🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #4: понеделник и вторник, 20:00

• 86 285
  • 1 309
  •   1
Отговори
# 975
  • София
Точно от гледна точка на Ферай нито е за вяра в "чувствата" на Мартин, нито е за борба - та той видимо няма интерес, нали я оставя без роза. То беше даже унизително - за какво драпа повече?

Взе я розата за безплатна почивка и за екранно време, няма място за илюзии повече.

# 976
Ферай забрави, че срещу нея стои и Мартин. Точно този, който като си навие нещо на пръста и го прави с категоричност. Разбра, че за нея Мартин не остави роза и няма да я остави в играта. Какъв приятел с Виктор? За какво да остава? Мартин не я иска и няма какво да очаква там. Единствен ход за нея беше да откаже розата, след като Мартин не я иска. Ферай пропусна момента. Ако беше отказала на Виктор, Мартин щеше да и подари роза. Грешка и то фатална на Ферай, след всичките нейни изявления. Пожела да остане още малко под светлините на прожекторите.

# 977
Абе, нямаше правилен ход Ферай - все е аут.

# 978
Според мен взе розата, за да остане, а не защото харесва Виктор. Това беше последна роза и едва ли се е сетила, че като я върне Мартин ще я вземе и ще и я даде. Иначе си му отговори много правилно на Виктор, но явно в този сезон е много важна сюжетна линия да се унижават по 2-3 момичета на епизод.

# 979
Единственият ѝ ход беше да откаже.

# 980
Да. Отказ и каквото стане. В този момент тя беше вече на прага на вилата. Оставаше само да го прекрачи. Ноо..... Не и стискаше. Искаше да е там. Знаеше, че нищо повече не може да очаква от Мартин.

# 981
Единственият ѝ ход беше да откаже.

Ако беше само заради Мартин и вижда, че той не и дава роза трябваше да откаже. Те затова и я подложиха на това и тя не издържа теста. Това е, не е заради Виктор, но и като Мартин не я иска да си ходи.

# 982
Прави сте за името, коригирах си коментара. Даниела е най-обикновено име. Но като се има предвид красивото значение на Айгюл (лунна роза), ами то няма нищо общо с Даниела. Да беше се кръстила Далия или нещо подобно, поне е име на цвете. Както и да е на мен не ми харесват турските имена като изключим тези с по-интернационално звучене.

# 983
Жени сте и въобще не схващате идеята на Мартин 🤣😂

# 984
Всички момичета, до една, трябва да си преосмислят поведението. Мартин им се усмихва, но в главата му се въртят планове, сметки и кроежи. Той им е раздал ролите.  Силвето е бъди, А-М е придворният шут - дава инфо, опитва първа от "храната" му. Диана е дълбоооко във френд зоната, Ива е събеседник, не виждам как ще скъсява дистанцията с нея, да се опитва да я попипне, да й подуши косата. Ферай е лесна плячка. Докато му се води по-акъла е вътре, след това хвърчи безславно. Даниела и Мартина му бяха Фаворитките, като втората е повече Играчка отколкото реален обект на интерес. За съжаление Даниела бързо го освести с отказа си. Там искам да гледам отмъщение Smiling Imp

# 985
  • Варна
Какво значение има името? Да се кръщава както си иска.

# 986
Сподели с нас, непросветените Relaxed
Интересно ми е как мисли мъж над поведението на Мартин. Smiling Imp

# 987
Сподели с нас, непросветените Relaxed
Интересно ми е как мисли мъж над поведението на Мартин. Smiling Imp

Аз изброих преди как той няма вяра във всичките, които харесва. Оспорва до колко Ферай реално е там за него, това е. Всички могат да си говорят квото си искат. Делата са по-важни. Мартин в абсолютно прав текст ѝ каза, че се биеше в гърдите как отказала роза преди, ама вече имаше една роза в ръцете си. Ако ножа опре в кокала накрая на церемонията и няма друга роза, какво ще се случи тогава? Това искаше да види Марто, иска да види дали тя ще кривне или не. Трябваше да откаже, да си се върне там в редицата и да чака допоследно. А реално Марто щеше да я спре още преди да стигне редицата.

# 988
Точно това пишем и ние. Правилно сме оценили ситуацията, въпреки, че сме жени   Simple Smile

# 989
Точно това пишем и ние. Правилно сме оценили ситуацията, въпреки, че сме жени   Simple Smile

Не, не пишете това. Вие си мислите, че тя е трябвала да се досети. Не мислите през нейната гледна точка, а отстрани го гледате и знаете всичко. Ако тя наистина е за Марто там, трябваше да му има доверие. Очевидно им е на всички, че му личи ясно като е ядосан, обиден, тънкообиден при това. Ферай трябваше да вярва, ама не е лесно да вярваш напълно на някого. Мартин иска да повярва в нея, тя трябваше да повярва в него.

Общи условия

Активация на акаунт