🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #4: понеделник и вторник, 20:00

• 86 243
  • 1 309
  •   1
Отговори
# 1 125
Да си на 20 и да избереш Мартин пред Рълев…
Е пълна тъпотия!

# 1 126
О,аз смятам че той наистина харесва Косара,светват му очите срещу нея.Но тя така твърдо му показа -не,че вярвам скоро ще му  мине мерака.Освен ако е от тези,които се амбицират при отказ.Но май не е от тях по поведението му след сценката с Даниела.Иначе Косара смятам,че му отива визуално,а и с поведението на по-зряла...Така смятах докато не я видях как се умилява от глупостите на Вико,та май си е за него.
Дори да се амбицира , не би се осмелил да преживее публичен отказ втори път. Егото е къде по голямо от мерака

# 1 127
Мисля, че Косара е доста пресметлива и знае, че ще си вкара автогол, ако тръгне след Мартин. Първо че при него конкуренцията е по-настървена, а очите му шарят. По-лесно е да стигне до финала с Виктор. Второ, че за разлика от повечето вътре, Косара има план какво иска да прави като излезе от формата и мисли и от репутационна гледна точка. Едва ли иска да я наричат “златотърсачка”.

Последна редакция: сб, 08 мар 2025, 19:12 от Lilly_85

# 1 128
Аз ако бях на мястото на Росица - като се изтъпанчи Вико пред всички да се оправдава и аз щях да стана пред всички да подчертая, че не съм споменавала целувка, и че съм подчертала изрично, че е възможно и да съм се заблудила. Да не става развален телефон.

А, да - и да върна розата.

Последна редакция: сб, 08 мар 2025, 20:07 от Iseis

# 1 129
Ако бях на мястото на Росица, щях да върна розата и да му кажа, че не е ок да говори без да е изслушал и двете страни. Понякога човек извлича повече позитиви, когато се оттегли навреме.

# 1 130
  • Out of the Mix
Забравих да ви честитя 8-ми Март на дамите.
Честит празник, здраве, красота и сбъднати мечти на всички! Flowers Bouquet

Босилек, семантика, ясно какво са 360 градуса, разбира се какво искам да кажа - преобръщне, цялостна промяна, зануляване, премисляне и т.н.

Косара ми е интересна от гледна точка, че е зряла за годините си, или може би тамън, а повечето за нейните 26 не знаят къде се намират. Разсъждава момичето, спокойна е, не се хвърля така, обича да е ухажвана, като всяка нормална жена, какво остава младо момиче на 25-26, което тепърва ще открива любовта, себе си, секса, мъже и т.н. Само да не залитне по "тренда", ставайки поредната държанка, а да се развива, защото ми изглежда свестна.

Интересно е също, защото Виктор е инфантилен и незрял за нея, а пък Мартин никак не е подходящ, както и не гравитира около нея (Мартина и Данка са му в таргета), той си пада по друг типаж жена. Да видим какво ще се случи с нея и в следващите епизоди, или да го кажем какво ще са измислили продуцентите, сценаристите сякаш, защото смятам всичко е режисирано, колкото и свобода уж да имат всички за изява.

Последна редакция: сб, 08 мар 2025, 20:04 от Revoker

# 1 131
Още една с големия букет червени рози. Тези жени май са се събрали снощи и са обрали магазин за цветя. 😁
Скрит текст:

# 1 132
  • София
А тази коя е?

# 1 133
Не е ли Диана?

# 1 134
  • София
Явно в мечтите ѝ

# 1 135
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊

Мечтите й са солидно невъзможни Smiley Добре де,тези хора сме ги виждали на екран, други на живо, с каква идея си публикуваш толкова нагласени снимки?!

Аз идеята с букети я разбирам  - Толкова много ме харесват,че ме отрупват с букети.
Разбира се, нищо общо с реалноста и навярно те си ги поръчват от интернет.

# 1 136
Да ви кажа - такива рози могат да се вземат и под наем за снимка, та не се чувствайте зле от това как ги глезат (понеже имаше назад вметнато.)

Външният вид на Даниела наистина е гротеска. Акцентирала е на някои черти, които е прието, че са привлекателни, но без усещане за естетика и се е получило много неприятно. Отделно операцията на носа е несполучлива и несиметрична. Болезнено е да я гледам даже, представям си колко трудно се диша така. И да, има си някакви критерии за естетика и красота. Тя е в очите на гледащия, обаче природата чак такива грешки не допуска и по-лесно да се влюбим в автентичното излъчване.

Не е правилно жените да си мислят, че са длъжни да проявяват близост, но той не е като да я нападна отведнъж. Пита я дали той е човекът, тя каза да. Сближаваше се постепенно, галеше я по ръцете и тогава дойде целувката. И мъжете не трябва да са скопени и да се притесняват от инциативата, особено, когато жената е дала индикации, че ги харесва. Нормално е да си помисли, че тя не го. Нормално е и да я гнус от пиянството му, но с неговия начин на живот, ако не иска да го целува пиян, по-добре са бягабот него въобще.

# 1 137
Ами те децата деликатно му казаха във визитката да не гледа само външния вид.. това аз го приемам като да не се захласва по 20-годишни само. 😂

# 1 138
Виждаме, че Марто обича и момичета, които могат да са му дъщери, не бил харесвал Ферай 😂🤣
С Ферай е друго. Тя има много кофти вайб. Хубава е, но като я погледнеш ти става ясно, че нещо не е съвсем наред там - поне на мен така ми влияе. Никоя друга в къщата не излъчва такъв негативизъм само с присъствието си, освен може би Бранка.

# 1 139
Някои жени като си отворят устата и се губи магията.

Общи условия

Активация на акаунт