🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #4: понеделник и вторник, 20:00

• 86 509
  • 1 309
  •   2
Отговори
# 630
  • España
Ферай била ….агресирана  ….ЖДНБ ….

# 631
Виктор е пълен мунчо, съгласна съм, но в случая с Роси смятам, че тя се унижи сама. Чула, че Даниела отказала целувка и айде и тя да не остане по-назад, ама той май искаше да ме целуне, ама аз му казах, че е рано, ама не била сигурна. Ами като не си сигурна си трай, мълчи си, тя сама пусна мухата, даде повода за интрига. А той наистина нямаше нито желание, нито намерение да я целуне. При разговора си с него само мънкаше и се чудеше какво да каже да замаже положението. Можеше просто да каже, че е разчела сигналите му погрешно и се е объркала какви са били намеренията му.

# 632
Мартоооо, започна да показваш дребнавото си, злобно, интригантско характерче! Само така, всички да разберат какъв си.

# 633
Ама Роси няколко пъти каза, че това е нейния прочит на ситуацията, че на нея така й се е видяло. Толкова лошо ли е да си помислиш, че някой, когото много харесваш би те целунал? Сякаш има нещо лошо и нередно в това? Млада е, зелена, ще се научи да си запазва предположенията за себе си.

# 634
  • София /Абсурдистан
Данчето е гърмяна лисица, няма да се даде лесно.

# 635
Ама Роси няколко пъти каза, че това е нейния прочит на ситуацията, че на нея така й се е видяло. Толкова лошо ли е да си помислиш, че някой, когото много харесваш би те целунал? Сякаш има нещо лошо и нередно в това? Млада е, зелена, ще се научи да си запазва предположенуята за себе си.

Няма нищо лошо в това, че се е объркала, лошото е, че го каза на глас пред момичетата, даде им повод за интрига и се оплете сама. Все едно не видя какво стана с Елвира. Искаше да се изкара много специална пред тях, но като се усети, че ще се раздуха се опита да замаже, че било нейния прочит на ситуацията.
Виктор е страшна шматка, но даже той не ми изглежда толкова глупав да избере първата му целувка във формата да е пред погледите на всички в басейна.

Последна редакция: вт, 04 мар 2025, 23:06 от Miamordi

# 636
Мне. Скромното Янче си проси пари по револют от мъжете, които и пишели. 😂 Само със съобщения нямало да стане.

# 637
От целия епизод най-много ме е яд, че Росица не отказа розата. Може по всяко време да си намери гадже с положение в САЩ, който няма да гледа на нея като билет за лотарията и да трябва да го води за ръчичката през бащинския си комплекс, докато "търси себе си" и търчи след садистични използвачки, напомнящи му за някаква типично балканска родителска травма.

По всяко време ама го дири тука смешката? 🤣😂 Ай стига, и тая е дошла да става известна.

За какво да става известна? Тя си има последователи в Инстаграм още от началото на предаването, които са от САЩ и си живеят там. Нито може да пуска платени реклами в България, нито нищо, защото няма такъв обсег чисто като географски ширини. Фирмите, които плащат за реклами ги следят тия неща. Има си и професия с дизайн.

Просто е дошла за изживяването - типично мислене за Gen Z. Може и да се е разочаровала от дивия капитализъм там и да милее за България. Харесала е Виктор на външен вид, очевидно се срамува около него.

Но за меркантилност точно при нея - трудно мога да си го представя - даже тя за мен е единствената не такава в групата на Виктор. Евентуално Синтия и Клаудия, но пак не съм сигурна. Американките-сестри също са по-скоро за кефа там.

# 638
Мне. Скромното Янче си проси пари по револют от мъжете, които и пишели. 😂 Само със съобщения нямало да стане.
А, коментираше се назад в темата.

# 639
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Даниела не мога да я уважавам по никакъв начин. Едно на ръка какво показа до момента. Но причината за целувката беше изключително смехотворна. Тя не каза на Мартин: "Още ми е рано. Още не си се доказал достатъчно пред мен." или нещо от сорта. Тези неща ги обясни на другите момичета, а пред него се оправда с "Целувка чак след сватбата." WTF?! Да не сме в средновековието? Кой ще се ожени за някого в 21-ви век, без дори да го е целувал?
И нима иска да каже, че е девствена /щото нали е принципна Joy/ и че всички онези, които я водят по почивки, го правят само заради съмнителната й компания? Пълна смешница е тази.

# 640
Доста тъп тест. Ферай си каза, че би приела розата от Виктор, само ако е един вид приятелска. Да, тъпо, че един вид я прие само и само да остане, но отново заяви, че е там заради Мартин. Тоз пак реши да си го изкара на някоя ….

Много ме ядосаха тук. Ферай не е там за любов, но се опита да се защити, да попита, да каже защо приема розата и, че няма интерес към Виктор. И Мартин пак я изяде с парцалите.

За Роси много ми е жал, заслужава повече. И нея я сготвиха и и спретнаха гнусна интрижка и онзи мухъл се върза веднага.

# 641
Виктор трудно ще намери толкова читаво момиче като Росица. Но той пък и не търси. Иска си човека да го мачкат и да му се цупят насреща.
На Ферай и казаха, че е чао. Има достатъчно вода да изтече до тогава, може и да размисли този велик схемаджия Мартин. Палавник с палавник. Ама тази постъпка беше долна и комплексарска. Нищо мъжко нямаше - ни в единия, ни в другия.

# 642
На моменти се чудя Виктор добър ли е изобщо или просто безхарактерен? Какво е добротата, ако не е подплатена със здрав гръбначен стълб? Лесен за манипулации, без собствено мнение, като го обработят се хвърля през глава и наранява без да мигне. Ми мерси от такава добрина, то жива глупост.

# 643
Ама Роси няколко пъти каза, че това е нейния прочит на ситуацията, че на нея така й се е видяло. Толкова лошо ли е да си помислиш, че някой, когото много харесваш би те целунал? Сякаш има нещо лошо и нередно в това? Млада е, зелена, ще се научи да си запазва предположенията за себе си.
Каза си и  дори видимо й беше неловко да се обяснява пред Любомира, защото започна да се съмнява какво точно е усетила и дали не е разбрала нещо грешно. До колкото разбрах е споделила само на Клаудия, явно е имала нужда да си излее емоциите,а и видимо е неуверена и е търсила валидация и тълкуване на станалото от някой страничен. Вече тази грозновата  девойка с кривата усмивка ,защо е раздухала така грозно цялата работа можем да се сетим и самички.

# 644
Любка е ужасна, все по-неприятно ми става това момиче, много си повярва и тепърва ще й гледаме цирка, сигурна съм.

Общи условия

Активация на акаунт