🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #4: понеделник и вторник, 20:00

• 86 230
  • 1 309
  •   1
Отговори
# 1 170
Спомни си какво заявиха ергените още в началото. Че няма да толерират , никакво прекъсване на срещи, и сами ще избират с коя да поговорят. Така че , какво очаквате. Няма угодия ей. За всичко

# 1 171
Бранимира ми е страшно неприятна. Няма конкретна причина. Просто ме дразни.

# 1 172
И на мен ми е неприятна.Завиждам и обаче на самочувствието.Може да е от факта,че е първата с покана .Аз по принцип не харесвам  тези със заявката,че са първи Simple Smile

# 1 173
На Даниела грешката и е, че очакванията ѝ са изначално погрешно поставени. Това, което започва като обожание се случва рядко и обикновено с изключително красиви жени, примерно Изабел Гулар мога да си представя как с усмивка, красота, моделско хихикане - омайва някой олигарх. То даже изключителната красота и големите пари се срещат като по план.

НО Даниела не е красива, не е даже обаятелна. Има чар, има доста красиво женствено тяло, но е примерно 5/10, а не 10/10, както са красавиците, при това - красивите жени не са задължително празноглави.

Но нааааай-ме втрещи очакването ѝ, че след 45-тота година жените не са привлекателни за мъжете (като каза че един вид е safe да си наеме бавачка на 45).
Даниела, Даниела - и ти ще станеш на 45 и вероятно с тия погрешни очаквания, ще си сама. Да те видим ще бавиш ли чужди деца за по 2 бона на месец.
Според мен Даниела е повече от 5/10, с всичко съм съгласна, само мисля, че обожание има не само с изключителните красавици, а когато мъжът е влюбен в жената. Това е нещо, което няма общо с визията, Даниела няма изключителна харизма, макар да е усвоила едно общуване, което средностатистическият мъж да харесва. Останалите неща допускам, че ги говори провокативно, за да бъде в центъра на риалитито - и успява. Смятам, че като цяло тя е много едноизмерна, но се е подготвила за играта, за да стои докрая. Елена от предходния сезон обясняваше, че си има тактики за това ( не че въобще двете са сравними).

# 1 174
Ферай и на мен не ми харесва, но си мисля, че е от излъчването. Един от проблемите на съвременната естетична хирургия е, че се ползв, за да се правят модерни черти, а не да се коригира някакъв дисбаланс, който, макар и рядко, природата е допуснала.

Примерно големият нос нерядко върви с тънки устни и те взаимно са си в хармония. Като напомпат устните и става грозно спрямо носа. Като оправят и носа, става съвсем зле, защото вече няма върху какво да се спреш върху лицето, финият нос не върви на другите по-груби черти и т.н. Има някакви правила като златното сечение, което природата спазва и при цветенца, и при носленца, но не и д-р Енчев. Между другото съм гледала някакви видеа за физиономика и големият нос се свързва с възможността да получаваш големи суми пари.

Даниела, която вече е в 30-те и смята, че на 45 жените са непривлекателни е доста смешна. Сетих се за Капитонова, която коментираше как може Александра на 30 и няколко да няма семейство и да се бори за техния ерген. Капитонова вече е на 30 и познайте… Малко смиреност трябва по отношение на възрастта, че всички все към едно място сме тръгнали.

П.П. Даниела според мен даже е 2/10. Не знам в коя вселена това, което си е причинила минава за красиво. 5/10 ми е баш Ферай.

Последна редакция: нд, 09 мар 2025, 12:57 от Не се сърди, човече

# 1 175
Според мен има някакъв резон в държанието на Бранимира. Не го намирам за толкова отвратително. Има хора , за които думите не са просто повод да си слушаме гласа , а значат нещо . Лично аз много уважавам това качество , и се стремя да го спазвам. Масово всеки втори говори , вкарва гръмки слова , а на практика - нищо. От онлайн общуването сърчица целувки ,китки пасти всичко се раздава на килограм. Всеки е влюбен до 3 следобед и после не помни. Та гръмките слова , които и вкара Виктор , и последващото му поведение я вкарват в ступор. Ясно е в какво шоу влиза , но ако се държеше нормално , както към всички други , едва ли и тя би имала тези претенции.
Аз също смятам, че има резон. Бранимира мен не ме дразни, но тя “страда” поради объркването си, че се намира в реалити, а не в реалния живот. Даже е много права за това, че да сваляш звезди на една ( сънувам те, очите ти, дрън-дрън), а после да се лензи с друга, е тотално отвратително. Каза, че това не би го търпяла отвън и евала - на 21 години така добре да си дефинираш границите, е добър знак. Но няма опит в игричките  - личи й като не й харесва нещо, като не е ок с нещо, гледа сърдито, мълчи, сърди се, това издава, че си е лапе.

# 1 176
Според мен пък е доста заблудена. Търси мъж с мъжко излючване, но не осъзнава, че вечно наборсучена ще намери само някой льольо, който ще се опитва да я ощастливи, а тя все ще е недоволна, защото търси друго. Затворен кръг.

# 1 177
Най-смешното в изказването на Даниела за 45-годишните жени е, че тя зорлем се е състарила и хич не прилича на 32-годишна.

# 1 178
Те повечето момичета във формата изглеждат по-големи за годините си. Не е проблем това. По-скоро в междуушието.

# 1 179
Значи Финдо е купил тунинга на дъщеря си, така ли? 😁

# 1 180
Значи Финдо е купил тунинга на дъщеря си, така ли? 😁
За тунинга не знам, за другите неща е така.

# 1 181
Това, че родителите на Йоана ѝ плащат апартамента, сметките и покриват основните ѝ нужди, не значи, че не взима пари от Мартин. Колкото повече, толкова повече.

# 1 182
Това, че родителите на Йоана ѝ плащат апартамента, сметките и покриват основните ѝ нужди, не значи, че не взима пари от Мартин. Колкото повече, толкова повече.
А вие откъде сте запознати, че взима пари от Мартин?
И че Мартин изобщо има нагласа да дава пари и издържа жена….?
Нещо жестоко сте се объркали! Емануела той ли я е издържал? Според мен си ги избира, за да не поема отговорност той! Оставете какво се говори в пространството.

# 1 183
Съдя от ИГ на Йоана. Силикон в бюста, филъри навсякъде, скъпи разголени рокли, почивки на яхти с Мартин - съмнява ме родителите ѝ да плащат за всичко това. Кой родител казва “Заповядай, тати, 20 бона - ходи си сложи по 600 кубика във всяка”.

# 1 184
Е , разбира се ,че Мартин е плащал почивки , това не значи ,че я е издържал.

Общи условия

Активация на акаунт