🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #4: понеделник и вторник, 20:00

• 86 257
  • 1 309
  •   1
Отговори
# 1 065
  • София
Ще ви разбудя с едно контроверсно мнение. Даниела не ме дразни. 😁
Мен също не ме дразни , малко и съчувствам понеже има нереалистично представи за живота. Ако беше малка няма проблем, но понеже сме на едни години с нея, смятам че не си е научила уроците. Намирам я за много атрактивна жена , в тяло е топ. Но в днешно време  темите за духовност и женски енергии толкова се преекспонират , че здраво стъпилите на земята хора настръхват като чуят за тях. А пък здраво стъпилите на земята хора са вадещите пари. Даниела в перфектната любовница, ама уви тя се бори за по- важно място и не осъзнава защо не и се получава, а пък тръгнала да обучава други.

# 1 066
И мен не ме дразни , смятам , че преиграва и експлоатира тази тема за енергиите , защото е много актуална . Реално в инстаграм ми е попадала и дава съвети на жените да не излизат с мъж на среща , ако не предложи да ги вземе и прочие елементарни неща , които вече масово жените не изискват . Аз също съм на мнение , че един мъж трябва да се постарае , за да спечели жената . Вече какво очаква материално си е изцяло нейна работа , въобще не мисля , че ч тези приказки за 50-60 000 са реалистични за нея , така го изтърси , къде на майтап, къде да покаже , че са и по-високи претенциите .

# 1 067
Няма нищо лошо една жена да изисква, но Даниела иска направо да ѝ козируват. Твърди, че жените правили повече компромиси от мъжете и затова изискванията ѝ са резонни - и това може и да е така в много случаи. Но какъв компромис е направила тя, конкретно? Да си отреже носа? Да напълни деколтето? Представите ѝ за нещата от живота са много нереалистични.

# 1 068
  • САЩ
Да ви призная Smirk , Бранимира не само не ме дразни, но и много ми харесва! За разлика от болшинството женски "баласт" в предаването, тя е изключително интересен персонаж.
И 100% натурална - не само външно, но и вътрешно.
Харесва ми и другата Мира - Любомира.
Харесва ми царственото държане на Косара.
Хресва ми и Росица, но тя трябва да поработи върху самочувствието и самосъхранението си. 
Бранимира, Любомира, Косара, Росица са си останали натурални и въпреки това - атрактивни. Надявам се това да не се промени!
Че от Франкенщайн чудовища като Даниела по-скоро бих сънувала кошмари, хахаха. Към Даниела само изпитвам леко съжаление, че е съсипала естествената си, макар и не толкова фрапантна, красота.
Ергените, ако ги комбинираш в една личност, са перфектния мъж.
Във всички случаи им желая - на всички моми и ергени - да намерят идеалния партньор за тях!
Защото както знаем - въпреки, че "по вкус и цвет - товарищи нет" - за всеки влак си има пътници Cupid

Последна редакция: сб, 08 мар 2025, 02:47 от Multimedia

# 1 069
Реално в инстаграм ми е попадала и дава съвети на жените да не излизат с мъж на среща , ако не предложи да ги вземе и прочие елементарни неща , които вече масово жените не изискват .

Лошото е, че такива като Даниела, фиксирани в идеята да намерят спонсор и размахващи клишета как да уловиш перфектния мъж, тотално пренебрегват съвсем простички правила, с които да си подсигурят “безопасността преди всичко”. Да, ако познаваш някой добре, е ок да те вземе на първа среша от вкъщи. В живота обаче първите среши често са с почти непознати или направо непознати. И да знае някой къде живееш, още преди да си имал възможност да го опознаеш дори отгоре-отгоре, е липса на здрав разум. Не че е гаранция, че някой няма да изтрещи след 100 срещи, но поне за големи червени флагове да го сканираш на първите 1-2-3 среши, преди да узнае къде живееш, е важно правило. Е, да, губи се романтиката и не е подходящо съдържание за напудрен инстаграм пост.

# 1 070
15 страници назад съм, но чета коментирате новата на Биометов. Аз и старата не знаех коя е, та надникнах. Не съм фен на Валката, но тя е натурална. И сложи ли грим си е доста красива. Друг е въпросът, че се е хванала с дядо си. Може да е най-големият добряк и джентълмен, ама хайде сега... 35 г разлика май имат 🙄

Цвети с направени вежди, удължени мигли, коригиран нос, прекалено напомпани устни, и май и гърди, няма нищо естествено в нея. Тази "красота" по калъп не мога да я оценя.
Има красиви очи.

