🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #4: понеделник и вторник, 20:00

• 86 453
  • 1 309
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Значи Дианчето за салама отишла. Trollface

Хаххаха, тя добре си похапна на груповата среща. Дегустира минимум шест вида луканка от скука. Сега знаем, че се е грижила за качеството. 😄

# 691
Даниела му грабна интереса с отказаната роза. Засегна му егото определено, но и силно го заинтригува, защото на него не му отказват често. Хитър ход от нейна страна, който ще й гарантира победата. Нищо че сега демонстрира пренебрежение, той е яко лапнал по нея. Хитруша е тя.

# 692
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Добре де,как никой не видя Анна Мария как си говореше по телефона на слизане от стълбите?
Някъде 30-на минути преди края. Който може да направи скрийншот,да се включи.

Тя беше на заден план, на преден 3 момичета и мисля Виктор около тях (когато говореше с американката). И дават Анна Мария как слиза по стълбите с телефон в ръка и после го слага на ухото си и говори. На мен на телефон ми прилича.

Според клюклю, Виктор е гадже с Теодора Мудева (ИВ) още преди Шри Ланка,така че и там се разиграват едни сценарии. В общи линии - почти всички участнички са с връзки,а Ергените хич не са ергени.И ние гледаме тази пародия и се хващаме за всяка дума.

Последна редакция: ср, 05 мар 2025, 04:14 от Adoralova

# 693
То сигурно и затова целувки няма. Че ще усетят емоцията като излязат.

# 694
Оф, голяма скука е тоя сезон. Гледам ги през серия или след седмица, ако нямам време и не ги и гледам. Тази вечер чак разбрах как става даването на розите. Голям идиот го е измислил това. Вика ме ергенчо да ми връчи  роза, а аз трябва да се обърна към другият преди да си тръгна и да чуя- " съжалявам,  но аз нямам роза за теб" 🤦🤦🤦. Все едно го моля видиш ли.
Разговорите между тях са просто скандални. По-добре да взимат пак Ваня Щерева да им пише реплики и да рецитират там, че е страшно. Елементарни разговори не могат да видят помежду си. Не ми се мисли какво е било на живо, че да гледаме сега това хъкане, мъкане, празни погледи и добре. Момичета и те са супер скучни, безлични, сковани едни такива никакви като и двамата ергени. Добре, че са там поне Мартина и Даниела, че да гледаме поне някакви забавни неща и леко протичащи разговори понякога.
А облеклото им на церемонията на розата направо не искам и да го коментирам, че то и тоалетите на ергените същата работа. Като хванати от цирка са.
Как може да замъкнеш суджук и сладолед на другият край на света, за да им правиш реклама,  а да не се погрижиш за тоалетите на главните си актьори? Изобщо как им е дошло на акъла, че 20 различни момичета ще могат сами да си подбират тоалетите, за тези церемонии и това ще изглежда добре на камера.
А това говорене само за тези целувки и обясненията на ергените непрекъснато, че е нямало целувки започна вече да ми писва. В предните сезони да не би в договорите да им е пишело, че задължително трябва да се целуват и натискат, че в този само на това се набляга, че няма. Та това е най-нормалното нещо, ако си привлечен от някой да търсиш близост и целувка. Тука го направиха нещо скандално направо.
Много ми е постен тоя сезон и не ми грабва вниманието, че да го следя с интерес. Липсва ми май сеира на предните продуценти.
Хубаво са имали концепция за нещо различно, но поне да бяха подбрали интересни, забавни и разчупени момичета с малко така речников запас и умения за водене на някакви разговори. Това важи и за ергените им. Виктор не става, изчервява се, пелтечи, не знае какво да отговори или каже. Мартин пък някви лафове ръси, от които ти идва да се гръмнеш направо.
Подбора, който го е правил тази година направо е за уволнение.
Една Даниела, Мартина, Бранимира може и Ана-Мария да останат запомнени само след този сезон, всичко друго е 😟😬

# 695
аз съм разочарована единствено от Росица, как пък няма една капчица самоуважение тази девойка - отказваш роза и си тръгваш. Не е приела изявлението му като публично унижение, защото вярва, че мнозинството от девойки я подрепя. Много би ми се искало да кажа, че сега като гледа епизода Виктор ще се почувства неудобно, засрамен, но всички си знаем, че той по добрите момичета не си пада. Виж ако Росица го беше брулнала в главата с подадената роза на церемонията, предвид и подпийналото му състояние, най-вероятно и физическо доказателство щеше да има колко много му харесва сценката. Щеше да измести Бранка от мястото на фаворитка.

