срещи с него, започна да си играе нейната игра, ама гръмна бушона и сега мига на парцали, и се опитва да го омилостиви с някакви глупави жестове, които смята, че той е длъжен да оцени. Там никой никого не познава достатъчно добре, че да му вярва и да му има доверие.

# 995
Не, ти си писал, че е трябвало да се досети. А ние твърдяхме точно това, за което сега се опитваш да ни просветлиш. Grinning Ма нищо, мъж си, простено ти е.

Да се сетиш, че е уловка и правилен ход било да откаже. Да се сетиш, че трябва да повярваш също. Няма сещане тука. Трябваше просто да му има доверие, че той няма да позволи тя да си тръгне. От първата среща се обяснява колко го иска. Не е бетонирана като Данчето и Марчето, че да не я е грам страх от изгонване. Затова я тества. Приятелско тва, приятелско онова, ама все пак я взе розата.

# 996
Абе вяра да имала, тоз Мартин да не е Господ, че да вярвала в него. Той не е от хората, които вдъхват доверие, а и след като не ѝ е дал роза, а тя не иска да си ходи, много ясно, че ще вземе откъдето ѝ падне. И не съм видяла причина Ферай да му вярва безрезервно.

# 997
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Много добре разбирам на Мартин игричките и това, което направи с Ферай. Иска лоялност от другите, а той самият не я дава на никого. Типичен нарцисист, че и пиянде. С всяка следваща постъпка все повече ми затвърждава мнението за него.
Такива мъже не могат никога да намерят точно такава жена, каквато търсят, защото истинска красавица, с добро образование и интелигентна, лоялна към партньора си (каквато той иска) не би го търпяла и 5 мин. Та трябва да се задоволи с Данчета, Емануели и Мартинки...

Според теб мечтата на Мартин е да си намери свястна жена и да се кротне с нея ?
Впрочем , към 2075-та година може и да стане както казваш.  Trollface

# 998
Ами Даниела е права за едно нещо. Ако една жена не е готова за физическа близост, било то целувка или друго, НЕ трябва да го прави само и само да не се обиди и фръцне мартинчото и да го изпусне. Точка. Ако му е важна, ще почака, ако не — има още 4 милиарда жени на тази планета. Интимността трябва да е взаимна и искрена. Другото е много лошо послание за младите момичета и не само.

# 999
Ами не е съвсем вярно.Марто си е имал хубава и стойностна жена от която има две деца.Не спряхте да му броите чашите сякаш само той пие там.Като заповтаряте ,че са на мотика...за мен там пиян не е имало.Нали ще проличи ще заваля думи,походка ,ще му отпусне края съвсем..аз такова нещо не съм видяла.Следват си сценария,играят си сценките и това е.
На тази хубава жена, не й знаем характера и способностите, че да й знаем стойността.

За другото съм съгласна - упреците за чашките са смешни - супер преувеличения и "кисело гроздето, че го не стига лисицата". Simple Smile

# 1 000
  • София
Да се сетиш, че е уловка и правилен ход било да откаже. Да се сетиш, че трябва да повярваш също. Няма сещане тука. Трябваше просто да му има доверие, че той няма да позволи тя да си тръгне. От първата среща се обяснява колко го иска. Не е бетонирана като Данчето и Марчето, че да не я е грам страх от изгонване. Затова я тества. Приятелско тва, приятелско онова, ама все пак я взе розата.

Не, правилен ход е да откаже, не защото се е сетила нещо си.. правилен ход е да откаже, защото не е желана и вече няма място там. Само че тя нито е там заради него, че да откаже когато той не я иска, нито е умна, че да го надхитри и да откаже, понеже се е сетила нещо си.

Доверие пък хич няма на база на какво да му има, те имат 0 близост.

# 1 001
Като заповтаряте ,че са на мотика...за мен там пиян не е имало.Нали ще проличи ще заваля думи,походка ,ще му отпусне края съвсем..аз такова нещо не съм видяла.
'Ич! 😆 Викито едва си фокусираше погледа последния път...

# 1 002
Ами Даниела е права за едно нещо. Ако една жена не е готова за физическа близост, било то целувка или друго, НЕ трябва да го прави само и само да не се обиди и фръцне мартинчото и да го изпусне. Точка. Ако му е важна, ще почака, ако не — има още 4 милиарда жени на тази планета. Интимността трябва да е взаимна и искрена. Другото е много лошо послание за младите момичета и не само.

Съгласна съм, само че този "урок" е в дисонанс с ролята на Даниела в предаването и това, което тя се опитва да предаде. По нейни думи тя иска да си намери мъж, който да е богат,амбициозен и работлив. Не е задължително да е красив и строен. Въпроса тук е трябва ли изобщо да го харесва или просто ѝ трябва повече време да се настрои да го целува.

# 1 003
Ферай не беше ли на 20г.? Как очаквате да мисли, какъв капан й прави чичо й Мартин?
Изборът й беше, не между Марто и Вики, а между Марто и почивката й. Тя си избра почивката в Шри Ланка, съвсем естествен избор. Докато гледах това, так ми се искаше, този капан да беше за Даниела, пък и най го заслужаваше. Щеше да е яко да видим, дали ще бъде готова да си тръгне, ако вместо Марто, Виктор й предложи роза.

# 1 004
Мартин няма чак такава смелост.

Общи условия

Активация на акаунт