🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #4: понеделник и вторник, 20:00

• 86 305
  • 1 309
  •   1
Отговори
# 945
Само на мен ли , нослето много ми харесва. Като я видях преди пластиките , колко е безлична и обикновена , страхотно са се справили хирурзите . Сега е доста забележителна жена . Принципно харесвам друг тип красота , но не мога да кажа , че не прави впечатление. Мартина също не е мой тип красота , твърде едра и бузеста , но има много сексапилно излъчване , красиви очи и  миловидно изражение , също бих нарекла привлекателна жена. Натурално красива ми е Ива и много приятна . Дияна , в началото чисто визуално не ми допадна , обаче има страхотно чувство за хумор , и чар и също ми е голям сладур.

# 946
Чие носле? На Даниела ли? Мда, буквално само на теб ти харесва… Едната ѝ ноздра е по-голяма от другата.

# 947
Носът и и на мен ми допада , зъбите и скулите -не .

# 948
  • София
Аз съм ужасена от лицето на тази дама, много е зловеща.
Въобще разни прекалено корекции изглеждат доста уродливо, но явно очите свикват, понеже почти не прави впечатление вече, даже се налагат като стандарт в някои среди, имат своите фенове и се приемат за "естествени" и "чаровни".

# 949
Лицето на Даниела е странно, чак нечовешко изглежда, сякаш е излязла от филм с извънземни. Аз изпитвам някакво неудобство да я гледам, тия буци на скулите и огромните порцеланови зъби и придават доста страшен вид. Вярвайте си, че Мартин ще се покаже подръка с нея по заведенията.

# 950
Аз съм ужасена от лицето на тази дама, много е зловеща.
Въобще разни прекалено корекции изглеждат доста уродливо, но явно очите свикват, понеже почти не прави впечатление вече, даже се налагат като стандарт в някои среди, имат своите фенове и се приемат за "естествени" и "чаровни".
Той и Виктор е красив на черти, ама аз за мъж не го искам. В края на краищата , красотат е в очита на гледащия , за едни нещата си имат своя чар, за други всичко е уродливо и гротеско, не е от "средите" Wink

# 951

Той и Виктор е красив на черти, ама аз за мъж не го искам. В края на краищата , красотат е в очита на гледащия , за едни нещата си имат своя чар, за други всичко е уродливо и гротеско, не е от "средите" Wink

В очите на гледащия бла бла, Данчето и всичките други отиват в клиниката и посочват какво точно искат, устните на една, скулите на втора, носът на трета, форма на очите на четвърта. Има донякъде конкретен стандарт за красота.

# 952
Гледам на запис, още съм в края на епизода от понеделник. Въобще нещо ще се случи ли, или да превъртам смело 😒

# 953
Скоро очаквайте и курс по книгата. Grinning

# 954
Точно след снимките на предаването пуска новата книга, но не, тя не е там за реклама... 😀

# 955
Това прилича на отчаян зов за коректор и редактор.

# 956
Залагам повече на индивидуални консултации за ... с адекватна цена.😂

# 957
Направо да си пусне Революта с текст “Пращайте пари”, както направи Янчето, и да се свършва. 😁

# 958
Натурално красива ми е Ива и много приятна.
Ива също е много преправяна, мернах нейни стари снимки. Обаче е миловидна и сладка. Напомня ми малко на Виктория Георгиева.
Скрит текст:

# 959
Ива е преправяна? Ще покажеш ли? В ИГ има снимки от 10-на години назад и ми изглежда същата.

Общи условия

Активация на акаунт