# 696
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Че защо да отказва розата? Точно това очакваха нейните "приятелки" Клаудия, Любомира и Бранимира. Не ги понасям трите, и по сценарии да карат,пак са противни.

Виктор беше много пиян на коктейла. Зачервен и залиташе. Дори думите си оплиташе на моменти.
Като й даваше розата обаче каза 'Искам аз да преценя каква си".

# 697
В този сезон май никой не е влязъл за любов...Пак ще свършим сезона само с една двойка.. Наум и жена му.
Мартина ми е много забавна и сладка и се радвам, че има все още момичета като Росица...
Бранимира не знам какво и е специалното в очите на Виктор...да го съжалиш човека, дето ще се събужда с таз намръщена мома...
Това с Ферай не беше честно, но в епизодите ясно личат отчаяните напъни на продукцията да раздуха скандал, обаче на всеки му е все едно...хората са отишли на почивка.

# 698
  • САЩ
Ситуация един пръч с 20 кози в природата няма! За да е един пръч с 20 кози, то той непрекъснато трябва да се бие с други пръчове. Затова и Ергенът като формат звучи изкуствено и фалшиво. Ергенът-пръч трябва (длъжен е) да обръща внимание на всяка една коза, въпреки, че не всяка коза му е по вкуса еднакво.
На мен идеята за двама ергени ми допада много, щото сега имаме ситуция двама пръча с по 10 кози всеки, като някои кози прескачат при другия пръч, а пък пръчовете се заглеждат по чуждите кози...Пък и пръчовете тук не са противници, а приятели...
На мен ми е супер интересно!

# 699
Нови снимки от ИГ

# 700

Фотошоп, не са заедно, как тая ще е с дъртия богаташ, как? 🤯🤯🤯

# 701
Отвратена съм от Виктор! Как може да унижи момиче като Росица, как не я изслуша и не се държа мъжки! Само, защото Бранка реши да му играе Болшой театър, толкова е противна и прозрачна! А той уж интелигентно, добро и възпитано момче, а с държание на малоумник! Още преди предаването бях писала, че няма вкус и е наивен, но не осъзнавах, че е и прост като галош!
Разочарована съм, аз на мястото на Росица нямаше да му взема розата и щях да му обясня колко е жалък и как не си струва да се занимавам с него! В миналите който и от ергените да е бил и да се е мляскал с всички дами и да е играел роля, пак е било 100 пъти по-добре, даже Алек вече е по-добър ерген от Виктор според мен! В другите сезони каквито и караконджули да е имало, ергените винаги са имали поведение и кавалерство! В този сезон трябвало всичко да бъде по-истинско🤣🤣🤣🤣… Не си личи! И тази простотия с целувките, трябвало да обясни на всички дами! Ако беше мъж щеше да им обясни, че той е дошъл да намери любовта, и че ако той реши и усети този момент като правилен и желае да целуне някоя дама той е в правото си, и че ако някоя от тях не е съгласна може да напусне, но е дошъл за нещо истинско! А дори и сега да не е имал намерение да целуне някоя, това не променя факта, че ако усети такъв момент и желание ще го стори е това ще е между него и дамата, която е пожелал и че не толерира такива спретни и такова поведение от тяхна страна! Но неее, той реши да го играе като мухльо, само заряди лъжливата Бранка! Заслужава си такива като тази да го мачкат и да му се подиграват! Дано сега като го гледа осъзнае какъв глупак е!
Напълно поткрепям, все едно аз съм го писала.
Роси, нищо не си загубила моето момиче.
Начина, по който се отнесе беше изключително долен.

# 702
Този човек само в една поза се снима, дето я е видял в мадам Тюсо. Иначе няма лошо, завел трофейчето да й купи чантичка.

# 703
  • Варна
Мисля, че не коментирахте как сестра американка пощипваше Виктор по и бузките и се радваше колко са червенки. Досущ като една майка. Виктор е от това поколение дето трябва да говорят свободно английски, но и там проваля -2 думи не може да върже.

# 704
Вчерашния епизод беше доста интересен и ми върна малко надеждата за това предаване, но след днес започвам да се отказвам. То не се търпи от излагации.

И Ники Николов баш българската "Не ти харесва?  Ако щеш ма айде у лево, следващияяяя". 🤣😂🤣😂
От БиТиВи избраха Ники Николов вместо Иван и Андрей. Фермата беше успешна заради И&А, не Н.Н. Я, какъв хубав филм за Гунди направиха. 😂

Общи условия

Активация на акаунт