Даниела също е по-приятна преди корекциите, като обикновена жена, но се котират коригираните отвсякъде сред паралиите. Колкото повече- толкова повече. Като карикатури се правят някои. Особено с устни и вежди като войводи.

# 1 071
Реално в инстаграм ми е попадала и дава съвети на жените да не излизат с мъж на среща , ако не предложи да ги вземе и прочие елементарни неща , които вече масово жените не изискват .

Лошото е, че такива като Даниела, фиксирани в идеята да намерят спонсор и размахващи клишета как да уловиш перфектния мъж, тотално пренебрегват съвсем простички правила, с които да си подсигурят “безопасността преди всичко”. Да, ако познаваш някой добре, е ок да те вземе на първа среша от вкъщи. В живота обаче първите среши често са с почти непознати или направо непознати. И да знае някой къде живееш, още преди да си имал възможност да го опознаеш дори отгоре-отгоре, е липса на здрав разум. Не че е гаранция, че някой няма да изтрещи след 100 срещи, но поне за големи червени флагове да го сканираш на първите 1-2-3 среши, преди да узнае къде живееш, е важно правило. Е, да, губи се романтиката и не е подходящо съдържание за напудрен инстаграм пост.
Едва ли визира срещи с непознати от чатове и сайтове  Не вярвам да и се е налагало да излиза с такъв

# 1 072
  • Out of the Mix
Айгюла е грозна и вече не първа младост (за стандартите на милионерите и тип Ди Каприо, защото тя се цели само в такива, при това без покритие, само с претенции), в съчетание с нахалност, наглост и мързеливост, няма кой да я търпи за постоянно.

Някой от "вървежните" милионери ще я мине по няколко пъти, за да се похвали, че изчеластрил поредната "актуална на деня", след което я пуска да си търси късмета. Тя това не го осъзнава и е много заблудена. А това някой да й дава е така някакви 50-60к, е някаква фантастика и невъзможно, никога няма да се случи, абсурд, и то за едното нищо, някаква компания, и да имала енергия. За какво? За секса и да "краси"? Ако е само затова, още по-малко ще бъде търпяна. Жени само затова бол, и много по-евтини, и много по-красиви, скромни и приятни.

Той ще й даде някакви 10-20к, защото не са проблем, и са му оборотните месечни джобни за държанката, някоя екскурзия, фотка, подарък, тези неща са ясни, след което изпада в забвение.

Двойната резба Биометов кво да го коментираме с Валерия...
Същата работа, само че той си действа по стандартите - до 25-27 годишна макс.
Той деца не иска, а на 62 за потентност да насмогва на 25-30 годишна жена, дума не може да става, нищо че е в топ форма и изглежда 15-20 г. по-млад на фотки. Но никой не е казал, че се хваща и гравитира около малките за секса. По-скоро за "престиж".

Валерия и Айлин иначе са хубавелки.

А от този сезон Косара е най-красива в лице, и като черти.
На тяло не, има дами с по-хубави форми, като краката и дупето на Ивет.
А в Мартина има най-много чар и женственост, като цяло, секс.
И ако някои все още изглеждат момичета, то Мартина е жена.
Не само това, а е сякаш хитра, при това не явно и нахално. Тя за пари и материалност не говори, а се съсредоточава върху отношенията, химията и така да "върже", след което каквото дойде, ако. Може на по-късен етап да се разминат, с този, с който се свалят, но в началото ще го разбива от секс и "присъствие".

P.S. Ценностната система подлежи на тотални 360 градуса "модулиране".

Последна редакция: сб, 08 мар 2025, 09:57 от Revoker

# 1 073
  • София
Даниела измести Мартин по популярност в тази тема. Постига целите си.

# 1 074
Скрит текст:
Аз при Даниела виждам едно противоречие между характера й и идеята, която се опитва да продаде чрез книгата си.
Не съм гледала първата им среща с Мартин, нямам представа как се е представила и какво е говорила, но на база втората им индивидуална среща и разговорите им на коктейлите, това, което виждам, е една игра на реплики, която разиграват пред зрителите. Той й подава въпроси, тя му отвръща с „точни“ отговори и обратното. Забелязала съм също така, че Даниела много често поглежда камерата, тя през цялото време е наясно, че е на „представление“ и трябва да забавлява публиката. В разговорите им с Мартин ми липсва обикновеното общуване, там всичко е една поза.. Последното и Мартин го потвърди пред Виктор, че не знае какъв човек е тя.

