🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #4: понеделник и вторник, 20:00

• 86 255
  • 1 309
  •   1
Отговори
# 1 080
Реално в инстаграм ми е попадала и дава съвети на жените да не излизат с мъж на среща , ако не предложи да ги вземе и прочие елементарни неща , които вече масово жените не изискват .

Лошото е, че такива като Даниела, фиксирани в идеята да намерят спонсор и размахващи клишета как да уловиш перфектния мъж, тотално пренебрегват съвсем простички правила, с които да си подсигурят “безопасността преди всичко”. Да, ако познаваш някой добре, е ок да те вземе на първа среша от вкъщи. В живота обаче първите среши често са с почти непознати или направо непознати. И да знае някой къде живееш, още преди да си имал възможност да го опознаеш дори отгоре-отгоре, е липса на здрав разум. Не че е гаранция, че някой няма да изтрещи след 100 срещи, но поне за големи червени флагове да го сканираш на първите 1-2-3 среши, преди да узнае къде живееш, е важно правило. Е, да, губи се романтиката и не е подходящо съдържание за напудрен инстаграм пост.
Едва ли визира срещи с непознати от чатове и сайтове  Не вярвам да и се е налагало да излиза с такъв

Тя какво визира, само тя си знае. И изобщо нямах предвид чатове или сайтове, защото за тях си е отделна тема как да си в безопасност. Запознанства, които потенциално могат да прерастнат във връзка, стават навсякъде - барове, дискотеки, спортни зали, групи по интереси, курсове и т.н. Но това не значи, че реално се познават. И не е нужно първият срещнат да знае къде живееш, за да покрие на to be държанката теста за кавалерство.

# 1 081
Абсолютно съм съгласна с green_lizard и изобщо не са глупости.Това е пък е най-тъпото да заклеймиш чуждото мнение като глупости.
Естествено,че Даниела щом парадира с нравственост високи принципи и изисквания трябва да е наясно,че един от най-важният е искреността.Какво пречеше да му каже как се е почувствала и какво очаква от него,а не тези смешки от 50-те години "след сватбата".Мъжете не четат мисли.Прав е Марто да е крив и да недоумява каква аджеба е тази жена.Сега,че се раздухват малко нещата е така щото там всички емоции и усещания са на макс,не е като в реала.
ПП.Честит празник,мацки! Simple Smile

Последна редакция: сб, 08 мар 2025, 14:41 от *Амбър*

# 1 082
Държа да кажа, че голяма част от мненията, които пиша, са на база мой личен опит - гледам като страничен наблюдател, като констатирам в правото си на мислещ човек.🙂 Който има наблюдения над "руската школа", да коментира от свое име, аз не разбирам за какво става въпрос.🙂
Не съм от вчера във форума, но нямам спомен да съм наричала нечии мнения "глупости" най-малкото защото не целя да засегна някой човек. И тук, както и досега ще замълча и просто ще констатирам какви хора присъстват в темата. 🙂

# 1 083
Само да вметна, че 360 градуса е връщане в изходната точка.
//
Нищо не е постигнала Данка още. Просто е по-хладнокръвна от останалите.
Мартин може и да я харесва, но не би се нахендрил с нея. Не е по-сложните и трудни неща.

# 1 084
А не мислите ли , че засягате хиляди жени в подобна ситуация , и осъждате правото им на отказ. Проблемът е друг , винаги във всеки формат , най мразената личност от публиката е " избраницата на мачото" в сериала. От там , се започва и носене на вода от 100 кладенеца , само и само да бъде очернена и обявена за неморална дадена постъпка . Нищо , кой знае какво не се е случило , за да се вадят генерални изводи . Нека сме обективни ,  а че всички тука се занимаваме да бистрим глупости в режисирано шоу , не ни прави глупави. Весел празник на всички дами

# 1 085
Даниела не е в ред с тия изисквания, ама все пак и тя и Бранка НЕ са длъжни да харесват и да се лигавят с някой заради шоуто. И Мартин, и Виктор са буквално "първия срещнат" за тях, дали има някоя, която е готова да се натиска с някой току-що срещнала го и то под натиска на ТВ шоу, даже не го е избирала. Ми и ние имаме право.

# 1 086
Морал и Даниела в едно изречение е интересен избор. Аз съм съгласна, че всеки може да спи с мъже за пари, няма нужда от съдене. Но пък и не го прави морално. Пък да продаваш книга как да спиш с мъже за пари, докато ти самата не си успяла да си изпълниш заръките, е жалко, да.

# 1 087
Даниела не е в ред с тия изисквания, ама все пак и тя и Бранка НЕ са длъжни да харесват и да се лигавят с някой заради шоуто. И Мартин, и Виктор са буквално "първия срещнат" за тях, дали има някоя, която е готова да се натиска с някой току-що срещнала го и то под натиска на ТВ шоу, даже не го е избирала. Ми и ние имаме право.

Как да не са ги избрали?
Да не са ги вкарвали там заставени с пистолет я?
Като не ти харесват ергените - куфарчето и чао.
Безплатна почивка в Шри Ланка няма.

# 1 088
Сезонът явно ще е изнервящ на тема целувки. Преди целувки под път и над път...сега отказване, пък заблуди за целувки, изяснявания ...Дали пък защото го няма този елемент, нещата съвсем не вървят. Не се сещам за някое друго момиче в другите сезони, което толкова много да не харесваше избрания ерген, като Бранимира... Мартин пък направо ценоразписи му дават за месеца...

# 1 089
Аз не мисля, че някой, който абсолютно целенасочено и тенденциозно има поведение и говори неща с цял да провокира, има нужда от толкова разпалена защита. Тя нито е жертва, нито е някакъв борец за правата на жените, както я изкарвате.

# 1 090
НадкасТ с кака американка е излязъл. Хубаво говори, почти без англицизми. За разлика от разни контроверсни потребители. 😁😁😁

Последна редакция: сб, 08 мар 2025, 14:01 от Alucard

# 1 091
А не мислите ли , че засягате хиляди жени в подобна ситуация , и осъждате правото им на отказ.
...
AuroraBB, ако обръщението ти е насочено и към мен...хм, въпреки широките и хубави рамене, които имам по рождение, не можете да ми стоварвате този товар да ми приписвате вина, че някой би се припознал в мои думи.🙂
Друго, което няма как да се докаже, аз съм "харесала" немалко коментари, в които ясно се заявява, че се кефят на Даниела и са се обосновали защо.

Напълно съм съгласна, че нито Даниела, нито Бранимира са длъжни да "харесват и да се лигавят с някой от шоуто". Пак от личен опит🙂 поне аз не бих писала любовни послания на дланта си към човек, който видимо ми е противен. Тук дори не коментирам колко детинска е постъпката в моите очи.🙂
Хубав празник и на теб, AuroraBB.✌️

# 1 092
Едно е ясно - ако целта на Даниела е да е коментирана (а точно това е целта), я постигна. С целувка или без.

Говорейки си за речника на съфорумците - не се карайте. Поне всички от нас знаят къде стои ъ-то на клавиатурата. За разлика от Косара.
Скрит текст:

# 1 093
Никакъв шанс да е дете.

# 1 094
Йоана си е, на 20 си е направо момиче, а и щом я е издържал няколко месеца и се е показвал с нея, че и с Рълев се е скарал, явно е имал някакви сериозни намерения. Може и просто да е раздразнен, не обича да му играят номера и да го карат да изглежда глупав.

Общи условия

Активация на акаунт