🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #4: понеделник и вторник, 20:00

• 86 258
  • 1 309
  •   1
Отговори
# 1 095
Денислава се снима в клипа на Емануела скоро, а и си има други занимания. Grinning

# 1 096
Йоана си е, на 20 си е направо момиче, а и щом я е издържал няколко месеца и се е показвал с нея, че и с Рълев се е скарал, явно е имал някакви сериозни намерения. Може и просто да е раздразнен, не обича да му играят номера и да го карат да изглежда глупав.
Не няколко месеца, повече време я е издържал. Откакто е излязъл от ИВ - значи близо 2 години. Освен това от активността ѝ в ИГ се разбира, че са били заедно няма и седмица преди полета до Шри Ланка. Или за пореден път имаме обвързан ерген, или ѝ е бил шута дни преди старта.

# 1 097
Мартин и Йоана са се запознали на Нова година в Джанъм,  и след това им започва връзката. Една година са били заедно

# 1 098
https://www.instagram.com/anavladimirova_/?hl=bg Това е била приятелката на Мартин по време на телевизионното излъчване на Игра на волята

# 1 099
https://www.instagram.com/anavladimirova_/?hl=bg Това е била приятелката на Мартин по време на телевизионното излъчване на Игра на волята
Може, не знам. Денислава беше споменала, че Мартин тръгнал с Йоана веднага след края на Игрите. Снимките не свършват ли през лятото?

Последна редакция: сб, 08 мар 2025, 15:39 от Lilly_85

# 1 100
Денислава лъже най вероятно, защото след Игрите Мартин и Рълев бяха много близки половин година

# 1 101
Ха! И тя с червени рози.Някъде са ги пуснали на промоция.

# 1 102
Говорейки си за рози - вуйчо Ваньо не дели. Цветя и за двете държ жени.
Скрит текст:

# 1 103
Аилийн е като фотошопната до Валерия Joy

# 1 104
Денислава лъже най вероятно, защото след Игрите Мартин и Рълев бяха много близки половин година
При всички положения не е било мимолетна връзка. Тунинговал я е, издържал я е. Явно си я е харесвал. Като влезе най-вероятно ще ни стане ясна историята… Дали иска да се “бори” за него или просто идва да му вдигне скандал, задето я е зарязал. 😁

# 1 105

😯 Ами туй момиче до вчера е живяло в детската си стая... По снимките де. И какво? Той идва да я взима и тя излиза от детската си стая и провиква: чао мамо, излизам с приятеля ми. А той, примерно, колкото баща ѝ. Същото е и със Йоана. (Само че при нея не съм разглеждала дали живее в детската си стая).
Явно си харесва младички. Влязъл е да ни разиграва театър и да го опознаем и ние който не ходим във Джанъм.
Мен изобщо не ме забавлява, но поне не е дърво.
 Нека свършва този сезон и да се махне от екрана. Най неприятният образ ми е от цялото предаване.

# 1 106
Аилийн е като фотошопната до Валерия Joy
Защото е красива 😎 за разлика от... "не фотошопнатата" 😂

# 1 107
  • София
Честит 8 март, мили дами! 🌹

Мисля, че другата седмица е време вече на фигурантката Диана да си ходи. Ако ще гонят само по 1 дама на седмица, то това е моята прогноза. Така и не разбрах какво търси тя там.
Ако ще гонят по две, то Ива и Александра са сериозни кандидатки.

На плюса са ми: Росица и Косара
Малко след тях: Синтия, Ивет и Клаудия.
И малко след тях: Мартина и Анна-Мария.

На дъното:
Даниела и Любомира, малко над тях са Бранка и Ферай.

# 1 108
Мисля, че другата седмица е време вече на фигурантката Диана да си ходи. Ако ще гонят само по 1 дама на седмица, то това е моята прогноза. Така и не разбрах какво търси тя там.
Човек на спонсорите е.

# 1 109
  • София
😮

Е, нали вече няма такива неща?
Тц тц тц, не знаех.
Ясноо, е няма да си променям прогнозата, все тая и без това се чудя за какво да се хвана, че да ми е поне малко от малко интересно.

Общи условия

Активация на акаунт