...
Четох мненията, че е постъпила повече от добре, когато конфронтира Матрин и последната дума беше нейна. Аз нямам идея тя към кой точно мъж се „стреми“ в книгата си, но предполагам, че говори за архетип „Управител“ - онзи, който стои най-отгоре в мъжката йерархия. И тук вече улавям противоречието в жената, която говори за „женска енергия“. Понеже с Даниела сме на почти еднаква възраст, съответно - и житейски опит, от това, което показва и виждам, в нея ми липсва една много женско качество – смиреност.
За претенциите, които тя демонстрира, мисля, че понякога е добре просто да замълчиш и само с поглед да покажеш, че стоиш зад мнението и принципите си, но също така – и че чуваш отсрещната страна, разбираш какво я е огорчило и разгневило. Щом искаш силен и успешен мъж, който да полага грижи за теб, не може да му отнемаш силата и авторитета, тропайки с токче и заявявайки му - „Ще стане на моята!“. А Даниела го направи и пред публика, освен всичко друго. И тук дори не говорим за Мартин – Мартин е само модел (макет:grinning:) на това, върху което тя упражнява стратегиите си от книгата. А тази ситуация беше непредвидена и натурална и според мен Даниела много ясно показа каква е по характер.

...
От това, което видях досега, малко ми е трудно да повярвам, че би задържала точно типажа мъж, към когото предполагам се стреми в книгата си. Просто защото ще са еднакви и тя винаги ще се стреми да доминира в ситуацията.
Даниела би била много по-успешна като ментор на идеята, която защитава, отколкото да изживее живота на лирическата си героиня.. – това мисля аз.
Скрит текст:
Пиша всичко това на база предположенията в темата, че с участието си Даниела разиграва главната героиня от книгата си и показва „как се прави“.
Самата Даниела ми е интересен персонаж и ми е любопитно какво ще се случи занапред с нея.

Не мога да съм по-съгласна. Чепат характер си е Даниела, личи й, колкото и да се "обира", за да се вмести в калъпа на вярванията си.

Въпросът е дали Мартин се вмества в архетипа на Управителя, според мен - не. Търговец или Откривател? Simple Smile

Последна редакция: сб, 08 мар 2025, 09:43 от ladonnae

# 1 075
Да вметна, че няма такъв архетип “управител”, това са Руска школа измислици (тук-там резонни, но безполезни при същинска терапия).

Не мисля, че Даниела би опряла до нещо толкова долнопробно като руската школа, действа си по нейна идея за свободната жена

# 1 076
След книгата на Даниела наистина се чудя дали да не напиша наръчник "Как се опитомяват динозаври".

Мисля, че би бил много полезен.

# 1 077
Няма нищо лошо една жена да изисква, но Даниела иска направо да ѝ козируват. Твърди, че жените правили повече компромиси от мъжете и затова изискванията ѝ са резонни - и това може и да е така в много случаи. Но какъв компромис е направила тя, конкретно? Да си отреже носа? Да напълни деколтето? Представите ѝ за нещата от живота са много нереалистични.
За мен самата идея да напише върху дланта си "липсваш ми" и да се прави, че нищо не е станало изглеждаше нелогична меко казано.. Тук взимам предвид и годините ѝ и че има някакъв опит зад гърба си. Аз виждам нещата много по-простичко - можеше просто да дръпне Мартин и да му обясни спокойно как той я е накарал да се чувства, че все още не е била готова, че го харесва, но се нуждае от повече време, за да му се довери напълно и да се отпусне.. Мен мъже да ме чакали и без да съм "жена за милиони", какъв беше нейният проблем да бъде искрена, пък било то и роля за пред камерите. Реално единствените думи, които тя каза на Мартин, бяха на връщане към вилата, че "има принципи и целувките след сватбата" и по време на церемонията на розата, когато повече се застъпи за себе си. Не видях отношение на жена, която има интерес към мъж и се надява нещата да се получат помежду им.

# 1 078
Ох ужас , сега трябва и извинителна реч да напише , и кога да я каже и какви думи да подбере. Едва ли не жените трябва да се чувстват виновни , че отказали близост . Поне не ги пишете тзи глупости , че четат и подрастващи. Един мъж със самочувствие , не би се втелил от това . Още повече , че сезонът е в контра на предишните олигавяния наред и всички заявиха , че целувки ще има , когато наистина са желани и от двете страни

# 1 079
Потребителката може би просто има предвид, че в отношенията е необходима повече пълноценна комуникация.

Общи условия

Активация на акаунт