🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #4: понеделник и вторник, 20:00

• 86 275
  • 1 309
  •   1
Отговори
# 960
Ауч, пунктуацията в анонса на новия шедьовър е на световно ниво! 😂

# 961
Ива не е преправяна, има само филър в устните.
За мен си е третата близначка Олсън, огромна прилика.

# 962
Ива е преправяна? Ще покажеш ли? В ИГ има снимки от 10-на години назад и ми изглежда същата.
Беше споделила снимка от бала си, но не я намирам. Преправяна е може би силно казано, но си има филър в устните и брадичката. На мен ми харесва, красива е, но не е 100% натурална.

# 963
  • София
На мен Ива ми напомня на Саша Пиетерс:

Скрит текст:

# 964

А коя мома има най-грозен настоящ нос, според вас?
[/quote]

Даниела. Без колебание.

# 965
  • САЩ
Даниела е имала естествена красота преди корекциите, но с обикновения си вид е можела да привлече обикновени мъже, а тя иска богаташи с Бугатита.
Обаче операцията на носа не е като да си сложиш силиконови цици, да си напомпаш устните или да си залепиш допълнителна коса, което е обратим процес. Проблемът при ринопластиката е, че след изпилване на хрущялната кост на носа, процесът е необратим. Доколкото съм чувала, в последствие носът може да започне да си променя формата, сиреч да се разкапва. Освен нарушения дихателен процес и податливостта на инфекции.
А името, дадено й по рождение, е много по-запомняемо и дори по-хубаво от Даниела, щеше да е единствената известна Айгюл в България!
Ферай как не си е променила името?

# 966

А коя мома има най-грозен настоящ нос, според вас?

Даниела. Без колебание.
[/quote]

И Клаудия

# 967
Натурално красива ми е Ива и много приятна.
Ива също е много преправяна, мернах нейни стари снимки. Обаче е миловидна и сладка. Напомня ми малко на Виктория Георгиева.
Скрит текст:
То това не е ли Виктория?

Edit: тя е, дори е тагвана на тази снимка, не е Ива.

# 968
Скрит текст:

Натурално красива ми е Ива и много приятна.
Ива също е много преправяна, мернах нейни стари снимки. Обаче е миловидна и сладка. Напомня ми малко на Виктория Георгиева.
Скрит текст:

То това не е ли Виктория?

Edit: тя е, дори е тагвана на тази снимка, не е Ива.
Е, тя нали това пише, че и напомня на Виктория и показва Виктория. На мен не ми напомня хич. Много ми е безлична Ива, а как се беше облякла за последната среща... Като да изхвърля боклука.
Носа на Данка е като сгъната хартия на триъгълник. Няма ноздри, няма нищо
Скрит текст:

# 969
  • Варна
А преди е била симпатяга.

# 970
Вчера наваксах с епизодите и да си кажа мнението.
Много тъп номер направиха двамата ергени на Ферай. Момичето си харесва Мартин, няколко пъти попита Виктор защо й дава розата и след това обясни по каква причина я приема - само, ако е приятелска. И в крайна сметка го отнесе от Мартин. А аз лично, нито веднъж до сега не съм видяла да има колебания между двамата. Пълна глупост беше това

Косара - много ми хареса срещата й с Виктор. Беше много приятна и романтична. Косара в бялата рокля беше ТОП. На розораздаването ми направи впечатление каква физиономия направи, когато Мартин я покани, за да й даде розата. Определено й стана неприятно. Беше все едно си помисли "оффф, този не разбра ли вече, че не го искам - за какво ме разкарва само напред-назад". Хареса ми как му я отказа. Допадат ми хора, които знаят какво искат.

Даниела - това моме се самозастреля с това дръпване при целувката, после май го разбра, ама късно. Започна да драпа пак за него - то писане на дланта, то рисунки със сърчица, но мисля, че от зор да се прави на интересна и недостъпна, предОбри работата и изпусна момента.

Мартина - визуално грам не я харесвам, обаче ми става все по-симпатична. Сладка, приятна за разговори, ненатоварваща....... Симпатяга е.

# 971
Много тъп номер направиха двамата ергени на Ферай. Момичето си харесва Мартин, няколко пъти попита Виктор защо й дава розата и след това обясни по каква причина я приема - само, ако е приятелска. И в крайна сметка го отнесе от Мартин. А аз лично, нито веднъж до сега не съм видяла да има колебания между двамата. Пълна глупост беше това

Няма значение какво е казала, а какво направи. Трябваше да вярва достатъчно, че Мартин няма да позволи тя да остане без роза тази вечер. Рискът да си тръгне ако беше отказала си беше реален. Мислете през нейната гледна точка, не страничен наблюдател наясно кво се случва. Излиза, че важното е да има роза някаква в себе си, да продължи напред.

# 972

Няма значение какво е казала, а какво направи. Трябваше да вярва достатъчно, че Мартин няма да позволи тя да остане без роза тази вечер. Рискът да си тръгне ако беше отказала си беше реален. Мислете през нейната гледна точка, не страничен наблюдател наясно кво се случва. Излиза, че важното е да има роза някаква в себе си, да продължи напред.

Ами да - за да има повече време с Мартин. От къде можеше да знае, че ако откаже розата на Виктор, ще я получи от Мартин? Във вазата остана само 1 роза за Виктор. В нейната глава най-вероятно представата й е била, че, ако не я вземе, си тръгва. А тя не си е разменила с Мартин повече от 3 изречения до сега. Затова специално попита Виктор и то 2 пъти, защо й дава тази роза. И подчерта, че я приема само, ако е приятелска.

# 973

Ами да - за да има повече време с Мартин. От къде можеше да знае, че ако откаже розата на Виктор, ще я получи от Мартин? Във вазата остана само 1 роза за Виктор. В нейната глава най-вероятно представата й е била, че, ако не я вземе, си тръгва. А тя не си е разменила с Мартин повече от 3 изречения до сега. Затова специално попита Виктор и то 2 пъти, защо й дава тази роза. И подчерта, че я приема само, ако е приятелска.

Друго трябваше да отбележиш в коментара ми. Просто трябваше да има смелост и вяра.

# 974

Друго трябваше да отбележиш в коментара ми. Просто трябваше да има смелост и вяра.

Каква вяра на един мъж сред 10 жени борещи се за него, при условие, че не си е разменила повече от 3 изречения с него. Особено пък типаж, като Мартин Grinning

Общи условия

Активация на акаунт