🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #4: понеделник и вторник, 20:00

• 86 323
  • 1 309
  •   1
Отговори
# 930
Мартин се страхува от Даниела, тя го респектира някак. До сега всички избраници са били все такива. Рускинята на Виктор 1 , (забравих и името) , Валерия и Евгени. Интересен е факта , че Мартин и Виктор2 са коренно различни типажи мъже във всяко отношение , но изборът им за  жена е един и същ -тази която най- малко ги харесва. . И да Мартин е засегнат най-вече от публичността на отказа , той е отвратителен нарцисист и не може да прости . Въпреки това , не посмя да подложи Даниела на шит теста , а избра безинтересната му Ферай.

# 931
Според мен, въпросната жена от миналото на Мартин, може да я вкарат вторник, още повече да увеличат съспенса. Макар че как ще съберат всичко в един двучасов епизод + рекламите (най-много да е до 11 часа пак).

Може и понеделник де, за да гледаме повече драми, синхрони и тн, да се разгърне стори лайна. Не знам.

За мен епизоди пон и вт по 2 часа са ми малко. Тамън стане нещо, събуди ти се интересът и айде чакай още седмица за нов епизод. Друг е въпросът, че иначе мн бързо ще свърши, но все пак, могат да направят интересни игри, да показват повече от срещите (стига да са интересни), повече от вилата на момичетата.

# 932
Мартин се страхува от Даниела, тя го респектира някак. До сега всички избраници са били все такива. Рускинята на Виктор 1 , (забравих и името) , Валерия и Евгени. Интересен е факта , че Мартин и Виктор2 са коренно различни типажи мъже във всяко отношение , но изборът им за  жена е един и същ -тази която най- малко ги харесва. . И да Мартин е засегнат най-вече от публичността на отказа , той е отвратителен нарцисист и не може да прости . Въпреки това , не посмя да подложи Даниела на шит теста , а избра безинтересната му Ферай.
Той теста не е за Ферай, тя няма никакво значение, а е подтекст към Даниела.

# 933
Мартин не е принцът, който ще се влюби в недостъпната девойка, а човек, който не един път е доказал колко точно е тънкообиден, злопаметен и злобен. Grinning

# 934
Извинявам се ако някой вече е питал, но в един от подкастите чух, че тези кадри с Росица и целувката ги имало, аз не помня такова нещо да са излъчвали или съм бляла. Има ли такова нещо?

# 935
На мястото на Данела не бих се занимавала повече с Мартин. Той е от тези мъже, които, ако им откажеш веднъж, те гонят до дупка, за да те спечелят и после те зарязват по най-гадния начин за отмъщение. Огромно его като неговото не би преглътнало унижението, на което Айгюла го подложи публично.

# 936
  • София /Абсурдистан
То пък голямото унижение, чудо голямо. Нищо кой знае какво не се е случило. Но егото му е колосално, да. Приема го като обида.

# 937
Кой иска да ѝ каже? 🤐
Скрит текст:

# 938
Честно казано Мартин беше много противен докато се опитваше да я целуне. Можеше да го направи по-нежно и внимателно. Все пак това е романтично реалити. А не да я хваща с две ръце за лицето и да я натиска. Коя жена не би се дръпнала? Представям си как е смърдял на алкохол докато и се е навирал. И момента не беше подходящ изобщо, не знам как му хрумна точно тогава да я целува. Ако го беше направил като хората, тя можеше да не се дръпне. Сигурно е свикнал така да налазва момите в дискотеката, цялата сцена беше долнопробна.

# 939
Дръпна се ,за да му разпали интереса и да види ,че ще трябва да се постарае още .

# 940
Честно казано Мартин беше много противен докато се опитваше да я целуне. Можеше да го направи по-нежно и внимателно. Все пак това е романтично реалити.
Ами, романтично риалити. Това е смесица между “Съдебен спор” и “Искрено и лично”, с елементи на “Имаш поща” и “Море от любов”. 😁

# 941
Айгюлка не очакваше, че Марто ще я награби и се дръпна инстинктивно. Много е вероятно се е погнусила от дъха му на алкохол. Приказките за принципите и разпалването на интереса могат и да минат някъде, но не и тук.

# 942
Кой иска да ѝ каже? 🤐
Скрит текст:

По-обсебващ откак Янчето слуша кака си Данчето.

# 943

Ами вече и Мартина е с такъв букет.Очевидно е че Мартин и на двете е подарил.Ами колкото и да не ги харесвате трябва да признаете че са скъпи жени и явно мъжете до тях смятат че заслужават много...На коя от вас някой е подарявал букет от 1000 рози? На мен не са и вече след тези снимки грам не се чувствам добре ,явно тези мацки са много крачки над мен.

А, какво ако са от продукцията? Да поддържат уж интереса и интригата?

Не се чувствай зле. Забелязала съм, че обикновено “такива” жени са така глезени от “такива” мъже (като Мартин). Демек краставите магарета се намират. По-редки са случаите, в които нормални свестни мъже глезят по такива начини нормални свестни жени.

Иначе, ако искаш и ти да си като тях: слагай сиси, филъри, ботокс, кълцай носа (ако има нужда) и сами ще те намерят Мартиновците. Joy

# 944
Миналата година се измъчиха, но тази си е курорт. Хапване и пийване на корем, имат и басейнче. Не съм чула някоя да се е оплакала от условията (все още).

Общи условия

Активация на акаунт